Įkraunama...
Įkraunama...

Podolsko rankinė siuvimo mašina

QUOTE(vilideka @ 2007 11 29, 21:10)
O kaip jis turi būti iš tikrujų?Jei galima smulkiau aprašyk blush2.gif

nu pabandysiu blink.gif tikiuosi paaiskinsiu suprantamai biggrin.gif , pirmiausiai tai ritele turi laikyti desineje rankoje, o siulas joje turi buti nuo taves nusisukes, na taip kaip kad butu ne i tave o nuo taves , tada paimk i kaire ranka saudykle ir idek i ja ritele, tuomet siula tempent i save prekisi per ta siaura ipjovima pakisk po ta plokstele kol isgirsti silpna klik biggrin.gif , tada su desine ranka laikai siula o kaires rankos delne laikyk saudykle ir jai kelent uz siulo ji zemyn neciuozia tai reiskia kad apatinis siulas per daug uzverstas (tai irgi gali buti priezastis siulo velimo apacioje), atlaisvinti ji galima pasukus ta maza varsteli ant saudykles krypti pries laikrodzio rodykle , kai apatinis siulas bus sureguliuotas tada bandai reguliuoti virsutini siula. sekmes tikiuosi aiskiai papasakojau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 11 29, 21:32)
nu pabandysiu blink.gif tikiuosi paaiskinsiu suprantamai  biggrin.gif , pirmiausiai tai ritele turi laikyti desineje rankoje, o siulas joje turi buti nuo taves nusisukes, na taip kaip kad butu ne i tave o nuo taves , tada paimk i kaire ranka saudykle ir idek i ja ritele, tuomet siula tempent i save prekisi per ta siaura ipjovima pakisk po ta plokstele kol isgirsti silpna klik biggrin.gif , tada su desine ranka laikai siula o kaires rankos delne laikyk saudykle ir jai kelent uz siulo ji zemyn neciuozia tai reiskia kad apatinis siulas per daug uzverstas (tai irgi gali buti priezastis siulo velimo apacioje), atlaisvinti ji galima pasukus ta maza varsteli ant saudykles krypti pries laikrodzio rodykle , kai apatinis siulas bus sureguliuotas tada bandai reguliuoti virsutini siula. sekmes tikiuosi aiskiai papasakojau mirksiukas.gif

Aciu labai už patarimus, kviesiu profesionalų meistrą tegul išsprendžia šį galvosukį smile.gif parašysiu komentarą kas buvo nutikę,gal kam kada nors prireiks,kaip ir man biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(sigita @ 2007 11 29, 18:47)
Ar bandei labiau įtempti viršutinį siūlą?

Aciu labai už patarimus, kviesiu profesionalų meistrą tegul išsprendžia šį galvosukį parašysiu komentarą kas buvo nutikę,gal kam kada nors prireiks,kaip ir man biggrin.gif aciū už kantrybę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2007 11 29, 16:27)
nebandei adatos grioveli sukt i kita puse? gal su siulo iverimu kas?

Aciu labai už patarimus, kviesiu profesionalų meistrą tegul išsprendžia šį galvosukį parašysiu komentarą kas buvo nutikę,gal kam kada nors prireiks,kaip ir man biggrin.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=vilideka,2007 12 05, 13:11]
Aciu labai už patarimus, kviesiu profesionalų meistrą tegul išsprendžia šį galvosukį smile.gif parašysiu komentarą kas buvo nutikę,gal kam kada nors prireiks,kaip ir man biggrin.gif
Papildyta:
[/QUOTE]

Protingas sprendimas thumbup.gif
Atsakyti
aga
Atsakyti
gal žinote, kas parduoda seną siuvimo mašiną, tačiau kad siūtų storus gaminius.....siūnu iš odos - taigi būtina "kapitalinė"mašina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinciuke: 09 kovo 2009 - 21:20
QUOTE(Lasva @ 2007 12 19, 23:50)

Tokią mašiną galite rasti pas mane. Laisvai prasiuva 6 sluoksnius norm. odos.
Atsakyti
QUOTE(Singer meistras @ 2009 03 10, 00:06)
Tokią mašiną galite rasti pas mane. Laisvai prasiuva 6 sluoksnius norm. odos.

Sakykite, o kur galima gauti adatu siai masinai? Ar tiesiog eilinej siuvimo prekiu parduotuvej tures siu adatu. Noriu pasikeisti i plonesne. Manoji truputi storoka.
Atsakyti
Labai prasau pagalbos,gal kas netycia turit instrukcija paprastos buitines siuvimo masinos CAIKA-142-M,labai reikia.Bendraukime per a.z. g.gif
Atsakyti
O gal zinot kiek kainuoja Podolsko siuvimo masinos su varikliuku arba rankom sukama?
Atsakyti
manau,kad mano irgi ,,padolsko,,elektrinė mašina,man ją atidavė mama,bet siuvėja iš manęs irgi taip sau.noriu paklausti,kur ir kuo reikia ją ,,sutepti,,? blush2.gif ar tam reikalui tinka spec,aliejus?
Atsakyti
turiu nereikalinga siuvimo mašiną, mama su ja gerai siudavo. Elektrinė, nešiojama. Ką domina, rašykite AŽ
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rami_Ledi: 25 liepos 2011 - 15:04
Parduodame siuvimo mašinas, abi puikiai veikiančios, Klaipėda 4u.gif

"ПОДОЛЬСК 142" 100 lt.

user posted image

user posted image

ir "Tikka" 150 lt.

user posted image

user posted image
Atsakyti