Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

QUOTE(astute_k @ 2007 12 04, 12:15)
Labai gražu  thumbup.gif O kaip čia daryta wub.gif Gali keliais žodžiais nupasakoti? blush2.gif
4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu wub.gif nesunku blush2.gif padaryta is saku apversto kryziaus forma ir tada apsukta samanomis mirksiukas.gif , isformuoji pagal save..ir papuosi -viskas thumbup.gif tikrai labai nesunku thumbup.gif
Atsakyti
Kaleda, mano nesarvuotos durys, bet nera kaip ikalt vini, kitaip liktu skyle. Is vidines puses, kitas reikalas. Permeciau kaspina ir ant jo kabinau vainika.
Atsakyti

egluteuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b3b: 04 gruodžio 2007 - 15:49
QUOTE(b3b @ 2007 12 04, 11:14)
pamegink cia uzmesti aki, gal kils kokia mintis
http://www.regseda.l...cle/archive/23/

Oho, kaip gražu bigsmile.gif Ačiū 4u.gif

Bonda, Tavo glutė - nuostabi wub.gif Ir varpas man labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 04, 14:14)
Kaleda, mano nesarvuotos durys, bet nera kaip ikalt vini, kitaip liktu skyle. Is vidines puses, kitas reikalas. Permeciau kaspina ir ant jo kabinau vainika.

Egle, ačiū, kaspiną viršuje durų tvirtinai?
Atsakyti
Ruosiuosi Kaledom....user posted image
Atsakyti
QUOTE(TikSauliuko @ 2007 11 30, 10:23)
Sveikutes darbstuoles  mirksiukas.gif  visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas thumbup.gif  jei nepyksit ir as taip pabandysiu ...  4u.gif  smile.gif  As tai  ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta  g.gif  tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau  smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....ba/img5634.html

Labai įdomus butelis ir faina idėja- daug jaukiau ant kūčių stalo atrodys toks butelis, nei paprastas, paprastai pjankei skirtas butelis- kažkaip ir vynas tada lyg ir kitokią prasmę įgauna rolleyes.gif

Aš tai puoščiau šį butelį dabar tokiais natūraliais dalykais, neryškiaspalviais ir neblizgančiais- pvz. smulkiom sausom gėlytėm- gal sausiukų smulkiais žiedeliaistokiais minetiūriniais, ar pan. Gal tiktų ir tamsiai mėlyni kokie augalėliai, o sausiukai ir natūralių rusvai raudonų ar gelsvų atspalvių. Gal galima linų džiovintų burbuliukų į tarpelius paklijuoti, gal ir karoliukų priderinus spalvą, arba medinių karoliukų.. Maži maumed-io kankorėžiukai gal jau nebetilptų čia būtų stora labai, nors pridėjus galima būtų pažiūrėt kaip atrodo- gal tiktų.. Taip pat šakelėm gal galima puošt...
Atsakyti
Bonda labai originalus darbeliai thumbup.gif thumbup.gif kiek darbo ideta!

jura_jurate is kur tiek kantrybes,tokie smulkus,kruopstus darbeliai. wub.gif

Atsakyti
Kaleda, na tas vainikas ganau aukstai, bet ne paciam virsuj.
Atsakyti
QUOTE(Egle 22 @ 2007 12 05, 18:22)
Kaleda, na tas vainikas ganau aukstai, bet ne paciam virsuj.

Ačiū, Egle, bandysiu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2007 12 04, 16:39)

Bonda, Tavo glutė - nuostabi  wub.gif Ir varpas man labai patiko  thumbup.gif

dekui wub.gif

QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 04, 19:16)
Ruosiuosi Kaledom....

labai grazu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(julune @ 2007 12 05, 18:11)
Bonda labai originalus darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  kiek darbo ideta!

mano ten tik eglute blush2.gif blush2.gif

padariau jau dvi egle sir kruva snaigiu -tik pafotkyr reikia dienos sviesoj biggrin.gif tad savaitgalio laukiu biggrin.gif tad aparodysiu savo 'menus' blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Egle 22, siūlau tavo šarvuotom durims tokią idėją: paimk ilgą kaspiną, per jo vidurį pririšk vainiką. Tada visu tuo kaspinu tiesiog apjuosk duris, kad vainikas būtų lauke per vidurį, o viduje gražiai surišk kaspino galus. Na maždaug taip:
user posted image
Kaspinas plonas, netrukdys durims užsidarinėti, o vainikas nenukris. Ir bus originalu smile.gif
Atsakyti