Įkraunama...
Įkraunama...

Stacionarūs dulkių siurbliai

QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 04 27, 14:13)
1. UAB "Papedė", www.papede.lt  Jie paskaičiavo 5700 Lt, "Baem" firmos produkcija.

2. UAB "Baltijos tranzitas", www.husky.lt. Jie paskaičiavo 5300 Lt, "Husky" firmos produkcija.

3. UAB "Aidora", www.aidora.lt. Jie paskaičiavo 4200 Lt , "Beam" firmos produkcija, "Elektroliuks" produktas, 35 metai ...........

Tai pasirinkau aišku "Aidora", nes Vilniuje daug gerų atsiliepimų gavau........ Na ir kaina nuo kauniečių skiriasi 1500 Lt - neblogai.......
Pasisekė dar ir tai, kad jų vyrukai buvo Palangoje - tai vakar per pietus susitikome, o 18 val. jau mokėjau pinigus už pirmą etapą !!! Taip kad sužavėta operatyvumu, darbininkų kruopštumu ir tvarka po darbų - supre !!!  thumbup.gif

Gal kam pravers.........  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

4u.gif
QUOTE(Danačka @ 2009 04 23, 10:46)
Va va, noriu patarti visiems apie galinguma. Keikiu save kad paemem per mazos galios. Dabar toks jausmas, kad vos traukia. Pas mus yra viskas vienam aukste, padarem 3 taskus prijungimo, vedziojom viska patys, bet vamzdzius tai is ju pirkom, nes jie ten yra spec.kazkokie, kad niekas nekibtu prie jo. Gavosi viskas zymiai pigiau.
Tai va, neapsigaukit, imkit galingesni, jei ka, tai visada galima sumazinti siurbimo galia. Mano yra Elektroliux 1550 w. Nu ima nervas, nezinau kaip reiketu pasikeisti, juk padeveto jau niekas nebepriims.

mūsų planuojamas namas apie 200 kv m, kokio galingumo reikėtų g.gif
QUOTE(freimule @ 2011 02 02, 22:06)
Turim mes, bet man turbut butu geriau koks nesunkus siurblys, nei sita ilgiausia slanga. Laiptais kai lipu, tai per pazasti kokius 4 kartus apsuku, antraip velkasi laiptais.. Plintusai visi nusilaupe, atsokineje per ta slanga, kaskart turi atitraukti ja kuo toliau nuo sienos, antraip kliuna  doh.gif . Patogu tik virtuveje padaryta tiesiog angele, ijungi ja, pasluoji link jos siuksles ir virtuveje svaru  thumbup.gif

o tai antram aukšte negalima buvo įvest tų taskų g.gif Aš kazkaip įsivaizduoju ta privalumą, kad kuo daugiau tasku tuo patogiau g.gif Nezinau kiek tai brangiau, nes dar tik domiuosi, bet esme ir yra ta , kad nesitampyt vienos žarnos po visus aukstus ?
Atsakyti
Realias Beam kainas galite pasitikrinti čia:
http://www.beam.pl/i...&idkat=14#kiniu
Komplektu kainos nuo ~900Lt.

Lietuviai labai uždirbinėja. Jei norite sutaupyti - galite užsisakyti ir susitarti atsiimti arciau LT, pvz. Suvalkuose. (mes taip ir padarėm prieš kokius 5-6 metus).
Aš užsisakyčiau žarną pasikeitimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo algs: 03 lapkričio 2011 - 14:29
Sveiki,
as irgi planuoju isirengti toki siurbli namuose, pas mane didelis plotas, pirkciau lenkijoje, maciau ju tinklapyje, kad yra ir gofruotu vamzdiu, kuriu nereikia tampytis po visa nama, gal kas tokius turi isirenges?
Atsakyti
QUOTE(sabinag @ 2012 01 10, 14:13)
Sveiki,
as irgi planuoju isirengti toki siurbli namuose, pas mane didelis plotas, pirkciau lenkijoje, maciau ju tinklapyje, kad yra ir gofruotu vamzdiu, kuriu nereikia tampytis po visa nama, gal kas tokius turi isirenges?

Laba,
Gofruoti vamzdziai yra 3 m ilgio kabinami ant sienos ir 6 m.
Atsakyti
QUOTE(sabinag @ 2012 01 10, 14:13)
Sveiki,

Gal galite tinklapio nuoroda imesti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 02 05, 19:02)
Gal galite tinklapio nuoroda imesti?  drinks_cheers.gif

http://sklep.odkurza...-GREEN-NEXE/100
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ihmantas: 05 vasario 2012 - 19:39
QUOTE(Ihmantas @ 2012 02 05, 20:36)

Dzenkuje biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indregu @ 2012 02 06, 14:25)
Dzenkuje  biggrin.gif  4u.gif

nie ma za co
Atsakyti
sveiki,

gal kas turite isirenge TUBO centrini siurbli? jei taip, kokie butu atsiliepimai ?
Atsakyti
Man vis sugenda BEAM siurblio šepečio guminis sujungimas, na tas , ker lankstosi tarp šepečio ir vamzdžio. Ar guma netikusi, ar naudotis nemoku g.gif Jei tankiau kilimą pasiurbiu, guma įlinksta į vidų, nuo oro traukos dar labiau linksta, žodžiu, užsisandarina ir nė velnio nesiurbia.Jau trečią kartą reiks keisti. Ar pas kitus tos pačios bėdos?
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 16, 10:34)
Man vis sugenda BEAM siurblio šepečio guminis sujungimas, na tas , ker lankstosi tarp šepečio ir vamzdžio. Ar guma netikusi, ar naudotis nemoku g.gif Jei tankiau kilimą pasiurbiu, guma įlinksta į vidų, nuo oro traukos  dar labiau linksta, žodžiu, užsisandarina ir nė velnio nesiurbia.Jau trečią kartą reiks keisti. Ar pas kitus tos pačios bėdos?

Sveiki.
Mačiau, kad prie BEAM siurblio galima komplektuoti vieną iš šių siurbimo šlangos/siurbimo antgalių rinkinių- Standard, Progression, Nexe. Gal galit pasakyti koks jūsų rinkinys? Ruošiuosi pirkti BEAM siurblį, būtų gerai žinoti kokio rinkinio šepetys genda. O apskritai ar patenkinti šiuo siurbliu? Koks jūsų siurblio modelis? Ar dažnai tenka valyti ar keisti filtrą? Jeigu tikėti BEAM reklama, tai filtro valyti nereikia ("nusipurto" pats).
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2013 03 16, 09:34)
Man vis sugenda BEAM siurblio šepečio guminis sujungimas, ...Jau trečią kartą reiks keisti. Ar pas kitus tos pačios bėdos?

Nea schmoll.gif
Pas mane jau penkti metai,kaip naudojama šita sistema,nebuvo bėdų dar. unsure.gif
Atsakyti