Kalėdiniai papuošimai - 3
QUOTE(roka @ 2007 11 29, 00:21)
Laaaaaaaabai grazu, rokut Cia tavo pacios eglute?
Taip Zuike, ačiū Praeitų metų darbelis. Šiemet visai nebėra kada...
Ūkinių prekių parduotuvėse būna pirkti kabliukai (aš Senukuose regis pirkau ), lipinami tvirta dvipuse juosta. Po švenčių aš jo nenuimu, tai mums tas pats kabliukas dvejus metus laiko Kalėdinius vainikus, manau ir šį sezoną išlaikys.
Vienais metais susukau vielą ir ant jos rišau tujos šakeles - tujos ilgiau laiko, nei eglės. Kitais metais ant vielos lanko rišau rugių varpas ir visaip dekoravau. Dar vienais metais prisipjovau regis alksnio šakų (medis, kuris beveik kiekviename kieme auga, tokiom nusvirusiom šakom, ilgais siaurais lapeliais, rodos alksnis vadinasi ) ir tada dekoravau. Tik neturiu nuotraukų
QUOTE(cloudlet @ 2007 11 28, 14:05)
sveikos
aš turiu klausimuką, gal kuri patarsit, kaip pakabinti kalėdinį vainiką ant lauko durų, kadangi durys šarvuotos tai su vinimis kažkaip nesinorėtų jų gadint, bet nieko kito nesugalvoju, bandžiau su specialiais lipukais kur nuotraukas galima kabint, bet nukrinta tai dabar ir suku galvą
aš turiu klausimuką, gal kuri patarsit, kaip pakabinti kalėdinį vainiką ant lauko durų, kadangi durys šarvuotos tai su vinimis kažkaip nesinorėtų jų gadint, bet nieko kito nesugalvoju, bandžiau su specialiais lipukais kur nuotraukas galima kabint, bet nukrinta tai dabar ir suku galvą
Ūkinių prekių parduotuvėse būna pirkti kabliukai (aš Senukuose regis pirkau ), lipinami tvirta dvipuse juosta. Po švenčių aš jo nenuimu, tai mums tas pats kabliukas dvejus metus laiko Kalėdinius vainikus, manau ir šį sezoną išlaikys.
QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 17:28)
Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas?
Vienais metais susukau vielą ir ant jos rišau tujos šakeles - tujos ilgiau laiko, nei eglės. Kitais metais ant vielos lanko rišau rugių varpas ir visaip dekoravau. Dar vienais metais prisipjovau regis alksnio šakų (medis, kuris beveik kiekviename kieme auga, tokiom nusvirusiom šakom, ilgais siaurais lapeliais, rodos alksnis vadinasi ) ir tada dekoravau. Tik neturiu nuotraukų
QUOTE(roka @ 2007 11 28, 23:46)
Dar vienais metais prisipjovau regis alksnio šakų (medis, kuris beveik kiekviename kieme auga, tokiom nusvirusiom šakom, ilgais siaurais lapeliais, rodos alksnis vadinasi ) ir tada dekoravau. Tik neturiu nuotraukų
Manau kad gluosnį turi galvoje.
Pagaliau perskaičiau visą praeitą temą Aš sužavėta Kiek ten idėjų Na ir auksarankės jūs Dabar jau galiu eiti miegoti - nuostabius sapnus sapnuosiu tokių grožybių prisižiūrėjus
Žinoma, kad gluosnis
va elniukų brėžinys
QUOTE(Idula @ 2007 11 28, 17:28)
Turiu viena klausimą, susigundžiau daryt kalėdinį vainiką, kas galetu but jo pagrindas? Oazė? Bet kaip padaryt ja apvalią Nu man niekaip nadašunta
as kazkuriais metais ant kartono dariau bet tikrai geriau pvz ant kokio is sieno daryto