Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... verysad.gif Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Paskutinis pagalbos šauksmas-gal kas dar žino kokių būdų? 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 20:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas smile.gif is ivairiu likuciu kurie buvo namuose. Kiekvienoje kiseneje uzduotele, misle, ir pan. +dovanele. Kai kuriose kisenese uzduotele kur reikia surasti dovana namie kazkur paslepta.Vaikas labai laukia kiekvienos dienos dabar smile.gif vos atsikelia tikrina.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks g.gif  klisenes.

nu, kaip tu cia dabar taip?! komplimenta susukai kaip reikiant biggrin.gif
grazus tavo kalendorius mirksiukas.gif ir toks lengvai supakuojamas ir "sandeliuojamas" iki kitu metu thumbup.gif Mes turim MB mamos kryzeliu siuvineta kalendoriu, tai net jei nenaudojam issitraukiam, nes toks jau mielas, kai zinai, kad nuo mazens lydejo kiekvienas kaledas smile.gif

QUOTE(kaleda @ 2007 12 03, 20:49)
labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... verysad.gif Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Paskutinis pagalbos šauksmas-gal kas dar žino kokių būdų?  000189.gif

karkasas is storesniu saku, gal kokios 3 jos. Tiesiog toks ratas buvo kai pirkau. Bet nezinau net kaip jie tas sakas i toki taisyklinga apskritima susuko smile.gif

o tavo vainika gal kazkaip surist galima? g.gif is ko karkasas?
Atsakyti
nebesurišiu, polestirolio karkasas.Bet tai ne bėda-nesunku pasidaryt iš naujo.Dabar MB kankinu, kad sugalvotų pritvirtinimą g.gif
Atsakyti
Darbštuolės, gal kur užmatėt Kalėdinių dekoracijų iš šiaudų? Turiu rugių pėdą, nesugalvoju, ką daryti g.gif

jura_jurate, labai "šiltas" kalendorius wub.gif Mane labiausiai domina, kas jo kišenėse biggrin.gif Praeitais metais dėjau saldainukus, tai po geros savaitės vaikas tiek jų prisivalgė, kad likusias dienas skanėstus kaupė ir visą sausio mėnesį atsargas naikino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2007 11 29, 16:39)
roka siper eglute!!! thumbup.gif  wub.gif  medziagos paprastos bet kaip grazu!!!
o cia mano darbeliai-kalediniai angeleliai My Webpage

thumbup.gif

QUOTE(TikSauliuko @ 2007 11 29, 23:23)
Sveikutes darbstuoles  mirksiukas.gif  visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas thumbup.gif  jei nepyksit ir as taip pabandysiu ...  4u.gif  smile.gif  As tai  ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta  g.gif  tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau  smile.gif
Papildyta:
http://public.fotki....ba/img5634.html

man tai atrodo kad kazkokio akcento reikia g.gif gal kelis kaspinelius, arba karoliuku priklijuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 03, 10:34)

Iš vis geras puslapis,galima pamatyti akivaizdžiai kaip daromos puokštės thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nelabai jau didelis rankdarbis bet visitek pasirodysiu biggrin.gif Labai norėjau ant durų vainiko bet ir koinė neblogai žiūrisi smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2007 12 03, 22:24)
Darbštuolės, gal kur užmatėt Kalėdinių dekoracijų iš šiaudų? Turiu rugių pėdą, nesugalvoju, ką daryti  g.gif

pamegink cia uzmesti aki, gal kils kokia mintis
http://www.regseda.l...cle/archive/23/
Atsakyti
advento kalendoriai thumbup.gif wub.gif
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 04, 09:55)
Nelabai jau didelis rankdarbis bet visitek pasirodysiu biggrin.gif Labai norėjau ant durų vainiko bet ir koinė neblogai žiūrisi smile.gif

grazu wub.gif thumbup.gif

QUOTE(roka @ 2007 12 03, 21:24)
Darbštuolės, gal kur užmatėt Kalėdinių dekoracijų iš šiaudų? Turiu rugių pėdą, nesugalvoju, ką daryti  g.gif

ka radau pas save uzsiseivinus is seniau -rasta belekur blush2.gif :

user posted image
user posted image
user posted image
galima ir eglute wub.gif
user posted image

manyciau ir tokia eglute agutus thumbup.gif thumbup.gif cia mano pernykscia -tik cia samanos, bet sienas irgi tiktu thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 18:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas smile.gif is

nu kaip negražus rolleyes.gif
labai gražus wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aha labai labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 12 04, 12:16)
manyciau ir tokia eglute agutus thumbup.gif  thumbup.gif cia mano pernykscia -tik cia samanos, bet sienas irgi tiktu thumbup.gif

Labai gražu thumbup.gif O kaip čia daryta wub.gif Gali keliais žodžiais nupasakoti? blush2.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti