Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

vakarykštė kopija blush2.gif
user posted image tik gyvai baltas popierius nepersišviečia doh.gif

ir burbulai ant lango ax.gif
user posted image

na čia po truputį puošiuosi kasdieną vis ką nors padarau biggrin.gif
Atsakyti
kasiopeja Labai grazios kojinaites, o kaip kazkuri minejo kitais metais papuosi ir nenusibos ir atsinaujins

P@nter@ Juk laiko dar yra, as irgi kiekviena diena vis ka nors sumastau mirksiukas.gif
Atsakyti
pantera thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif as ir kasdien po truputi po trupiti ir pasipuosiu biggrin.gif
Atsakyti
čia mano kalėdų vainikas
user posted image
gal nelabai atspindi žiemą, manau reikėtų apipurkšti sniegu

o čia mono dukra padarė savo kalėdų vainiką
user posted image

Atsakyti
AUSRELINA skokie spalvoti, zaismingi thumbup.gif
Atsakyti
rimulia12, ačiū labai už nuorodą. Ir kodėl aš neatradau šitokio grožio, kai maximoj makaronams nuolaidos buvo biggrin.gif

Atsakyti
AUSRELINA labai gražūs ir linksmi vainikai 4u.gif
Atsakyti
Monse, kiek darbelio kruopstumo thumbup.gif

kasiopeja, tikrai saunu thumbup.gif nuo pat ryto pulciau ziuret gal ir suaugusiam kas ideta blush2.gif

AUSRELINA, tikrai spalvingi thumbup.gif ir skanus thumbup.gif rimati, jei sniegeliu apipurkstum, butu arciau kaledu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2008 12 10, 15:25)
rimulia12, ačiū labai už nuorodą. Ir kodėl aš neatradau šitokio grožio, kai maximoj makaronams nuolaidos buvo  biggrin.gif

prajuokinai, visos taip kalbat kaip apie koki tai lobi. Susigundysiu ir as tuoj. Priminkit su kuo geriau klijuoti?
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 17:34)
prajuokinai, visos taip kalbat kaip apie koki tai lobi. Susigundysiu ir as tuoj. Priminkit su kuo geriau klijuoti?

manyciau kad su karstais klijais'...nes pernai kaip dariau makar.angeliukus,tai isprotejau su paprastais rus klijais..tyso i visas puses,nedziuvo t.t.
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 19:34)

QUOTE(umede @ 2008 12 10, 20:48)
manyciau kad su karstais klijais'...nes pernai kaip dariau makar.angeliukus,tai isprotejau su paprastais rus klijais..tyso i visas puses,nedziuvo t.t.

Taip taip drinks_cheers.gif tik su karštais klijais mirksiukas.gif jie labai greitai džiūna jokio vargo nėra.

Atsakyti
Labas visoms smile.gif
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ 4u.gif ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika" g.gif
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio 4u.gif
Atsakyti