Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 7

QUOTE(mamalama @ 2008 02 01, 01:35)

Gabija, seniai noriu atsakyti ir pabendrauti, bet nemoku atsakymo parašyti. Kai atėjau į šį forumą, man buvai tokia stipri ir reikalinga. Vis skaičiau žinutes ir tiek bendro mačiau.
Mano plaukučiai irgi buvo pasiekę tokį ilgį, bet, deja, neatlaiko antrojo chemijos kurso ir vėl palieka mane. Gabija, aš taip pat gyvenu kaime ir po dešimties mėn. pertraukos grįžau į darbą - be peruko, be makijažo. Tiesiog grįžau tokia, kokia esu. Mano kolektyvas didžiulis, bet liga (ačiū Jums visoms už moralinį palaikymą) nepakeitė žmonių požiūrio į mane. Esu be galo laiminga, galėdama nors kurį laiką dirbti. Žinau, kad ir tu, Gabija, ir visos kitos būsit suprastos ir mylimos taip kaip buvot vertinamos iki šiol. Aš iš darbo kasdien išeinu tokia laiminga. Aš pamirštu, kad sergu...
Ar yra kokia draugija Kaune? Yra onkologiniame, bet į mano laiškus neatsakė. Manau, kad susibursime šalia naujojo Krūties chirurgijos skyriaus. Gal paprašykim pritarimo ir imkimės darbo? Labai norėčiau matyti mus visas kartu. Adis mums tiek daug patarimų duotų. Stiprybės, mielosios.
Atsakyti
QUOTE(mamalama @ 2008 02 01, 00:25)
Labai norėčiau matyti mus visas kartu.

mamalama, idomi tavo ideja.
Gal vilnietes noretu tikrai susitikti? Pabendrauti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamalama @ 2008 02 01, 01:25)
  Ar yra kokia draugija Kaune? Yra onkologiniame, bet į mano laiškus neatsakė. Manau, kad susibursime šalia naujojo Krūties chirurgijos skyriaus. Gal paprašykim pritarimo ir imkimės darbo? Labai norėčiau matyti mus visas kartu. Adis mums tiek daug patarimų duotų. Stiprybės, mielosios.

Jau seniai rašiau, nes ėjau į ketvirtinį patikrinimą, o tada aš jau susiriečiu kaip sraigė ir laukiu ar ratas neužvažiuos. doh.gif
Mano daktarėlis be komentarų ir žiauriai rimtas veidas, tai kaip pasakė verdiktą, kad jam kažkas nepatinka... ,tai supanikavau.
Šiandien paskambinau dėl markerio, tai užtaikiau ant kito griežto daktarėlio-neteikia informacijos.Tai palaukiau kada keisis pamaina, tai labai gera sesutė suieškojo registratūroje -5,6 markeris.Jei būtų šalia , būčiau išbučiavusi.Tai pirmadienį turbūt nutars arba palikt stebėti arba išoperuos , bet jau chemijos neturėtų duoti.O operacijos nebijau.Drąsus zuikis! 4u.gif
Šiandien neišėjo eiti pasivaikščioti, bet kai sužinojau markerį, tai taip atslūgo įtampa, kad jaučiuosi maratoną ėjusi.
Kaip įrodymas , kad kažkiek kuoktelėjau , nusiunčiau savo nuotrauką Extra radio stočiai.Žada stilingiausią gražiai papuošti.Aišku laimės grąžūs ir jauni, o aš tik
" grąžus buožgalviukas" Adresas balsavimui

http://www.extrafm.l...34b4fb073b8d737
Dėkoju iš karto.
Noriu pakvailioti thumbup.gif , nes taip atsibodo sirgti, jau 2 metai ir du mėnesiai, kiek galima.Jau drebančiom rankom nebeieškau medžiagos po internetą.
Stengiuosi įsivaizduoti, kad kovo pabaigoje dirbsiu puse etato , kad savęs nenuvarginčiau, eisiu daugiau į gamtą.

Apie draugiją nieko nežinau, nes ir neieškojau.Po pirmų chemijų puoliau į darbus, tai ir laiko nebuvo.Dabar nedirbu, o onkologinėmis temomis tik šiame forume pasiskaitau.Todėl nesu profas , o ir gilintis tiesiog nebenoriu.Mano adresas raisinta@gmail.com .
Gero savaitgalio

Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 02 01, 19:00)
Gero savaitgalio

thumbup.gif thumbup.gif Gabija., nuostabi nuotrauka. Grazi sukuosena rolleyes.gif Ramia sirdim prabalsavau, nes nuotrauka to verta 4u.gif
p.s. labai stilingai atrodai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 01 vasario 2008 - 19:17
QUOTE(Gabija. @ 2008 02 01, 21:00)
Jau seniai rašiau, nes ėjau į ketvirtinį patikrinimą, o tada aš jau susiriečiu kaip sraigė ir laukiu ar ratas neužvažiuos. doh.gif
Mano daktarėlis be komentarų ir žiauriai rimtas veidas, tai kaip pasakė verdiktą, kad jam kažkas nepatinka... ,tai supanikavau.
Šiandien paskambinau dėl markerio, tai užtaikiau ant kito griežto daktarėlio-neteikia informacijos.Tai palaukiau kada keisis pamaina, tai labai gera sesutė suieškojo registratūroje -5,6 markeris.Jei būtų šalia , būčiau išbučiavusi.Tai pirmadienį turbūt nutars arba palikt stebėti arba išoperuos , bet jau chemijos neturėtų duoti.O operacijos nebijau.Drąsus zuikis! 4u.gif
Šiandien neišėjo eiti pasivaikščioti, bet kai sužinojau markerį, tai taip atslūgo įtampa, kad jaučiuosi maratoną ėjusi.
Kaip įrodymas , kad kažkiek kuoktelėjau , nusiunčiau savo nuotrauką Extra radio stočiai.Žada stilingiausią gražiai papuošti.Aišku laimės grąžūs ir jauni, o aš tik

Dėkoju iš karto.
Noriu pakvailioti thumbup.gif , nes  taip atsibodo sirgti, jau 2 metai ir du mėnesiai, kiek galima.Jau drebančiom rankom nebeieškau medžiagos po internetą.
Stengiuosi įsivaizduoti, kad kovo pabaigoje dirbsiu puse etato , kad savęs nenuvarginčiau, eisiu daugiau į gamtą.

Apie draugiją nieko nežinau, nes ir neieškojau.Po pirmų chemijų puoliau į darbus, tai ir laiko nebuvo.Dabar nedirbu, o onkologinėmis temomis tik šiame forume pasiskaitau.Todėl nesu profas , o ir gilintis tiesiog nebenoriu.Mano adresas raisinta@gmail.com .
Gero savaitgalio

Gabija ,Jūs -seperšaunuolė ir atrodote puikiai!
Ir toliau taip laikykitės!
Manau,daug mamyčių atiduos balsus už jus. smile.gif
Atsakyti
Gabija thumbup.gif wub.gif aš ir prabalsavau biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 02 01, 20:00)

Dėkoju iš karto.

Manau, kad nugalėsi ne tik foto, bet ir „Nepaisant visko, sulaukusių 100 metų“ (šito dar teks kiek palaukti...) konkurse. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vi_: 01 vasario 2008 - 19:50
Gabija, malonu susipažinti, bet gi jokio liūdesio veide tongue.gif , SUPER, o Jūs jau man priminėt liūdnąjį asiliuką, kuris ieško savo uodegėlės. Viskas bus gerai, ne tik markeris. ŠAUNUOLĖ. Galvojau, kaip surasti tą uodegėlę, tai, kad jūs jos net nepametėt !!!!
Mano balsas keliauja į Jūsų krepšelį.
Atsakyti
Gabija, jūs šaunuolė. Sakote laimi jauni ir gražūs, bet jūs būtent taip ir atrodote (nepamanykite, kad pataikauju, tikrai ne). 4u.gif. O trumpas "ežiukas" jums iš tiesų tinka. Balsas mums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabija. @ 2008 02 01, 21:00)

Dėkoju iš karto.
Noriu pakvailioti thumbup.gif , nes  taip atsibodo sirgti, jau 2 metai ir du mėnesiai, kiek galima.Jau drebančiom rankom nebeieškau medžiagos po internetą.

Gero savaitgalio

Ačiū, Gabija, už galimybę pamatyti Jus. Balsavo visa mūsų šeima, nes sūnelis taip liepė: "Ta moteris tokia pati kaip mama". Grįžus po chemoterapijos ant stalo radau nupirktą "Moters savaitgalį" su nuostabia V. Povilionienės šypsena. Stebiuosi savo aštuonmečiu kokia jam svarbi mylimoji dainininkė.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 02 01, 22:53)
Gabija, malonu susipažinti, bet gi jokio liūdesio veide tongue.gif , SUPER, o Jūs jau man priminėt liūdnąjį asiliuką, kuris ieško savo uodegėlės. Viskas bus gerai, ne tik markeris. ŠAUNUOLĖ. Galvojau, kaip surasti tą uodegėlę, tai, kad jūs jos net nepametėt !!!!
Mano balsas keliauja į Jūsų krepšelį.

Labas mergaitės
Kad jūs žinotumėt kiek aš pasikroviau teigiamų emocijų nuo vakar dienos.Šiandien ,net nemylimoje virtuvėje skraidau, atvažiuos mano jaunimas ir anukas.
Meluočiau , jei nenorėčiau pramogos pasigrąžinti.Jei pakviestų tai jau būtų pozityvių emocijų bomba, bet ir dabar aš tiesiog kaifuoju nuo jūsų brangiosios pagirų ir gerų žodžių.Jaunystėje negirdėjau tiek komplimentų.
Man tiesiog įvyko emocinis persilaužimas.Ir aš jei galėčiau visas išbučiuočiau ir dar dovanočiau geltonų forzicijų , kurias prasižydinu jau nuo Kalėdų.Nužydi vienos, keičiu kitomis.
Adis aš pagavau savo uodegytę ir laikysiu ją tvirtai prispaudusi.Nors pirmadienį tą mano uodegytę ant lėktuvėlio gerai pataršys, bet kol kas negalvoju , o kaifuoju.
Dėkoju brangiosios.Gero jums savaitgalio.Geros nuotaikos ir sveikatos. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes...as ir prabalsavau bigsmile.gif saunuole tu taip gerai atrodai...kad sveikom reiktu pavydeti...taip inteligentiskai atrodai nu taip...kad zodziu pritrukau...taip gera pasidare...is taves sklinda tokia teigema energija bigsmile.gif kad pavydas baltas sueme...laikykis ir toliau taip nepasiduok saunuole biggrin.gif
Atsakyti