Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

Tai gal kuri darote tokius daiktus, ir žinote kur nusipirkti silikatinių klijų, kaip atrodo pakuotė, kokia kaina, ir t.t.? g.gif blush2.gif
[/quote]

Kiek suprantu reiktų ieškoti kanceliarinių prekių parduotuvėse
http://www.officesys...ijai/39/?page=2
žiūrėti žemiau, pavadinimas Office glue, tik kiekis mažokas.

dar vieni, tik berods brangesni
http://www.maxioffic...i...&qty=0.00#1
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dangviva: 13 gruodžio 2007 - 09:36
QUOTE(Dangviva @ 2007 12 13, 09:34)

Kiek suprantu reiktų ieškoti kanceliarinių prekių parduotuvėse
http://www.officesys...ijai/39/?page=2
žiūrėti žemiau, pavadinimas Office glue, tik kiekis mažokas.

sitie yra balti -tas pats kas lipalas ar PVA
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 12 13, 10:35)
sitie yra balti -tas pats kas lipalas ar PVA

Tai juk rašo, kad bespalviai
Atsakyti
O aš bumbulus apvynioju siūlu ir tada gerai nupurškiu rūbams skirtu standikliu. Bent jau lininius siūlus laiko labai gerai. O dariau įvairių spalvų. Tik baliono nesprogdinu, bet išpučiu orą, kad plyšdamas skylių neišmuštų.
Atsakyti
QUOTE(Dangviva @ 2007 12 13, 10:03)
Tai juk rašo, kad bespalviai

tai tu apie tuos ilgus? piestukinius? tai labai mazas keikis -labai unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
eglutė tikra simpatukė wub.gif
Atsakyti
Ačiū Dangviva, Bonda, Agni už info- dabar viskas aišku doh.gif thumbup.gif Bandysiu, jaučiu su visais klijais ir purškalais, ir žiūrėsiu su kuriais geriausia.. Kai bandžiau pirmą- tą baltą, su lipalu, kur sakiau, tai balioną stengiausi atsargiai išleisti, nesprogdinti, bet siūlai prie jo buvo taip prisiklijavę, kad vietomis rutulys vis tik įdubo, išleidžiant orą, ir reikėjo paskui su pieštuku taisyti- išlenkti įdubimus, bet vis tiek tos vietos liko nlb gražios- tokios pasibangavę.. Tai nežinau, gal reikia balioną kokiu aliejumi prieš tai patepti, tik kad paskui juk imsi jį tomis pačiomis riebaluotomis rankomis, ir siūlus- kitaip juk neišeis, tai siūlai gali nesusiklijuoti vienas su kitu, nuo riebalų...tai vis mąstau kaip čia padarius g.gif bet gal įgudus išleisti balioną- gražiai, nedeformuojant, atšokdinti siūlus nuo baliono- ir gautųsi kas g.gif Arba čia gudrybė kokia yra.. g.gif Su rūbų standikliu gera mintis- gal jis ne taip prilipina prie baliono... vakar kaip tik nusipirkau širdelės formos, ir tų dešrinių balionų (tų plonų, ilgų, kur žvėrelius visokius išlanksto, ar suriša)- tai šioms šventėms nežinia ar jau suspėsiu, bet kitoms kalėdoms (jaučiu darysiu per šias šventes, tik kitiems metams, nes užmojai didoki ir su pretenzijom biggrin.gif ), ir šioms velykoms tai prisidarysiu visko- širdelių, žvėrelių, margučių (juk paprastas balionas savo forma labai panašus į kiaušinį) newyear.gif thumb_yello.gif clap.gif

Ech, pilna pradėtų ir nebaigtų darbų..kaip reiks viską padaryti- kai nori ir to, ir ano, ir vis ko naujo prisigalvoji, o pradėjus nebaigi, arba per tą norą kuo fainiau pasidaryti, galvojimas užtrunka neribotą laiką, o medžiagos į butą greit netilps blush2.gif reikia save kaip nors perauklėti.. blush2.gif Gal darant kaip išeina, ir ne sau- duos kokių rezultatų saviauklos darbe megalol.gif karsta.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svytejimas ezero dugne: 13 gruodžio 2007 - 18:02
Gal per stiprūs klijai buvo, kiek esu skaičiusi, merginos perpus su vandeniu skiedžia, tada gal nelimpa g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 12 14, 05:04)
Gal per stiprūs klijai buvo, kiek esu skaičiusi, merginos perpus su vandeniu skiedžia, tada gal nelimpa g.gif

Gal g.gif Tik kaži ar paskui pakankamai kieti gaunasi tie rutuliai, jei vandeniu skiesti klijus g.gif Jei didelė figūra (pvz. pilnai pripūsto baliono dydžio), tai gali per minkšta gautis- o norisi, kad paėmus į rankas nesilankstytų o būtų kuo kietesnis - kaip plastmasinis biggrin.gif Bet gal vanduo kažkaip neleidžia taip greit įsigerti į balioną klijams, ar kaip- ir dėl to prie baliono neprilimpa g.gif - reiks ir su vandeniu pabandyti smile.gif Nes kartais paprastos gudrybės, apie kurias nepagalvotum, būna labai efektyvios wink.gif smile.gif
Atsakyti
as esu darius tuos balionus su siulais, tai pastebejau, kad jei balionas kazkur dar prikibes - reiskia jis blogai isdziuves. mes mokyklai darem papuosimus cia uzpernai, tai tris dienas laikem ant radiatoriu tuos balionus ir tai dar ne visi buvo isdziuve. o siaip tai jei visas sausas, tai net traska tas balionas sprogdamas, girdisi kai klijai atsilupa.
Papildyta:
na va as siandien pasigaminau savo produkta is cinamono lazdeliu smile.gif
user posted image
cia tokie "malku" rysuliukai man gavosi rolleyes.gif jau ir sukabinau, tik dar truksta zalumos truputi, tai kai bus viskas isbaigta parodysiu galutini rezultata ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 13, 18:00)
Ačiū Dangviva, Bonda, Agni už info- dabar viskas aišku doh.gif  thumbup.gif  Bandysiu, jaučiu su visais klijais ir purškalais, ir žiūrėsiu su kuriais geriausia..

kazkaip man atrodo, kad tu iki galo neisdziovinai g.gif g.gif g.gif ne sklijai tie ar skiesti, ar ne -plausas ar siulai gaunas keiti kieti mirksiukas.gif

QUOTE(dark_me @ 2007 12 13, 22:38)

na va as siandien pasigaminau savo produkta is cinamono lazdeliu  smile.gif

grazi ideja wub.gif
Atsakyti
Na, va, matyt būsiu per trumpai džiovinusi. aš džiovinau apie parą, bet palietus atrodė kieti- lyg ir visai išdžiūvę, jokio drėgnumo. Bet vos pradėjau leisti orą iš baliono, visi tie siūlai prikepę prie jo taip stipriai buvo, kad reikėjo nagais juos plėšti, nes raukėsi kartu su bliūkštančiu balionu tas rutulys- tai nagais plėšiant traškėjo... O, va, žmonės net tris paras, ir ant radijatoriaus- o aš paprastai, ir tik parą.. blush2.gif

Kiek visokių niuansų kiekviename naujame darbelyje...
Atsakyti