QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 04 27, 14:13)
1. UAB "Papedė", www.papede.lt Jie paskaičiavo 5700 Lt, "Baem" firmos produkcija.
2. UAB "Baltijos tranzitas", www.husky.lt. Jie paskaičiavo 5300 Lt, "Husky" firmos produkcija.
3. UAB "Aidora", www.aidora.lt. Jie paskaičiavo 4200 Lt , "Beam" firmos produkcija, "Elektroliuks" produktas, 35 metai ...........
Tai pasirinkau aišku "Aidora", nes Vilniuje daug gerų atsiliepimų gavau........ Na ir kaina nuo kauniečių skiriasi 1500 Lt - neblogai.......
Pasisekė dar ir tai, kad jų vyrukai buvo Palangoje - tai vakar per pietus susitikome, o 18 val. jau mokėjau pinigus už pirmą etapą !!! Taip kad sužavėta operatyvumu, darbininkų kruopštumu ir tvarka po darbų - supre !!!
Gal kam pravers.........
2. UAB "Baltijos tranzitas", www.husky.lt. Jie paskaičiavo 5300 Lt, "Husky" firmos produkcija.
3. UAB "Aidora", www.aidora.lt. Jie paskaičiavo 4200 Lt , "Beam" firmos produkcija, "Elektroliuks" produktas, 35 metai ...........
Tai pasirinkau aišku "Aidora", nes Vilniuje daug gerų atsiliepimų gavau........ Na ir kaina nuo kauniečių skiriasi 1500 Lt - neblogai.......
Pasisekė dar ir tai, kad jų vyrukai buvo Palangoje - tai vakar per pietus susitikome, o 18 val. jau mokėjau pinigus už pirmą etapą !!! Taip kad sužavėta operatyvumu, darbininkų kruopštumu ir tvarka po darbų - supre !!!
Gal kam pravers.........
QUOTE(Danačka @ 2009 04 23, 10:46)
Va va, noriu patarti visiems apie galinguma. Keikiu save kad paemem per mazos galios. Dabar toks jausmas, kad vos traukia. Pas mus yra viskas vienam aukste, padarem 3 taskus prijungimo, vedziojom viska patys, bet vamzdzius tai is ju pirkom, nes jie ten yra spec.kazkokie, kad niekas nekibtu prie jo. Gavosi viskas zymiai pigiau.
Tai va, neapsigaukit, imkit galingesni, jei ka, tai visada galima sumazinti siurbimo galia. Mano yra Elektroliux 1550 w. Nu ima nervas, nezinau kaip reiketu pasikeisti, juk padeveto jau niekas nebepriims.
Tai va, neapsigaukit, imkit galingesni, jei ka, tai visada galima sumazinti siurbimo galia. Mano yra Elektroliux 1550 w. Nu ima nervas, nezinau kaip reiketu pasikeisti, juk padeveto jau niekas nebepriims.
mūsų planuojamas namas apie 200 kv m, kokio galingumo reikėtų
QUOTE(freimule @ 2011 02 02, 22:06)
Turim mes, bet man turbut butu geriau koks nesunkus siurblys, nei sita ilgiausia slanga. Laiptais kai lipu, tai per pazasti kokius 4 kartus apsuku, antraip velkasi laiptais.. Plintusai visi nusilaupe, atsokineje per ta slanga, kaskart turi atitraukti ja kuo toliau nuo sienos, antraip kliuna . Patogu tik virtuveje padaryta tiesiog angele, ijungi ja, pasluoji link jos siuksles ir virtuveje svaru
o tai antram aukšte negalima buvo įvest tų taskų Aš kazkaip įsivaizduoju ta privalumą, kad kuo daugiau tasku tuo patogiau Nezinau kiek tai brangiau, nes dar tik domiuosi, bet esme ir yra ta , kad nesitampyt vienos žarnos po visus aukstus ?