Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

QUOTE(astiti @ 2008 11 23, 15:13)
nagi pasakok, ant ko viska klijavai, bandau rasti savo 'menui" koky daikta, kuri galeciau apklijuoti 4u.gif

ant tos ale kapiniu vazos klijavau,tik apverciau aukstyn kojom mirksiukas.gif

nu jau groziu prisiziurejau bigsmile.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
na va, iskepiau nauja kaledine dekoracija 4u.gif
user posted image
o cia dukriukas savo vainikelius kaledinius dare mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(julune @ 2008 11 24, 16:21)
Siandien papuosiau savo zidini  ax.gif

Puokste ant zidinio

QUOTE(etaeta @ 2008 11 24, 16:31)
didis.gif

O as prisipirkau Maximoj kalediniu kojiniu ir nutariau jas truputi papuosti  mirksiukas.gif
Pirmaja jau siandien sutvarkiau, taigi atiduodu jusu teismui  bigsmile.gif
user posted image

QUOTE(kemppinele @ 2008 11 25, 21:47)
na va, iskepiau  nauja  kaledine dekoracija 4u.gif
user posted image
o cia dukriukas savo vainikelius kaledinius dare mirksiukas.gif
user posted image

nainainai kaip gražu wub.gif
Atsakyti
kemppinele super wub.gif
Atsakyti
Aciukas labaijj mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Na va ir as vaiku dziaugsmui jau baigiau puosti visas Maximines kojines, kad kartais Kaledu senis santa2.gif nesusipauniotu dovanas dedamas wink_3.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 11 26, 10:42)
Na va ir as vaiku dziaugsmui jau baigiau puosti visas Maximines kojines, kad kartais Kaledu senis  santa2.gif  nesusipauniotu  dovanas dedamas  wink_3.gif
user posted image

labai gražu
Atsakyti
nu stai dar viena adventini vainikeli nulipdziau ax.gif :

user posted image

ir zvakuciu keleta:

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=ragasa,2008 11 26, 13:25]

nu fainuciai ,vainikelis super, bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2008 11 25, 17:24)
nagi nagi-gal galima smulkiau papasakot,arba stambiau straipsniuka pritraukt bigsmile.gif as labai noriu juos pasidaryt..

Bandziau neina, susilieja viskas. Meginsiu aprasyti. reikia susilanstyti popieriaus lapa kaip veduoklei (garmose lotuliukas.gif ) ir per sulenkima uzdeti nusipiesta pusele maketo. Apsipiesi issikerpi ir klijuoji viena prie kitos mirksiukas.gif . Gal ka supratai is mano slebezevojimu
Atsakyti
QUOTE(ragasa @ 2008 11 26, 12:25)

ir zvakuciu keleta:

Grazios zvakes wub.gif
Atsakyti
Gal kas zinot kaip padaryti popierini rutuli is sesiakampiu (o gal penkiakampiu) detaliu? Ten toks kur ikerpi krastelius ir paskui sumauni viena i kita. Gal kas viena detale zinot kaip pasidaryti? Man taip reikia dideles patalpas papuost, tai pamaniau tokiais rutuliais butu grazu, esu macius darzelyje, dar kazkur akabinti...... Principa zinau kaip daryti, tik ta viena detale kazkaip neiseina normaliai pasidaryt (kazkoks kreivas gaunasi kai inprovizuoju), gal galit man padeti ax.gif
Atsakyti