Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdiniai papuošimai - 4

user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted imageuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Paskutiniai darbeliai, ....matosi, kad daryta profesionalu... O cia tai bent grozis thumbup.gif
Atsakyti
Čia kelios eglučių idėjos, gal kam pravers
http://www.osinka.ru...Dekor/RR/06_14/
Atsakyti
visu darbeliai thumbup.gif thumbup.gif sirdies ideta po truputi

o cia mano dekoras- eglute.. rudeni buvom miske tai pasirinkau virziu sakeliu,isdziovinau, tai va ka pasidariau, apipurskiau dirbtiniu sniegeliu ax.gif bent jau tiek, tik nesugalvoju kaip papuosti, reiketu gal blizgesio minimaliai, net nezinau, bet man ir taip grazu
pas mane toks kampas koridoriuje yra, tai sugalvojau jame pastatyti

user posted image
Atsakyti
Labai graži eglutė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2007 12 12, 23:28)
Labai graži eglutė  wub.gif

'
aciu blush2.gif ji gyvai geriau atrodo.. tik nezinau kuom papuost g.gif
Atsakyti
Aš kažkuo lengvu puoščiau - gal raudonom plunksnom? Arba miniatiūriniais kaspinėliais, rausvais karoliukais?
Atsakyti
O aš puoščiau vis tik miniatiūriniais eglutės žaiskiukais, plastikiniais paprastais, dydžio kaip piršto galas- senukuose vakar jų pirkau, maža dėžutė apie tris litus kainuoja. Raudoni čia labai tiktų. Jie labai lengvi. iš nuotraukos nesimato kokio dydžio eglutė- jei tie žaisliukai per dideli- tai turbūt puoščiau karoliukais arba dirbtinėmis uogytėmis- fainai atrodytų tos labai lengvos, putplastinės, neblizgančios ir nelakuotos- grynai kaip kokio šaltalankio ar šermukšnio atrodo- na ten ne tai kad uogytės, bet tokie rytuliukai maži, labai lengvi, maišiukuose, bet atrodo grynai kaip uogos tokios raudonai oranžinės spalvos- būna jų flor. prekėse, senukuose ir pan. Man gal visai gražu ir miniatiūriniai dirbtiniai obuoliukai čia būtų..
Atsakyti
Turiu klausimą- gal kuri žinote kur Vilniuje galima nusipirkti silikatinių klijų? ax.gif g.gif -

reikia tiems erdviniams burbulams iš siūlų- kur išmirkai siūlus klijuose, ir vynioji ant pripūsto baliono, o išdžiūvus balioną susprogdini ir gauni kietą voratinklinį rutulį.. Bandžiau su lipalu- visai neblogai gavosi, tik norėtųsi truputį kietesni kad gautųsi, o ir spalvotiems siūlams sako lipalas nelabai, nes spalva murzina gaunasi- aš bandžiau ant baltų siūlų (kalėdoms papuošalą daryt), tai spalva thumbup.gif - balta kaip sniegas.. Bet kalėdoms jau nespėsiu prisigaminti daug ir kokių noriu- su įmantriu dekoru, didelių... Tai velykoms mąstau daryti kiaušinių formos tokias figūras iš spalvotų siūlų, ir ant lubų kabinti- mama mokytoja, tai klasei puošti su vaikais gerai būtų jai pasidaryti- patiko idėja- tikva tų silikatinių nerandu ir neįsivaizduoju kaip atrodo, kur ieškoti..

Tai va, tai klausiau senukuose šiandien- tai konsultantas nelabai žinojo- supratau neturi- tai siūlė visokių ten tų klijų ir lakų- ir net gruntų sienom gruntuot cementinėm- tipo labai standina gerai, bet apie silikatinius nelabai ką žino...

Tai gal kuri darote tokius daiktus, ir žinote kur nusipirkti silikatinių klijų, kaip atrodo pakuotė, kokia kaina, ir t.t.? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, darbstuolės smile.gif
Vis žiūrinėjau žiūrinėjau Jūsų puikius darbelius, seilę varvinau ir galų gale apsisprendžiau parodyti, ką šiais metais Kalėdom sumasčiau blush2.gif Darbe dauguma apsistatė tradicinėm dirbtinėm eglutė, o as norėjau kažko originalesnio mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 12 12, 23:16)

o cia mano dekoras- eglute..

labai faina wub.gif wub.gif puosciau as kokiais sidabriniais kaspineliais..ar maziukais burbuliukais -zaisliukais wub.gif wub.gif wub.gif arba is grandineles, kaip buna dar mazesni burbuliukai thumbup.gif thumbup.gif bet mantai melynos noris -kazko siemet traukia lotuliukas.gif bet dar nieko tokio nepagaimainu doh.gif

QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2007 12 13, 06:20)
Turiu klausimą- gal kuri žinote kur Vilniuje galima nusipirkti silikatinių klijų? ax.gif  g.gif -

galima ir su tais PVA ir spalvotus mirksiukas.gif bent man gavos..ir su siulais, ir su plausu ne baltu mirksiukas.gif
QUOTE(Bjauruska @ 2007 12 13, 08:26)
o as norėjau kažko originalesnio  mirksiukas.gif

tikrai originalu ir grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 12 13, 00:16)
visu darbeliai  thumbup.gif  thumbup.gif  sirdies ideta po truputi

o cia mano dekoras- eglute.. rudeni buvom miske tai pasirinkau virziu sakeliu,isdziovinau, tai va ka pasidariau, apipurskiau dirbtiniu sniegeliu  ax.gif bent jau tiek, tik nesugalvoju kaip papuosti, reiketu gal blizgesio minimaliai, net nezinau, bet man ir taip grazu 
pas mane toks kampas koridoriuje yra, tai sugalvojau jame pastatyti
user posted image

diora manau kad tavo eglutei nieko netruksta,ji atrodo labai subtiliai.tokia lengvute ir trapi,netgi sakyciau azurine.o jeigu ja apkarstysi kaspineliais ar karoliais ji nebeatrodys naturaliai.bet tai tik mano nuomone.man ji SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti