Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

roka, jau lėlyčių grožis wub.gif
Atsakyti
roka aciu ir man si ideja patinka lotuliukas.gif . O kokie konkorieziukai nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
laba dienele
tema superine thumbup.gif idejos superines, o jus merginos - visos saunuoles
gaila kad siemet man nelabai pavyks ka ir padaryti, bet turiu neblogu ideju. gal kam pravers:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Prašom, mergaitės, prašom wub.gif
Kadangi jau taip mane pagyrėte ax.gif siūlau dar kelias idėjas. Žaisliukus pasirodo galima kirpti ir iš kamštinės medžiagos, jos būna pirkti statybinių medžiagų parduotuvėse.
user posted image

Šautuvu priklijuoti, nupurkšti ir papuošti makaronai
user posted image

"Popkornas"
user posted image
Atsakyti
kuo toliau btuo gražažiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gali padeti?labai noriu pasigaminti erdviniu snaigiu is popieriaus juosteliu.Google ismete supermamos kalediniu papuosimu 2 tema,bet ten nuorodod jau neveikia,jei kas zino kur paziureti,prasau patarti
Atsakyti
Aš kažkada rodžiau, kaip tai daryti, jeigu teisingai supratau, apie ką kalba. Tuoj paieškosiu, kažkur lyg ir išsaugojau pamokėlių nuotraukos g.gif
Atsakyti
Lauksiu:) ax.gif
Atsakyti
Neradau unsure.gif Matyt ištryniau nuotraukas užtat ir nuoroda nebeveikia. Gal kas iš mergaičių išsaugojo pas save? Jeigu ne, rytoj radusi laisvo laiko parodysiu, kaip aš darau.
Atsakyti
sveikos,

kiek grožybių čia radau bigsmile.gif

roka, dėkui už advento kalendorių visą galeriją. šiemet mes dar nedarėm, bet kitais metais būtinai smile.gif

mes jau irgi po truputį puošiamės. dabar man siuvimo manija, tai visi papuošalai mūsų medžiaginiai smile.gif

pirmiausiai pasikabinom vainiką

user posted image

dabar baiginėju eglutės papuošaliukus, atvirutes, ir dar keletą mielų dalykėlių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienės_pūkelis: 04 gruodžio 2008 - 21:33
mantaniuke25 Ta nerta zvaigzde pasakiska
pienės_pūkelis Labai graziai nupitas vainikas o ir siuti zaisliukai pasakiski. idomu bus pamatyti ir eglutes zaisliukus mirksiukas.gif
Atsakyti
pienės pūkeli, kaip gražu wub.gif Be galo. Koks čia medis, turbūt krūmas, naudotas?
Atsakyti