Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

QUOTE(studija @ 2008 12 04, 21:40)
Gal kas gali padeti?labai noriu pasigaminti erdviniu snaigiu is popieriaus juosteliu.Google ismete supermamos kalediniu papuosimu 2 tema,bet ten nuorodod jau neveikia,jei kas zino kur paziureti,prasau patarti

Ar apie tokią snaigę kalbama:suklijuojamos 6 rombo formos iš juostelių? Aš turiu paveikslėlį, bet įkelt negaliu (nes neturiu reikiamo žinučių skaičiaus).
Atsakyti
ačiū aciuks.gif

Roka, ten beržas smile.gif pripjovė kieme beržų, tai lėkiau šakelių pasilaužyt hihihi.gif
bet va kaip tas šakeles gražiai susukti, būtų gerai, kad kas pamokytų.. sukau, raizgiau, ir vistiek toks nei šioks nei toks jis man.
Atsakyti
Labai jau paparastutes, bet idomios eglutes....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silsta: 04 gruodžio 2008 - 22:26
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 04, 22:16)
ačiū aciuks.gif 

Roka, ten beržas smile.gif  pripjovė kieme beržų, tai lėkiau šakelių pasilaužyt hihihi.gif
bet va kaip tas šakeles gražiai susukti, būtų gerai, kad kas pamokytų.. sukau, raizgiau, ir vistiek toks nei šioks nei toks jis man.

Labai gražiai gavosi, man patinka. Rytoj ir man parveža šakų glėbį iš sodybos, žiūrėsim, ką pavyks sumeistrauti hihihi.gif Kažkur esu skaičiusi, kad šakas pamirkyti reikia, tada lengviau lenkiasi.
Atsakyti
QUOTE(silsta @ 2008 12 04, 22:25)
Labai jau paparastutes, bet idomios eglutes....

Tikrai įdomios, ypač vaikams smile.gif
Į tą pačią temą - vainikas iš bambonkių smile.gif Visai gražiai atrodo, ar ne?

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 04 gruodžio 2008 - 23:21
QUOTE(studija @ 2008 12 04, 21:40)
Gal kas gali padeti?labai noriu pasigaminti erdviniu snaigiu is popieriaus juosteliu.Google ismete supermamos kalediniu papuosimu 2 tema,bet ten nuorodod jau neveikia,jei kas zino kur paziureti,prasau patarti

Ar sita?
snaige
Atsakyti
QUOTE(pienės_pūkelis @ 2008 12 04, 22:33)

pirmiausiai pasikabinom vainiką

labai grazu wub.gif wub.gif ir tas zvaigzdes darei? bigsmile.gif kaip? ax.gif
Atsakyti
Ajas,kad dievas tau sveikatos duotu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Spoksojau i sita snaige parduotuves lange dvi savaites,bet niekaip nesupratau kaip ja padaryt:))))))))
Aciu,aciu, aciu
4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(ajas @ 2008 12 05, 12:56)

Atsakyti
studija, ar tu tokių snaigių ieškojai? Neturiu kada gaminti gyvai 4u.gif , o pažadas yra pažadas. Rodau paveikslėlį, manau čia pakankamai aišku g.gif

user posted image

Atsakyti
roka koks tas vainikas is sladainiu grazus ir jau spalvytes taip graziai suderintos thumbup.gif
Atsakyti
user posted image

man labai patiko šie varpeliai
Atsakyti
viena gera mamyte uzrode straipsniuka thumbup.gif
2008 m. puosimo tendencijos thumbup.gif
Atsakyti