Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

Sveikos. labai jau gražūs jūsų darbeliai. bigsmile.gif ypač patiko eglutės iš makaronų. tik norėčiau paklaust kur tų karštų klijų rasti pirkt? rolleyes.gif
Atsakyti
Cia labai smagios kaledines nuotaikos newyear.gif
O va cia mano eglute
Egle
Atsakyti
QUOTE(makka @ 2008 12 10, 20:31)
Labas visoms  smile.gif
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ  4u.gif  ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika"  g.gif
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio  4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Na va padariau ryt sūnaičiukui į daržiuką biggrin.gif dar kartelį ačiu bondukei oro_buckis.gif wub.gif

user posted image

Tik lėkštutės ten neturi būt blush2.gif bet dar dažai neišdžiūvo tai padėjau ax.gif
Atsakyti
Vajeeee, kaip grazu thumbup.gif 000059.gif
Atsakyti
Monse, labai grazi eglute 4u.gif O cia ji visa is tu siulu ar kazka apsukai? g.gif
Atsakyti
Julune pasakisko dydzio ir grozio egle, jei ne paslaptis kaip ta virsune taip uzlenkei? MonseTau taip pat dideliausi komplimnetai

QUOTE(Monse @ 2008 12 10, 20:58)
Taip taip  drinks_cheers.gif  tik su karštais klijais mirksiukas.gif  jie labai greitai džiūna jokio vargo nėra.

na taip ir pagalvojau, bet kazkaip uzsisfiksavo kad nuo ju makaronai suminksteja tai pastitikslinau

QUOTE(jasna @ 2008 12 10, 22:43)
Sveikos. labai jau gražūs jūsų darbeliai. bigsmile.gif  ypač patiko eglutės iš makaronų. tik norėčiau paklaust kur tų karštų klijų rasti pirkt? rolleyes.gif

Tikrai ju yra senukuose ir kiek zinau kainuo yra nuo 10lt + kliju juosteles
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Sveikutes:) Jauciasi artejancios Kaledos:)

Pernai ir as dariau dvi eglutes is makaronu smile.gif

user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seva: 11 gruodžio 2008 - 00:36
Labai malonu,kad patiko jums mano vainikai, tą kuris iš konkorežių dariau taip pat su karštais klijais, labai viskas gerai sulipo, pirkau senukuose ir mokėjau 15 lt už tą prietaisą, o klijų lazdelių dar pirkau atskirai už 6 vnt- mokėjau 5 lt.
Atsakyti
QUOTE(jasna @ 2008 12 10, 22:43)
Sveikos. labai jau gražūs jūsų darbeliai. bigsmile.gif  ypač patiko eglutės iš makaronų. tik norėčiau paklaust kur tų karštų klijų rasti pirkt? rolleyes.gif

senukuose ax.gif

QUOTE(Aistiene @ 2008 12 10, 23:59)
Monse, labai grazi eglute  4u.gif  O cia ji visa is tu siulu ar kazka apsukai?  g.gif

Apsukau mirksiukas.gif iš kartono padariau tokį kaip piltuvėlį ax.gif
Atsakyti
Monse, liabai liabai grazuuuuuuuuuu thumbup.gif

Seva, thumbup.gif tik labai idomu, kur dedat is makaronu padarytas eglutes? gal po svenciu i katila? biggrin.gif
Atsakyti