Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškių vidurinė mokykla

QUOTE(Varinija @ 2015 05 13, 12:41)
kitasyk atrodo, kad mamytes Zemen is kitos planetos nukrito...
mokykla, tai ne darzelis, niekas Jusu vaiko uz rankos nevedzios
taip kad pratinkites prie realiju  mirksiukas.gif
P.S. Maziau stresuokite ir labiau pasitikekite savo vaiku, neprapuls jis per ta pusvalanduka, kol ateis mokytoja. bigsmile.gif

Ne iš kitos planetos, žinau, jog ne darželis ir ne jo tvarka, bet nėr ko piktintis. Yra mokyklų, kur yra nuo 7 dirbanti prailginta pradinukams, yra kur budinti atrakina tam tikrą patalpą, kurioje gali būti vaikai ir pan. Tiesiog įdomu, kaip konkrečiai šioje mokykloje, ačiū atsakusiai iš patirties 4u.gif tam forumai ir yra, o ne tam, kad piktintis. Nesiūlau gi aš čia piketuot, kad darželio tvarką darytų dėl mano vaiko...
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2015 05 13, 12:34)
Ne iš kitos planetos, žinau, jog ne darželis ir ne jo tvarka, bet nėr ko piktintis. Yra mokyklų, kur yra nuo 7 dirbanti prailginta pradinukams, yra kur budinti atrakina tam tikrą patalpą, kurioje gali būti vaikai ir pan. Tiesiog įdomu, kaip konkrečiai šioje mokykloje, ačiū atsakusiai iš patirties  4u.gif tam forumai ir yra, o ne tam, kad piktintis. Nesiūlau gi aš čia piketuot, kad darželio tvarką darytų dėl mano vaiko...

dukryte irgi siemet keliaus i pirma klase, teks ir jai trinti kedes nuo 7 ryto, bet tikrai net nekyla minciu del prailgintos grupes. Va gales su Jusu vaiku, belaukiant mokytojos, zaisti... bigsmile.gif Neprapuls tie musu pirmokeliai, nesijaudinkite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniskiam pirmokeliui irgi teko pasedeti, kadangi jam tik lapkriti suejo 7 metai, ir nera jis labai brandus, tai teko ir paliudet, ir asarele nubrauke kai ryte palikdavau anksti... Mokykla tuscia beveik, aisku kad liudnoka. Bet idedavau koki skanesta, jei ka, sakydavau, paskambink. Pirmais menesiais, kai viskas nauja, jeigu tik yra galimybe, patarciau stengtis kuo veliau atvesti i mokykla, kadangi vaikui ir taip stresas, viskas nauja, o tai dar tas laukimas ryte tai tikrai gero neprideda.
Atsakyti
QUOTE(saturno_sesely @ 2015 04 17, 17:56)
Mano vaikas mokosi pas Rita Meiliene, si mokytoja mokykloja pirmais metais. As esu patenkinta, mokytoja yra svelni, geranoriska. Galbut truksta kiek spaudimo prie mokslu, bet maniskiui ir taip sunkiai sekasi, taigi kol kas nieko blogo tame nematau, jei prispaustu tai visai dingtu bet koks noras eiti i mokykla. Pvz mokytoja M.Jundiene yra kaip tik grieztesne daug. Bet man visos mokytojos atrodo saunios ir mokancios susidraugauti su vaikais, ne vienos nera blogos, man nepatinka tik kazkuri antroku mokytoja, pensinio amziaus, juodais plaukais, nezinau jos pavardes bet labai nenoreciau kad mano vaikui kada nors tektu su ja susidurti.

g.gif
Atsakyti
ka darote su uniformomis,ar jau uzsisakete? vaiku sarasai bus paskelbti po birzelio 17 dienos,o uniformas reikia iki birzelio 19 dienos uzsisakyti.o jeigu sarasu nebus iki 19 d. kaip tada? is kur zinoti ar tikrai vaikas pateks i mokykla?
Atsakyti
QUOTE(@mamyčiukas@ @ 2015 05 26, 11:15)
ka darote su uniformomis,ar jau uzsisakete? vaiku sarasai bus paskelbti po birzelio 17 dienos,o uniformas reikia iki birzelio 19 dienos uzsisakyti.o jeigu sarasu nebus iki 19 d. kaip tada? is kur zinoti ar tikrai vaikas pateks i mokykla?

Pateks jusu vaikas i ta mokykla.Nepergyvenkite. Ne tiek ten norinciu yra,kad nepatektume.Cia ne darzelis.O jei jus pagal gyvenama vieta priklausote siai mokyklai jie privalo priimti jus.
Atsakyti
Gal kas turite atsilepimų apie 2 naujai priimtas busimųjų pirmokėlių mokytojas, ir kodėl pas jas tiek mažai vaikų paskirta?
Atsakyti
QUOTE(zyzyte @ 2015 08 30, 11:56)
Gal kas turite atsilepimų apie 2  naujai priimtas busimųjų pirmokėlių mokytojas, ir kodėl pas jas tiek mažai vaikų paskirta?

Šiaip nežinau nieko apie jas, bet kai buvo paskelbti sąrašai, kurie priimami, tai buvo lygiai 90 vaikų, o dabar matau, kad liko tik 79. Ir matyt, kad atsižvelgė į tėvų pageidavimus ir kas lankė mokyklėlę birželį, nes maniškė pateko pas tą mokytoją, kur buvo per mokyklėlę, o jos grupiokė iš daržo - pas kitą - irgi pas tą pačią, kur buvo per mokyklėlę.
Atsakyti
Sveikos mamytės. Kaip stuacija šioje mokykloje, gal kas pasikeitė į gerąją pusę?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 01 21, 14:07)
Sveikos mamytės. Kaip stuacija šioje mokykloje, gal kas pasikeitė į gerąją pusę?

Niekas tenai nesikeicia.
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2016 01 21, 15:07)

O kas ten blogo buvo?
Atsakyti
QUOTE(Varinija @ 2016 01 21, 17:02)
O kas ten blogo buvo?

Nieko tokio tik,kad vaikai mokinasi pelesiu apsuptyje,varvanciu stogu,avarines bukles mokykloje.Per keturis metus,kiek mes mokinames,niekas nepasikeite nepasikeite.O kokie planai ir pazadai buvo.Direktorius matyt suinteresuotas labiau,kad butu nauda kazkam kitam,bet ne musu vaikams.Per kakadu parode ten tik trupinelius,nei yra istikro.Ateinanciu pirmokeliu tevams atsistojas aktu saleje savo nerealias svajones pasakoja ir uzdeda rozinius akinius,kaip gera bus sioje mokykloje,kokia ji grazi bus ir t.t.
Atsakyti