labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Paskutinis pagalbos šauksmas-gal kas dar žino kokių būdų?
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 20:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas is ivairiu likuciu kurie buvo namuose. Kiekvienoje kiseneje uzduotele, misle, ir pan. +dovanele. Kai kuriose kisenese uzduotele kur reikia surasti dovana namie kazkur paslepta.Vaikas labai laukia kiekvienos dienos dabar vos atsikelia tikrina.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks klisenes.
Kai kalendoriu tik padariau buvo grazesnis, o kai dovaneliu prikisau, kazkaip vaizdas ne toks klisenes.
nu, kaip tu cia dabar taip?! komplimenta susukai kaip reikiant
grazus tavo kalendorius ir toks lengvai supakuojamas ir "sandeliuojamas" iki kitu metu Mes turim MB mamos kryzeliu siuvineta kalendoriu, tai net jei nenaudojam issitraukiam, nes toks jau mielas, kai zinai, kad nuo mazens lydejo kiekvienas kaledas
QUOTE(kaleda @ 2007 12 03, 20:49)
labai gražus vainikas, ant kokio karkaso pynei? (aš neįžiūriu).
Papildyta:
Pasiguosiu: šiandien mano vainikas nukrito nuo šarvuotų durų ir karkasas sutrūko į kelias dalis... Prisieksperimentavau su visokiais patarimais: ir lipnia "tessa" juosta ir siurbtuku, kuriuo kompozicijas prie mašinų per vestuves lipdo. neišbandžiau tik tų limpančių kabliukų iš "senukų" .
Papildyta:
karkasas is storesniu saku, gal kokios 3 jos. Tiesiog toks ratas buvo kai pirkau. Bet nezinau net kaip jie tas sakas i toki taisyklinga apskritima susuko
o tavo vainika gal kazkaip surist galima? is ko karkasas?
nebesurišiu, polestirolio karkasas.Bet tai ne bėda-nesunku pasidaryt iš naujo.Dabar MB kankinu, kad sugalvotų pritvirtinimą
Darbštuolės, gal kur užmatėt Kalėdinių dekoracijų iš šiaudų? Turiu rugių pėdą, nesugalvoju, ką daryti
jura_jurate, labai "šiltas" kalendorius Mane labiausiai domina, kas jo kišenėse Praeitais metais dėjau saldainukus, tai po geros savaitės vaikas tiek jų prisivalgė, kad likusias dienas skanėstus kaupė ir visą sausio mėnesį atsargas naikino
jura_jurate, labai "šiltas" kalendorius Mane labiausiai domina, kas jo kišenėse Praeitais metais dėjau saldainukus, tai po geros savaitės vaikas tiek jų prisivalgė, kad likusias dienas skanėstus kaupė ir visą sausio mėnesį atsargas naikino
QUOTE(julune @ 2007 11 29, 16:39)
roka siper eglute!!! medziagos paprastos bet kaip grazu!!!
o cia mano darbeliai-kalediniai angeleliai My Webpage
o cia mano darbeliai-kalediniai angeleliai My Webpage
QUOTE(TikSauliuko @ 2007 11 29, 23:23)
Sveikutes darbstuoles visu pirma norejau pagyrti uz nuostabisu jusu darbelius ir idejas jei nepyksit ir as taip pabandysiu ... As tai ant Kuciu stalo vyno bonka pagrazinau riesutukais,apipurskiau,bet kazko dar truksta tik nesumastau ko... Gal turit patarimu, maloniai isklausyciau
Papildyta:
http://public.fotki....ba/img5634.html
Papildyta:
http://public.fotki....ba/img5634.html
man tai atrodo kad kazkokio akcento reikia gal kelis kaspinelius, arba karoliuku priklijuoti
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 03, 10:34)
Iš vis geras puslapis,galima pamatyti akivaizdžiai kaip daromos puokštės
Nelabai jau didelis rankdarbis bet visitek pasirodysiu Labai norėjau ant durų vainiko bet ir koinė neblogai žiūrisi
QUOTE(roka @ 2007 12 03, 22:24)
Darbštuolės, gal kur užmatėt Kalėdinių dekoracijų iš šiaudų? Turiu rugių pėdą, nesugalvoju, ką daryti
pamegink cia uzmesti aki, gal kils kokia mintis
http://www.regseda.l...cle/archive/23/
advento kalendoriai
grazu
ka radau pas save uzsiseivinus is seniau -rasta belekur :
galima ir eglute
manyciau ir tokia eglute agutus cia mano pernykscia -tik cia samanos, bet sienas irgi tiktu
QUOTE(DarkMind @ 2007 12 04, 09:55)
Nelabai jau didelis rankdarbis bet visitek pasirodysiu Labai norėjau ant durų vainiko bet ir koinė neblogai žiūrisi
grazu
QUOTE(roka @ 2007 12 03, 21:24)
ka radau pas save uzsiseivinus is seniau -rasta belekur :
galima ir eglute
manyciau ir tokia eglute agutus cia mano pernykscia -tik cia samanos, bet sienas irgi tiktu
QUOTE(jura_jurate @ 2007 12 03, 18:11)
Garbanos kalendorius labai liuks. Mano ne toks grazus bet su meile padarytas is
nu kaip negražus
labai gražus
Aha labai labai gražu
QUOTE(bonda @ 2007 12 04, 12:16)
Labai gražu O kaip čia daryta Gali keliais žodžiais nupasakoti?