o as savo vaikam padariau is maisiuku...parinkau kaledines medziageles,ir pasiuvinejau numerius...o prikabinau ant lentos-trauktos stora barchatine medziaga prisaudzius prie jos lipnia juostele...
nu nzn ar suprasit-pasistengsiu ikelt nuotrauka...
gal kas zinote idomių idėjų papuošti namus?
gal turite paaiškinimą kaip pasigaminti šviečiančius namelius
QUOTE(umede @ 2008 11 30, 18:55)
o as savo vaikam padariau is maisiuku...parinkau kaledines medziageles,ir pasiuvinejau numerius...o prikabinau ant lentos-trauktos stora barchatine medziaga prisaudzius prie jos lipnia juostele...
Labai įdomu būtų pamatyti foto
QUOTE(lemouriukas @ 2008 11 30, 19:54)
Labai daug visokių idėjų, nežinau ko konkrečiai ieškote. Peržiurėsiu savo archyvą.
QUOTE(jurginėlis @ 2008 11 30, 19:56)
gal turite paaiškinimą kaip pasigaminti šviečiančius namelius
Aš gaminčiau iš popieriaus arba druskos tešlos.
QUOTE(roka @ 2008 11 30, 21:10)
Labai daug visokių idėjų, nežinau ko konkrečiai ieškote. Peržiurėsiu savo archyvą.
Labai bučiau dėkinga
QUOTE(lemouriukas @ 2008 11 30, 20:54)
perversk visa sita tema ir dar 3 pries ja buvusias, yra ir floristikos tema, yra ir dar temu kalediniu negi vel viska is naujo kartot visom reik?
QUOTE(arabele @ 2008 11 23, 19:18)
Kažin o mažu miestų senukuose ar yra tų karštų klijų pistoletų???????
Turetu buti. As Kaune pirkau prie elektriku irankiu. Ten ju visokiu yra ir pigiu ir brangiu. Maniskis 10Lt nekainavo, o naudoju daznokai, dovanas pakuodama. Labai super daikciukas namie.
Aš tai nelabai moku juo naudotis - man kažkaip tįsta, veliasi klijai, priklijavus uodegos lieka Nedailūs darbeliai gaunasi Matyt neturiu pakankamai kantrybės
QUOTE(bonda @ 2008 12 01, 13:19)
perversk visa sita tema ir dar 3 pries ja buvusias, yra ir floristikos tema, yra ir dar temu kalediniu negi vel viska is naujo kartot visom reik?
labai ačiū kad patarėte nes aš dar čia naujokė
QUOTE(lemouriukas @ 2008 11 30, 20:54)
as pasidariau zvaigzdes is kartono ir apklijavau medzio zieve. nuostabus dekoras kaledu eglutei, adventiniam vainikui, lango dekorui ir t.t. galima ir kitokias figuras apklijuot. net kaledu seni padaryti.
Zvaigzdes
Zvaigzde 1
Zvaigzde 2
Gal kas gali pasidalinti foto su kalėd. žaisliukais eglutei iš graikiškų riešutų/?