QUOTE(Daile @ 2008 03 07, 11:26)
Aciu Adis.
Mano mama dar labai jauna - 53metai.
Mano mama dar labai jauna - 53metai.
Čia jau man kaip komplimentas.Man irgi tiek , bet aš po 2-jų turų po 6 kartus jaučiuosi senutė, ypaš kai chemija kaulus apgraužė.
Visų įtikinėjimų reikšmė priklauso nuo paties žmogaus nuostatų.Aš jau nuo pirmos echoskopijos supratau kas man yra.Visi žodžiai , kad viskas bus gerai mane biesino.Uogytės prasidėjo po 3-os chemijos.Tiesiog neturėjau jėgų vemti po 6-7 dienas, o po to atsirado psichologinis pykinimas prieš chemijas.Jei ne vyras gal būčiau viską metusi ir dabar aišku jau būčiau velėna apsikasusi.Jis net apšaukdavo, jei nenorėdavau eiti pasivaikščioti ir visai ištyždavau.
Kiek gerų žodžių išgirdau iš savo onkologės R.Nutautienės.Fantastiškas žmogus.Bet aš visko klausiausi užsidengusi skydu.Buvau juodai užsispyrusi.Galvojau na kodėl jūs čia man tuos makaronus kabinate.Įlyskit į mano kailį, tada šnekėkit.
Dabar kai nuo diagnozės pradžios praėjo 2,5 metų jau atsirado kitos užsispyrimas.Kodėl po velnių tiek išsikankinusi turiu viską mesti.Aišku į tą tarpą teko ir antidepresantus gerti.Viena nesusitvarkiau.
Reikia spręsti pagal žmogų.Mane ir dabar biesina frazė"Viskas bus gerai".
Aš pati turiu save įtikinti , kad viskas bus gerai, man advokatai nereikalingi.
Man geriau būdavo, kai aš su žmogumi galėdavau kalbėti bet ką, bet neišgirsdavau guodimo "viskas bus gerai"
Kadangi žinau, kad ši liga reikalauja daug sveikatos, darau pratimus , pakilnoju lengvus hantelius, nes kada nors reiks venų.Pagal dvd įrašus darau jogos pratimus, einu su vilke pasivaikščioti po 2 km.dar susidomėjau Reiki.Aš iš šios metodikos pasiėmiau kvėpavimo pratimus.Pasiskaitykit šiuo adresu.Padarius šiuos pratimus man praeina įtampa, atsiranda jėgų.
http://www.reikisirdis.lt
Tai grynai mano išgyvenimai ir nesiūlau taikyti kitiems.Noriu pasakyti, kad emocijos individualios.
Gerų švenčių.
SU TULPIŲ DIENA.