Įkraunama...
Įkraunama...

Stacionarūs dulkių siurbliai

sveikos forumo dalyvės.... smile.gif
nusprendziau ir as pasidalinti savo patirtimi..centrinis dulkių siurblys tikrai fantastiškas dalykas, įsirengiau sau tai taip patogu nešiotis nereikia, veikia sau triukšmauja garaže kažkur, o be to su dulkėmis nėra problemų..tai va siūlau ir jums...
o kainos tai tikrai nėra aukštos..man asmeniškai tai montavo "baltijos tranzitas", nes kaimynei irgi ši firma darė, tai patarė. tai va nusiunčiau jiems savo namo projektą, paskaičiavo ir labai greit pačią sistemą išvedžiojo o paskui tik siurblį pakabino ir naudojuos sau cool.gif
pasižiūrėkit jei manot įsiregti gal bus naudinga:
www.btrans.lt
Atsakyti
Man irgi šiandien jau pastatė centrinį dulkių siurblį ir pademonstravo - super thumbup.gif Pas mus vieno aukšto namukas, 120 kv.m. Tai darė dvi angas ir po kriaukle surinktuvą. Žarna 9 m su išjungikliu. Jokio garso, jokio kvapo, jokių dulkių. Surinkiklį tik iškratai laikas nuo laiko ir viskas. Mikrodulkės bus išpučiamos palei pastogę. Mums montavo vilniečiai "Aidora". Kainavo 4200 Lt (+100 Lt už pilkas rozetes kad derėtų) su viskuom. Kai pavasarį prieš įsirenginėdama ieškojau - tai radau "Beam", Elektroliukso klasės ir "Husky", bet sako jau jie bankrutavo. g.gif O "Aidoros" filialas Kaune "Papėdė" , paskaičiavo apie 1500 Lt bramgiau, nors taip neturėtų būti. Žodžiu, esu labai patenkinta. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 15 lapkričio 2006 - 15:50
pritariu geras daiktas... thumbup.gif
o del montuojančių firmų kažką ir aš gidėjau, kad jau "husky" nebėra..
man tai "baltijos tranzitas" įstatė aertecnica siurblį, kiek domėjausi, tai tikrai nemažai privalumų lyginant su kitais ir kainą man patiko..
sveikinų tave kolegė tapus irgi centrinio dulkių siurblio naudotoja mirksiukas.gif dabar mūsų namuos švaru bus... cool.gif

Atsakyti
va kaip tik gavau vakar laišką iš Baltijos Tranzito

Šiuo metu UAB " Baltijos Tranzitas" Aertecnica produkciją. Italų konstrukcijos ir dizaino (Siemens) su patikimais JAV kompanijos varikliais (Ametek). Šios kompanijos platesnis modelių spektras, patrauklesnės kainos, ilgalaikė garantija, greitas pogarantinis aptarnavimas, didesnis priedų pasirinkimas ir kt.

Mums jau per vėlu ką nors darytis.. Ale kai paskaitai, kad vis bankrutuoja firmos, tai kaži kas tas sistemas aptarnaus, kai jos suges g.gif
Atsakyti
as tai uz paprasta siurbli, kam tos gigantiskos sistemos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2006 11 16, 16:55)
as tai uz paprasta siurbli, kam tos gigantiskos sistemos  smile.gif

Gigantiškos ??? doh.gif doh.gif Ar esi mačiusi jei taip sakai??? lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi apie toki daikta svajoju. Mano pusbrolis isirenge, tai negali atsidziaugti. O ypac mano vaikas alergiskas visokioms dulkems, tai gal reikes mastyti.
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 11 17, 10:34)
Gigantiškos ???  doh.gif  doh.gif  Ar esi mačiusi jei taip sakai???  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ne! smartass.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Niune @ 2006 11 21, 20:46)
tai ne!  smartass.gif  hihihi.gif

O tai taip ......... lotuliukas.gif Juk vamzdžiai sienose, o pats siurblys - na kaip padidintas kibiras ... lotuliukas.gif Tai kur čia tas gigantiškumas ???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2006 11 15, 15:43)
su viskuom. Kai pavasarį prieš įsirenginėdama ieškojau - tai radau "Beam", bet sako jau jie bankrutavo.  g.gif 

blink.gif eikit sau, mes pavasarį išsivedžiojom vamzdyną, o patį siurblį planavom kabint, kai jau įsirengsim namą, tai kas dabar pabaigs tuos darbus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2006 11 22, 22:37)
blink.gif eikit sau, mes pavasarį išsivedžiojom vamzdyną, o patį siurblį planavom kabint, kai jau įsirengsim namą, tai kas dabar pabaigs tuos darbus  blink.gif

Bent jau man taip vyrai iš "Aidoros" sakė.... g.gif Negaliu teigti 100%.

Manau svarbu išvedžiota, o siurblį ir kitą gali pasikabinti. Beje, žiūriu iš Kauno, tai "Aidora" filialas yra "Papėdė" berods vadinasi, rašiau kažkur, tik kad jie man brangiau buvo paskaičiavę........ Nenusimink. mirksiukas.gif
Atsakyti
firma duoda garantija,ne taip paprastai ta sistema sugenda..mes name turim,veliau parasysiu firma,kuri irenge...nes vyras viska tvarke,as tik parodziau kur man butu patogu rozetes...
man patinka kad kai siurbi nesigirdi siurblio burzgimo,nes visas burzgiantis mechanizmas kabo katilinej namo rusyje...nera ismetamu dulkiu kambariuose,ner to karsto smirdancio kvapo ,nes is to mechanizmo viskas iseina i lauka spec.isvesta anga...

bet kas man labiausiai patinka sioj sistemoj,kad virtuvej po spintele yra plisiukas,prie kurio as suslaviu visas smulkias siuksles ir trupinius ir paspaudus mygtuka jos kaip mat dingsta smile.gif t.y.siurblis jas susiurbia...

sistema nera pigi,musu 400kv.m namui ji kainavus apie 8 000 lt
bet kad patogu tai tikrai...o del zarnos,tai tampai tik zarna,o ne siurbli..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikoliuka: 24 lapkričio 2006 - 00:50