QUOTE(mamalama @ 2008 02 01, 01:35)
Gabija, seniai noriu atsakyti ir pabendrauti, bet nemoku atsakymo parašyti. Kai atėjau į šį forumą, man buvai tokia stipri ir reikalinga. Vis skaičiau žinutes ir tiek bendro mačiau.
Mano plaukučiai irgi buvo pasiekę tokį ilgį, bet, deja, neatlaiko antrojo chemijos kurso ir vėl palieka mane. Gabija, aš taip pat gyvenu kaime ir po dešimties mėn. pertraukos grįžau į darbą - be peruko, be makijažo. Tiesiog grįžau tokia, kokia esu. Mano kolektyvas didžiulis, bet liga (ačiū Jums visoms už moralinį palaikymą) nepakeitė žmonių požiūrio į mane. Esu be galo laiminga, galėdama nors kurį laiką dirbti. Žinau, kad ir tu, Gabija, ir visos kitos būsit suprastos ir mylimos taip kaip buvot vertinamos iki šiol. Aš iš darbo kasdien išeinu tokia laiminga. Aš pamirštu, kad sergu...
Ar yra kokia draugija Kaune? Yra onkologiniame, bet į mano laiškus neatsakė. Manau, kad susibursime šalia naujojo Krūties chirurgijos skyriaus. Gal paprašykim pritarimo ir imkimės darbo? Labai norėčiau matyti mus visas kartu. Adis mums tiek daug patarimų duotų. Stiprybės, mielosios.