Įkraunama...
Įkraunama...

Stacionarūs dulkių siurbliai

Mes irgi planuojame isirengt sia sistema, bet rastiniame name g.gif

gal dar kas pakomentuos, ar visgi sis dalykas netoks jau super??
Atsakyti
Mes tik šią savaitę pradėjom gyventi name, tai kaži ko nepasijautė, bet man jis patinka thumbup.gif Nereikia tampytis siurblio, bet reikia tampytis ilgąąą šlangą mirksiukas.gif bet jau su ja galima apeiti visą namą, galingumas thumb_yello.gif aišku kai tiek susimoki, negali nesidžiaugti juo hihihi.gif
Atsakyti
Va va, noriu patarti visiems apie galinguma. Keikiu save kad paemem per mazos galios. Dabar toks jausmas, kad vos traukia. Pas mus yra viskas vienam aukste, padarem 3 taskus prijungimo, vedziojom viska patys, bet vamzdzius tai is ju pirkom, nes jie ten yra spec.kazkokie, kad niekas nekibtu prie jo. Gavosi viskas zymiai pigiau.
Tai va, neapsigaukit, imkit galingesni, jei ka, tai visada galima sumazinti siurbimo galia. Mano yra Elektroliux 1550 w. Nu ima nervas, nezinau kaip reiketu pasikeisti, juk padeveto jau niekas nebepriims.
Atsakyti
QUOTE(kerdara @ 2009 04 23, 11:46)
Va va, noriu patarti visiems apie galinguma. Keikiu save kad paemem per mazos galios. Dabar toks jausmas, kad vos traukia. Pas mus yra viskas vienam aukste, padarem 3 taskus prijungimo, vedziojom viska patys, bet vamzdzius tai is ju pirkom, nes jie ten yra spec.kazkokie, kad niekas nekibtu prie jo. Gavosi viskas zymiai pigiau.
Tai va, neapsigaukit, imkit galingesni, jei ka, tai visada galima sumazinti siurbimo galia. Mano yra Elektroliux 1550 w. Nu ima nervas, nezinau kaip reiketu pasikeisti, juk padeveto jau niekas nebepriims.

Pasidalinkit merginos is kokios firmos ir kokius siurbl.pirkot. Met tik pradedam paieskas, nezinau uz ko uzsikabint ir nuo ko pradet. doh.gif
Atsakyti
aga ir kainas parasykit! mes va irgi renkames, beto va ziuriu patiems galima sudeti viska, tuomt super, manau vyras sugebetu, bet va isplanavima tai jie pasiulo ar cia kaip??
Atsakyti
Kuo toliau, tuo labiau mane žavi šita idėja. Aš čia benaršydama radau tokį dalyką. pvz, yra tie centriniai dulkių siurbliai Drainvac, ir jie teigia, kad galima visą sistemą įdiegti ne tik name, bet ir bute. kas nors realiai susidūręs su įrengimu bute? Kapitalinis remontas intensyviai planuojamas, bet ar verta galvoti? ar labai sumažėja buto plotas? kiek suprantu, nemažai vietos visi tie vamzdžiai užimt turėtų unsure.gif
Atsakyti
Matau seniai kas cia berase... smile.gif mes dabar domimes siais siurbliais, be abejo labiausiai uzstrigo kazkodel "Electrolux" firmos ("Beam" modelis), bet kaina irengimo 3500lt, plius visa iranga (siurblys, vamzdziai ir t.t.)...taigi jis turetu tureti be galo daaaug pliusu, kad butu verta ji isirengineti, o vistik turi ju tik keleta...taigi neaisku, kas geriau - ar paprastas tikrai geras siurblys (su visokiais hepa filtrais ir panasiai) uz 3000lt, ar tokia naujove uz neaisku kiek didesne kaina su neaiskiom perspektyvom (patiks, nepatiks, bus komfortiskiau, nebus...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo serpent: 31 sausio 2010 - 13:40
QUOTE(serpent @ 2010 01 31, 13:20)
Matau seniai kas cia berase...  smile.gif  mes dabar domimes siais siurbliais, be abejo labiausiai uzstrigo kazkodel "Electrolux" firmos ("Beam" modelis), bet kaina irengimo 3500lt, plius visa iranga (siurblys, vamzdziai ir t.t.)...taigi jis turetu tureti be galo daaaug pliusu, kad butu verta ji isirengineti, o vistik turi ju tik keleta...taigi neaisku, kas geriau - ar paprastas tikrai geras siurblys (su visokiais hepa filtrais ir panasiai) uz 3000lt, ar tokia naujove uz neaisku kiek didesne kaina su neaiskiom perspektyvom (patiks, nepatiks, bus komfortiskiau, nebus...).

is kur tokios zinios kad taip jau brangiai gaunasi? na viskas priklauso nuo namo dydzio, kaina gali pasakyti zmones apskaiciave kiek jusu namui geriausia rozeciu butu tureti ir nuo to bei vamzdyno ilgio priklausys kokio galingumo siurblio reik... bet jei tarkim ner tas namas lb didelis, kokie 160-180kv m., tai gali reiketi tik 3 rozeciu, o tada ir kaina tureti buti su visu irengimu tik mazdaug apie 3500lt..
beto tai nera jau tokia didele naujove, lietuvoje jau mazdaug 15metu..pas mus namie BEAM sistema yra jau gal net daugiau ne 10metu ir esam lb patenkinti, visu pirma, kad man lb didele alergija anksciau budavo, ko dabar nebeliko, o labiausiai prajuokino kai kazkas cia parase kad jei centus ar pan siurbi, tai garsas per viso namo sienas eina doh.gif lotuliukas.gif dar vienas labai didelis pliusas tas dulkiu semtuvelis virtuveje thumbup.gif beto koks siurblys tarnaus jums virs 10 metu i kuri investuot papildomai reikia nebent tiek, kad kokiu nauju siurbimo aksesuaru rinkini nusipirk t.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mildaster @ 2010 01 15, 13:18)
Kuo toliau, tuo labiau mane žavi šita idėja. Aš čia benaršydama radau tokį dalyką. pvz, yra tie centriniai dulkių siurbliai Drainvac, ir jie teigia, kad galima visą sistemą įdiegti ne tik name, bet ir bute. kas nors realiai susidūręs su įrengimu bute? Kapitalinis remontas intensyviai planuojamas, bet ar verta galvoti? ar labai sumažėja buto plotas? kiek suprantu, nemažai vietos visi tie vamzdžiai užimt turėtų  unsure.gif

mes turim sistema bute is UAB "Aidora" www.aidora.lt , jie atstovauja Electrolux siurbimo sistemas BEAM ir esam tikrai patenkinti. Butas per du aukstus tai i antra auksta gal sunkiau vedziojo ir teko padaryti pakabinamas lubas vienam kampuke bet jei darot kapitalini remonta, tai visiskai tam netrukdo..o ir erdves nesumazeja visai, na jei turit aisku kur siurbli pastatyt. bute jis geriausiai tinka kokiam tai sandeliuke.
apie DrainVac girdejau kad jie sujungti su kanalizacija tai cia baisiausia, nes ir kvapas gali sklisti manau ir jeigu ka susiurbsi tai ir atsisveikint gali, o va tas BEAM siurblys tai reikalauja vienakart iskratyti dulkes per metus. nemanau kad tai labai didele beda smile.gif
Atsakyti
mes turim jau daugiau nei du metus siurblį Flexit firmosCV200, pirkom iš NIT esam labai patenkinti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(paiduke @ 2008 05 21, 12:39)
pas mus du, vienas virtuvėje po kriaukle, kur šiukšlinė ir vienas tambūre  thumbup.gif

kažkada labai senai temoje manes klausė kuris dažniau naudojamas tas vadinamas trupinių surinkėjas, taigi galiu drasiai pasakyti po dviejų metų naudojimo, kad kurkas dažniau naudoju virtuvėje, nes virtuvėje tikrai praleidžiu daug laiko, tai per diena kartais tenka kelis kart įjungti, o tambūre maximum pora kart į savaitę jungiu arba kai yra didelis poreikis, daugiau svečių praiena, arba lauke labai prastas oras, daug purvo nešasi
Atsakyti
Labai viliojantis dalykas. Gal dar kas nors ka nors papasakos, renku info gathering.gif
Atsakyti
Turim mes, bet man turbut butu geriau koks nesunkus siurblys, nei sita ilgiausia slanga. Laiptais kai lipu, tai per pazasti kokius 4 kartus apsuku, antraip velkasi laiptais.. Plintusai visi nusilaupe, atsokineje per ta slanga, kaskart turi atitraukti ja kuo toliau nuo sienos, antraip kliuna doh.gif . Patogu tik virtuveje padaryta tiesiog angele, ijungi ja, pasluoji link jos siuksles ir virtuveje svaru thumbup.gif
Atsakyti