Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

QUOTE(Ingusia31 @ 2008 10 24, 15:06)
user posted imageuser posted image
o tokia dovanele puikiai tiks ne tik papuosimui bet ir dovanelei sampanas+saldainiai=KALEDINE DOVANA-PAPUOSALAS

Puiku thumbup.gif
Aš vietoj saldainių klijavau tuos vatos lapelius. Dar apklijavau karoliukais. Ir gavosi balta eglutė smile.gif
Atsakyti
Noriu pasiteirauti, su kuo gi jūs tuos saldainius priklijuojat?
Atsakyti
Gal ketinate puošti namus pačių sukurtais Kalėdiniais vainikais?
Be galo be krašto daugybę jų aptikau čia:

http://picasaweb.goo...RONASDENAVIDAD#
Atsakyti
Galima su permatoma lipnia juostele klijuot,su kliju pistoletu,na o as ant ananaso su dantu ktapstukais susmaigsciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Reiks ir man ką nors panašaus pabandyt biggrin.gif , daug švenčių neužkalnų.
Atsakyti
Jei saldainiai neįvynioti į popierėlį ir mėginant pritvirtinti juos sunku perverti pagaliuku (pvz, karameliniai ar pan.), manyčiau visai neblogai būtų galima priklijuoti pagaminus skystą karamelę (išlydžius cukrų su šlakeliu vandens). Stingdama ji gerai pritvirtintų saldainukus rolleyes.gif
Atsakyti
Svytejimas ezero dugne esu labai dėkinga už tavo išsamę žinutę, super! 4u.gif aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 25 spalio 2008 - 20:09
QUOTE(BabyGrite @ 2008 10 25, 16:41)
Galima su permatoma lipnia juostele klijuot,su kliju pistoletu,na o as ant ananaso su dantu ktapstukais susmaigsciau mirksiukas.gif

Cia toks klausimelis ne i tema ax.gif , o kur galima nusipirkti kliju pistoleta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 10 25, 21:48)
Cia toks klausimelis ne i tema  ax.gif , o kur galima nusipirkti kliju pistoleta?  blush2.gif
senukai, ermitazas, mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2008 10 25, 21:52)
senukai, ermitazas,  mirksiukas.gif

Dekui uz atsakyma, o kokia mazdaug jo kaina ir ka juo galima klijuoti. 4u.gif
Atsakyti
Pirkau Ermitaže, tai mažiausias klijų "pistoletas" kainavo 6,...Lt ir ėmiau papildomai klijų - tai 8 ar 10 vnt kainavo 2,... Lt
Atsakyti
Bet kiek aš esu naudojusi klijų pistoletą, tai jis manęs visai nesužavėjo. Daugelį daiktų teko daug kartų perklijuoti, nes vis kas nors atlipdavo.
Atsakyti