Sveikos, kiek gražių dalykėlių sudėjot Rasau, nes prireikė pagalbos... Gal turit kokių idėjų kokių dekoracijų galima padaryti iš tokio balto minkšto popieriaus, kuriuo būna uždengti saldainiai dėžutėse? Radau namie kelis tokius lapus, tai nežinau mest ar ne, bet galvoju gal galima iš jų ką padaryti gero
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 04, 21:33)
mes jau irgi po truputį puošiamės. dabar man siuvimo manija, tai visi papuošalai mūsų medžiaginiai
pirmiausiai pasikabinom vainiką
..................................
dabar baiginėju eglutės papuošaliukus, atvirutes, ir dar keletą mielų dalykėlių
pirmiausiai pasikabinom vainiką
..................................
dabar baiginėju eglutės papuošaliukus, atvirutes, ir dar keletą mielų dalykėlių
mielas ir natūralus
šiemet taip norėjau pasisiūti medžiaginių žaisliukų, nors siūti nemėgstu , bet norisi tokių žaisliukų , dėja, neišėjo, teko kraustytis toli ir medžiagas palikti, galbūt sekantiems metams ..
Lauksiu toliau pasirodant , ką pagaminai, akys atsigauna matant tokius neperkrautus papuošimus
Sveikos
norėjau pasiteirauti galbūt gaminat ne tik papuošimus kalėdinius, bet ir dovanėles. Pasidalinkit savo mintimis, idėjomis, ką dovanojate artimiesiems ir ar išvis dovanojate rankų darbo dovanas?
norėjau pasiteirauti galbūt gaminat ne tik papuošimus kalėdinius, bet ir dovanėles. Pasidalinkit savo mintimis, idėjomis, ką dovanojate artimiesiems ir ar išvis dovanojate rankų darbo dovanas?
QUOTE(roka @ 2008 12 04, 23:51)
Kažkur esu skaičiusi, kad šakas pamirkyti reikia, tada lengviau lenkiasi.
taip taip, pati jau patyriau kai pirmąjį dariau iš ką tik iš lauko parneštų šakelių, dar pakankamai gerai man jos lankstėsi. bet va kitam vainikui parsinešus kelias dienas palaikiau, padžiovinau .. tai iš jų jau nieko nebepadariau, sutrupėjo viskas.
QUOTE(roka @ 2008 12 05, 00:19)
aha, spalvos čia tikrai gražiai dera.. ir darbo čia daug
QUOTE(bonda @ 2008 12 05, 10:53)
labai grazu ir tas zvaigzdes darei? kaip?
žvaigždes susiuvau, prikimšau, ir prie vainiko prikabinau
QUOTE(LT saulele @ 2008 12 05, 21:42)
Lauksiu toliau pasirodant , ką pagaminai, akys atsigauna matant tokius neperkrautus papuošimus
ačiū parodysiu, kai pabaigsiu
QUOTE(Guvilė @ 2008 12 06, 00:07)
Sveikos
aš pasiuvau keletą dovanėlių, kelias dar tikiuosi spėti padaryt.
Darzelyje paprase padaryt zaisliuka ant eglutes ir plastikinio butelio, bet niekaip nesumastau kaip tai turetu atrodyti Gal ka nors patartumet ar kokia foto imestumet? Buciau labai dekinga
kažką rokio būtų galima padaryti
įsivaizduoju, kažkaip ta buteliuką galima aprengti.. ar tai sniego senį, ar nykštuką kokį, ar angeliuką padaryti
vėliau paieškosiu dar daugiau
įsivaizduoju, kažkaip ta buteliuką galima aprengti.. ar tai sniego senį, ar nykštuką kokį, ar angeliuką padaryti
vėliau paieškosiu dar daugiau
stalo/palangės papuošimai, labai paprastai ir greit pagaminami
Vietoj užuolaidų ir kai sniego užlango nėr:
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 13:21)
stalo/palangės papuošimai, labai paprastai ir greit pagaminami
Labai labai subtilu, gražu, skoninga
O ką kemši į vidų? Aš kimšau porolono gabaliukus, bet labai nelygiai atrodo
QUOTE(sige @ 2008 12 06, 13:35)
Sveika Vienoje krūvoje snaigės labai gražiai atrodo
QUOTE(sige @ 2008 12 06, 13:35)
Vietoj užuolaidų ir kai sniego užlango nėr:
QUOTE(roka @ 2008 12 06, 14:41)
Vienoje krūvoje snaigės labai gražiai atrodo
Bet kaip tokias iškarpyti man tokios gražios nesigauna
Internete galima rasti daug pavyzdžių - šiek tiek kopijuoji, šiek tiek improvizuoji Galima tiesiog atsispauzdinti ir išsikirpti vienas prie vieno pagal šabloną
Papildyta:
Tarkim čia nemažai yra
popierinės snaigės
Papildyta:
Tarkim čia nemažai yra
popierinės snaigės
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 06, 14:21)
Labai gražu