vakarykštė kopija
tik gyvai baltas popierius nepersišviečia
ir burbulai ant lango
na čia po truputį puošiuosi kasdieną vis ką nors padarau
kasiopeja Labai grazios kojinaites, o kaip kazkuri minejo kitais metais papuosi ir nenusibos ir atsinaujins
P@nter@ Juk laiko dar yra, as irgi kiekviena diena vis ka nors sumastau
P@nter@ Juk laiko dar yra, as irgi kiekviena diena vis ka nors sumastau
pantera as ir kasdien po truputi po trupiti ir pasipuosiu
čia mano kalėdų vainikas
gal nelabai atspindi žiemą, manau reikėtų apipurkšti sniegu
o čia mono dukra padarė savo kalėdų vainiką
gal nelabai atspindi žiemą, manau reikėtų apipurkšti sniegu
o čia mono dukra padarė savo kalėdų vainiką
AUSRELINA skokie spalvoti, zaismingi
rimulia12, ačiū labai už nuorodą. Ir kodėl aš neatradau šitokio grožio, kai maximoj makaronams nuolaidos buvo
AUSRELINA labai gražūs ir linksmi vainikai
Monse, kiek darbelio kruopstumo
kasiopeja, tikrai saunu nuo pat ryto pulciau ziuret gal ir suaugusiam kas ideta
AUSRELINA, tikrai spalvingi ir skanus rimati, jei sniegeliu apipurkstum, butu arciau kaledu
kasiopeja, tikrai saunu nuo pat ryto pulciau ziuret gal ir suaugusiam kas ideta
AUSRELINA, tikrai spalvingi ir skanus rimati, jei sniegeliu apipurkstum, butu arciau kaledu
QUOTE(roka @ 2008 12 10, 15:25)
rimulia12, ačiū labai už nuorodą. Ir kodėl aš neatradau šitokio grožio, kai maximoj makaronams nuolaidos buvo
prajuokinai, visos taip kalbat kaip apie koki tai lobi. Susigundysiu ir as tuoj. Priminkit su kuo geriau klijuoti?
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 17:34)
prajuokinai, visos taip kalbat kaip apie koki tai lobi. Susigundysiu ir as tuoj. Priminkit su kuo geriau klijuoti?
manyciau kad su karstais klijais'...nes pernai kaip dariau makar.angeliukus,tai isprotejau su paprastais rus klijais..tyso i visas puses,nedziuvo t.t.
QUOTE(rimulia12 @ 2008 12 10, 19:34)
QUOTE(umede @ 2008 12 10, 20:48)
manyciau kad su karstais klijais'...nes pernai kaip dariau makar.angeliukus,tai isprotejau su paprastais rus klijais..tyso i visas puses,nedziuvo t.t.
Taip taip tik su karštais klijais jie labai greitai džiūna jokio vargo nėra.
Labas visoms
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika"
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio
o aš atėjau pasakyti super extra ultra grando dideliausią AČIŪ ajas už snaigę (tiksliau už pamoką, kaip ją padaryti) - man ta snaigė atrodė tokia "aukštoji matematika"
Darėm namie, darbe, vaikai mokykloje ir būreliuose.
taip kad ačiū nuo didelio būrio