aciu uz pagyrimus kol kas nepuosiua niekuo savo eglutes, nera laiko per prekybos centrus prasinesti, gal ka ir uzmatyciau tada..
patiko mintis su cinamono lazdelemis
merginos auksarankes-prasau pagalbos ..man reikia papuosti mokykline kede vaidinimui mokykloj tipo sosta princesei.pametekit ideju.labai laukiu.
QUOTE(umede @ 2007 12 16, 21:55)
merginos auksarankes-prasau pagalbos ..man reikia papuosti mokykline kede vaidinimui mokykloj tipo sosta princesei.pametekit ideju.labai laukiu.
Užmesk kokią raudoną medžiagą, kad siektų žemę ir kuo platesnis, tuo įspūdingiau, dar gali surišt didelį kaspiną ar pan., ir tiek.
Labas rytas,
ilga laiką skaitinėjau , žiūrinėjau- kokios jus visos šaunuolės , nusprendžiau ir aš šiek tiek meiloės įdėti, puošiant namus
ilga laiką skaitinėjau , žiūrinėjau- kokios jus visos šaunuolės , nusprendžiau ir aš šiek tiek meiloės įdėti, puošiant namus
diinka,cia is lapu ta egle pirmoji? grazu
o cia dar biski mano siumetiniu uzsikabinau uz plausiniu egliu
sita dovanojau
cia mano siemetine pasipuosus virtuve
[/quote]
o cia dar biski mano siumetiniu uzsikabinau uz plausiniu egliu
sita dovanojau
cia mano siemetine pasipuosus virtuve
[/quote]
ačiū, visos eglės is ąžuolo lapų
tos iš plaušo irgi patinka , bet kad neturiu kada per pardavykles prasinešt, o seniuose nemačiau
tos iš plaušo irgi patinka , bet kad neturiu kada per pardavykles prasinešt, o seniuose nemačiau
bonda, o tu dedi tam plausui koki pagrinda?? kuo tvirtini ta plausa??? cia kiap supratau tai tas plausas kaip medziaga kur dabar vis puokstes i ji vynioja
QUOTE(diinka @ 2007 12 17, 11:17)
siemt labai norejau balto o gavau tik raudona tai geliu pardej issiprasiau
QUOTE(nekava @ 2007 12 17, 11:25)
bonda, o tu dedi tam plausui koki pagrinda?? kuo tvirtini ta plausa??? cia kiap supratau tai tas plausas kaip medziaga kur dabar vis puokstes i ji vynioja
tos mazos, kur 3 -tai ten is plauso -ne kaip popierius, bet plauso -ten klijavau PVA kliajais (lipalu) ant kartoninio pagrindo apviniotu celeofanu , kad paskui ta pagrinda isimt. O ta viena -tai ten daryta is to, kaip popieriaus jau padaryto is plauso -ten ne pagrindo nereik -daug greiciau ir paprasciau o klijavau visaip is tuo lipalu, ir karstais klijais
o kur as buvau anxciau? alia kokiu grozybiu, bei nagingu mamyciu ir dar jau 4 tema!!!
nu faina.....
ingridziuk, ar tavo patie darbai, ar is ziemos puokstes parodos?
nu faina.....
ingridziuk, ar tavo patie darbai, ar is ziemos puokstes parodos?
Tiesiog fantastiškai visos puošiat savo namus .O čia mano šiemetinė eglutė .Tikiuosi labai nesupeiksit .
QUOTE(usnis @ 2007 12 17, 20:00)
Tiesiog fantastiškai visos puošiat savo namus .O čia mano šiemetinė eglutė .Tikiuosi labai nesupeiksit .
nepakartojama... tiesiog... tiesiog...
QUOTE(usnis @ 2007 12 17, 19:00)
geras sumanymas ,mes vienais metais buvom pasipuosia alijosiu, vienintele gele kokia tik turejome