QUOTE(vaistininkas @ 2008 01 24, 13:13)
Neturiu dabar daug laiko. Pas Jus viskas suplakta.
Sutinku, dėl tos pačios priežasties. Argumentuoti ir pagrįsti, aiškiai išdėstyti mintį reikia laiko. Be to, esu moteris, emocijos ir ne paskutinėje vietoje.
Tiesiog domiuosi. Skaitinėju kelis metus ir matau, kad stovime vietoje. Renku informaciją, kaip vyksta progresas, tiksliau, kaip jis nevyksta. Renku mitus. Apie tai gal kokią knygelę parašysiu, tik laiko nėra, reik duonai užsidirbti kitu darbu.
Kodėl Jūs manote, kad procesas turi vykti?
Informacija dalinasi ligoniai, o ne profesionalai. Jų įvairi pasaulėžiūra, išprusimas, pagaliau skirtingos ligos, stadijos, būsenos. Tai ir yra liaudies universitetai, kitaip sakant, viena boba sakė. Svarbiausia šitoje situacijoje atrinkti pelus nuo grūdų.
Ar daug mitų radot? Kokie jie, pagrįskit ir Jūs, prašau. Argumentuokit, įrodykit, kad mitai yra mitai.
Beje,
jei mitai padeda ligoniui, bent kiek gerai jaustis psichologiškai, nekalbu apie fizinę savijautą,
jie jau padarė savo gerąjį darbą.
B12 - apdovanosiu, jei nurodysite mokslinį straipsnį apie jo žalą.
Lygiai taip pat, jei įrodysit, kad
nereikalingi papildomi
dideli vitaminų B kiekiai yra
nežalingi. Ypač B6, o ne B12.
Kam gaminti lašiukus iš amalo, jei Vilniuje, Kaune ir kitur galima nusipirkti pačio amalo. Verdi arbatytę ir geri...
LABAI SUDOMINO. Kur galima įsigyti Kaune arba Vilniuje amalo: europinių kėnių, obelų ir pušų.
Iš kur tokios žinios ir kategoriškumas. Skiria. Pavasarį sakė, kiaulpienių šaknų pasirankioti, dilgėlių pagerti. Medetkas siūlė gerti. Ar dėl jų, ar sutapimas, išnyko odoje įtartinos raudonos dėmės, rando srityje, panašios buvo į metastazes odoje. Gal placebas, bet ačiū medetkai.
Ar Jūs galėtumėte atskirti barsuko taukus nuo kiaulės t. ir vištos t. mišinio?
Ne, todėl, jai įsigyti, tik pas žmogų, kurį gerai pažįstu arba rekomendavo, kas nors, kas gerai pažįsta arba jau vartoja. O jei tai kiaulės ar vištos taukai, nepakenks tikrai. Gal padės, vėl tas pats PLACEBAS. O man jokio skirtumo, nuo ko aš gerai jaučiuosi. vėžys sudėtinga liga, man svarbu šios dienos kokybė.
Į
mano klausimą, ką konkrečiai man, siūlot iš vaistinėse esančių imunostimuliatorių taip ir neatsakėt. Lygiai taip pat negaunu atsakymo, kai konkrečiu klausimu kreipiuosi į konkrečius vaistininkus dirbančius konkrečiose vaistinėse. Ko Jūs norit iš onkologų: jie bent chemoterapinį medikamentą parenka, tiksliau stengiasi parinkti pagal esamas indikacijas.
Iš čia, ir mitai, ir pasakėlės, ir informacijos patikimumas, kiekvienam pagal jo supratimą ir suvokimą. o galutinis rezultatas ŠNIPŠT.
kas būtent Jums tuo metu, sergant tokia ar tokia liga, Jums tinka geriausiai, galbūt žino vaistininkas? Pas mus ateina ir vyras, ir moteris, su dešimtimis onko ligų, bet visi kaip susitarę pila kagorą (ar konjaką) ant pelynų, alijošių ir pan. Situacijų daug, o receptas vienas. Įsivaizduokit vieno modelio ir vieno dydžio rūbų pard. Aš pirkčiau, jūs pirktumėte, atrodytume klaikiai. Ar tai normalu? Ne, manau savo giliu įsitikinimu.
LABAI KONKRETUS KLAUSIMAS. Kur rasti vaistininką, kuris pasiūlytų tinkamą medikamentą pagal kiekvieno žmogaus asmeninę indikaciją?
P.s. kagoras ir konjakas, visai neblogai: nuima įtampą ir stresą. Nereikia raminamųjų ir migdomųjų su jų visais pašaliniais reiškiniais. Visa kita nelabai svarbu. Beje, alijošius - taip pat dviprasmiškos nuomonės, kaip su ežiuole, bei Q 10. Ženšenis iš viso onkologiniams, kontraindikuotinas, eleuterokokas kas kita.
Mitai. Paneikit. Įrodykit, kad empyrikai klysta. Lauksim su didele viltimi atsakymų. Mums Jų labai reikia.