bonda pasakiskai atrodo
Monse, jau tavo makaronų eglutės , netikėjau kad iš makaronų tokias grožybes galima padaryti
Vajeeee, kaip viskas graziai atrodo, o BONDOS egles, tai negaliu atsizaveti, superrrrrrrr , dar noriu paklausti, o kaip tame vazonelyje itvirti nai?
Monse nu ir isradingumas!! Tikrai tokia pasidarysiu, aciu uz ideja!
aciu rimuliai12
buvau sumascius tik angelus daryt,nu bet kaip tiek pavyzdziu-pasistengsiu visa egle puost makaroniniais zaisliukais...
buvau sumascius tik angelus daryt,nu bet kaip tiek pavyzdziu-pasistengsiu visa egle puost makaroniniais zaisliukais...
aciu
monses makarus as macius -faini labai
i is konkoreciu sulipdyta toki pusrutuli
as tai apsuku laikrasciais storai ir prilipinu karstais klijais
monses makarus as macius -faini labai
QUOTE(išdykėlė @ 2008 12 09, 22:09)
Man irgi šitas labai patiko Į ką čia susmeigti pušies spygliai?
i is konkoreciu sulipdyta toki pusrutuli
QUOTE(kristiniuke @ 2008 12 09, 23:07)
dar noriu paklausti, o kaip tame vazonelyje itvirti nai?
as tai apsuku laikrasciais storai ir prilipinu karstais klijais
kasiopeja -saunuole pati tiek kojiniu padarei ir pasiuvinejai
Tai kad realiai ten darbo 3 vakarams. Iškirpti kojines pagal trafaretą, 2 vakarai skaičiukams išsiuvinėti, o 3 vakaras - overloku susiūti ir VISKAS Dar reiktų kokius gražius kaspinėlius prisiųti, kad ne ant siūlų kabėtų (labai skubėjau sukabinti iki gruodžio 1, nespėjau tiesiog, o dabar jau rankos nebeprieina )
QUOTE(kasiopeja @ 2008 12 10, 10:50)
Tai kad realiai ten darbo 3 vakarams. Iškirpti kojines pagal trafaretą, 2 vakarai skaičiukams išsiuvinėti, o 3 vakaras - overloku susiūti ir VISKAS Dar reiktų kokius gražius kaspinėlius prisiųti, kad ne ant siūlų kabėtų (labai skubėjau sukabinti iki gruodžio 1, nespėjau tiesiog, o dabar jau rankos nebeprieina )
kitais metais patobulinsi bus vel truputi kitokios