Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai

QUOTE(bialetti @ 2009 08 25, 22:47)
as norejau paklausti, jei stovi darbo birzoje, ar imanoma gauti is socialinio kompensacija karstam vandeniui,sildymui Ar reikia prastoveti 6 men. tada gali kreiptis i socialini?  g.gif

Kam laukti 6 menesiu aisku is kart kreipkis blink.gif
Atsakyti
Patekau i kursus biggrin.gif

Aj kas cia rase ,kad skirtingi ,testai specialybems? 1 testas kaip as supratau ,nes as dariaus testa ir vienas pazystamas dares testa i vyriska profesija o testas tas pats buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 28, 15:32)
Patekau i kursus  biggrin.gif
Aj kas cia rase ,kad skirtingi ,testai specialybems? 1 testas kaip as supratau ,nes as dariaus testa ir vienas pazystamas dares testa i vyriska profesija o testas tas pats buvo  biggrin.gif

kokius kursus gavai?ar ilgai stovejai d.birzoi?
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 28, 14:52)
Kam laukti 6 menesiu aisku is kart kreipkis blink.gif

Tai kad is karto negali kreiptis i socialini kol neprastovi darbo birzoje 6 menesiu.Va ka norejau parasyti.Taip gavosi turbut kad pati parasiau, paklausiau, pati sau ir atsakiau .
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 16:47)
kokius kursus gavai?ar ilgai stovejai d.birzoi?

Oj zinokis greitai gavau, gal net dvieju savaiciu neistovejau smile.gif ,manikiurininkes kursus gavau blush2.gif vilniuje .
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 28, 16:15)
Oj zinokis greitai gavau, gal net dvieju savaiciu neistovejau  smile.gif  ,manikiurininkes kursus gavau  blush2.gif vilniuje .

nu pasiseke,as negavau kosmetologes,dabar apskaitos kursu lauksiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bialetti @ 2009 08 28, 17:05)
Tai kad is karto negali kreiptis i socialini kol neprastovi darbo birzoje 6 menesiu.Va ka norejau parasyti.Taip gavosi turbut kad pati parasiau, paklausiau, pati sau ir atsakiau .

Nu labadiena. Tu gali net birzoje nestoveti ,bet jei tavo minimalus darbo uzmokestis nesiekia 520 apytiksliai ant vieno asmens.

1.Gali gauti kompensavima uz sildyma , vandeni .
2.Gali gauti taip vadinama sausa maista (miltai , cukrus , grudai ... ir t.p
Papildyta:
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 17:16)
nu pasiseke,as negavau kosmetologes,dabar apskaitos kursu lauksiu doh.gif

O tai kodel negavai ? Egzamino neislaikei ar grupe nesusirinko (nors del paskutinio abejojiu dabar tiek norinciu )
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 28, 16:21)
Nu labadiena. Tu gali net birzoje nestoveti ,bet jei tavo minimalus darbo uzmokestis nesiekia 520 apytiksliai ant vieno asmens.

1.Gali gauti kompensavima uz sildyma , vandeni .
2.Gali gauti taip vadinama sausa maista (miltai , cukrus , grudai ... ir t.p
Papildyta:
O tai kodel negavai ? Egzamino neislaikei ar grupe nesusirinko (nors del paskutinio abejojiu dabar tiek norinciu )

nedave jokio testo laikyt man,sake buvo daug norinciuju ir nepatikau,nors liepe issiimt pazyma is gyd ir atnest atestata,ateinu sako neber vietu,mulkina zmones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2009 08 28, 17:31)
nedave jokio testo laikyt man,sake buvo daug norinciuju ir nepatikau,nors liepe issiimt pazyma is gyd ir atnest atestata,ateinu sako neber vietu,mulkina zmones doh.gif

Na dar geriau doh.gif , jie pirma turi visus suburti duoti ta testa , o jau po testo kas patenka tas turi atnesti atestata pazyma ir t.p

p.s cia kuriam mieste ?
Atsakyti
QUOTE(bjiaurioji_bete @ 2009 08 28, 16:41)
Na dar geriau  doh.gif , jie pirma turi visus suburti duoti ta testa , o jau po testo kas patenka tas turi atnesti atestata pazyma ir t.p

p.s cia kuriam mieste ?

vilniuje..jo labai susinervinau,kad tokia nesamone ,jau buvau nusiteikus,ateinu ,sako vietos nera doh.gif
Atsakyti
O man paaiškino,kad į kursus galiu eiti tik tada kai 6men prastoviu.
ir dar davė rekomendacija del darbo,nuejau,o jie taip pažiūrėjo į mane,sako,ką biržas juokauti sugalvojo,juk mums vyrų reikia,kad prie metalo dirbti ir juos tampyti galėtu,o čia atsiuntė coliuke.Tai taip nepatogu buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(asarele54 @ 2009 08 28, 20:21)
O man paaiškino,kad į kursus galiu eiti tik tada kai 6men prastoviu.
ir dar davė rekomendacija del darbo,nuejau,o jie taip pažiūrėjo į mane,sako,ką biržas juokauti sugalvojo,juk mums vyrų reikia,kad prie metalo dirbti ir juos tampyti galėtu,o čia atsiuntė coliuke.Tai taip nepatogu buvo blush2.gif

cia kuriam mieste? blink.gif
Atsakyti