Sveikos. labai jau gražūs jūsų darbeliai. ypač patiko eglutės iš makaronų. tik norėčiau paklaust kur tų karštų klijų rasti pirkt?
QUOTE(makka @ 2008 12 10, 20:31)
Labas visoms
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika"
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika"
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio
Na va padariau ryt sūnaičiukui į daržiuką dar kartelį ačiu bondukei
Tik lėkštutės ten neturi būt bet dar dažai neišdžiūvo tai padėjau
Tik lėkštutės ten neturi būt bet dar dažai neišdžiūvo tai padėjau
Vajeeee, kaip grazu
Monse, labai grazi eglute O cia ji visa is tu siulu ar kazka apsukai?
Julune pasakisko dydzio ir grozio egle, jei ne paslaptis kaip ta virsune taip uzlenkei? MonseTau taip pat dideliausi komplimnetai
na taip ir pagalvojau, bet kazkaip uzsisfiksavo kad nuo ju makaronai suminksteja tai pastitikslinau
Tikrai ju yra senukuose ir kiek zinau kainuo yra nuo 10lt + kliju juosteles
QUOTE(Monse @ 2008 12 10, 20:58)
Taip taip tik su karštais klijais jie labai greitai džiūna jokio vargo nėra.
na taip ir pagalvojau, bet kazkaip uzsisfiksavo kad nuo ju makaronai suminksteja tai pastitikslinau
QUOTE(jasna @ 2008 12 10, 22:43)
Sveikos. labai jau gražūs jūsų darbeliai. ypač patiko eglutės iš makaronų. tik norėčiau paklaust kur tų karštų klijų rasti pirkt?
Tikrai ju yra senukuose ir kiek zinau kainuo yra nuo 10lt + kliju juosteles
Sveikutes:) Jauciasi artejancios Kaledos:)
Pernai ir as dariau dvi eglutes is makaronu
Papildyta:
Pernai ir as dariau dvi eglutes is makaronu
Papildyta:
Labai malonu,kad patiko jums mano vainikai, tą kuris iš konkorežių dariau taip pat su karštais klijais, labai viskas gerai sulipo, pirkau senukuose ir mokėjau 15 lt už tą prietaisą, o klijų lazdelių dar pirkau atskirai už 6 vnt- mokėjau 5 lt.
QUOTE(jasna @ 2008 12 10, 22:43)
senukuose
QUOTE(Aistiene @ 2008 12 10, 23:59)
Monse, labai grazi eglute O cia ji visa is tu siulu ar kazka apsukai?
Apsukau iš kartono padariau tokį kaip piltuvėlį
Monse, liabai liabai grazuuuuuuuuuu
Seva, tik labai idomu, kur dedat is makaronu padarytas eglutes? gal po svenciu i katila?
Seva, tik labai idomu, kur dedat is makaronu padarytas eglutes? gal po svenciu i katila?