Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

Na ir aš, prisiskaitinėjusi jūsų minčių, kiek papuošiau savo namučius....

KALĖDINIAI NAMAI
Atsakyti
jau puosiames kaledom ir mes po truputi;

http://images45.fotk...cture010-vi.jpg
http://images44.fotk...cture020-vi.jpg

Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 12 01, 18:26)
as pasidariau zvaigzdes is kartono ir apklijavau medzio zieve. nuostabus dekoras kaledu eglutei, adventiniam vainikui, lango dekorui ir t.t. galima ir kitokias figuras apklijuot. net kaledu seni padaryti.
Zvaigzdes
Zvaigzde 1
Zvaigzde 2

Kaip originalu bigsmile.gif O kaip paruoši žievę? g.gif
Atsakyti
Labai daug visokių gražių idėjų čia pridėjot thumbup.gif
pasiūlysiu ir aš vieną, kuri man patiko, tik dar nepabandžiau pati pasidaryt ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 12 01, 16:12)
Turetu buti. As Kaune pirkau prie elektriku irankiu. Ten ju visokiu yra ir pigiu ir brangiu. Maniskis 10Lt nekainavo, o naudoju daznokai, dovanas pakuodama. Labai super daikciukas namie.  thumbup.gif

radau, nusipirkau patį pigiausią nes esu tokia nelabai kruopštus padarėlis tai jei sugadinsiu kad nebūtų labai gaila ir jau panaudojau ale tikrai fainas daiktas, jau pasidariau kalėdinį vainiką ir žaisliuką dukrytei į darželį nunešti. Man tai labai super daiktas jei tik nesuges tai naudosiu ir naudosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2008 12 01, 23:48)
Kaip originalu  bigsmile.gif O kaip paruoši žievę?  g.gif

As su peiliu atlupineju zieve plona sluoksneli ir klijuoju smile.gif
Atsakyti
Mano groziai

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingusia31: 02 gruodžio 2008 - 10:07
LauraSim kaip gražiai atrodytų ant lango wub.gif
Atsakyti
[quote=LauraSim,2008 12 01, 23:47]
Labai daug visokių gražių idėjų čia pridėjot thumbup.gif
pasiūlysiu ir aš vieną, kuri man patiko, tik dar nepabandžiau pati pasidaryt ax.gif

ax.gif mano nuziureta minti idejai biggrin.gif as irgi panasiai darysiu tik is pusu saku
Atsakyti
Ingusia, labai grazus ir romantiskas burbuliukas wub.gif
Atsakyti
Siaip ne taip papuosiau langa. Jau buvau minejus kad dariau is reklaminiu parduotuviu zurnalu. O rezultatas stai cia:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
rimulia 12, kaip tik šiandien žiūrinėjau visokius erdvinius žaisliukus iš popieriaus. Labai gera tavo mintis gaminti iš reklaminių bukletų drinks_cheers.gif

QUOTE(Majaa @ 2008 12 01, 18:34)
Gal kas gali pasidalinti foto su kalėd. žaisliukais eglutei iš graikiškų riešutų/?  g.gif  blush2.gif

Antram, plane yra bumbuliukai su kaspinėliais, galbūt galima būtų panaudoti idėją su riešutais. Daugiau nieko įdomaus neaptikau.

user posted image
Atsakyti