Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 7

Buvo nuotaika subjurusi, tai išsirinkau sunkesnę jogos programą , o dabar net mieguistumas apėmė.Labai nemėgstu pratimų iš sėdėsenos.Nesilaužo mano seni kaulai.Kol padarau visus pratimukus, tai klubai vos neišsinarina, bet po to lengva.Gerai būtų ne su video , o natūroje daryti, bet gerai ir taip.

O dar pradėjau atsibusti po valandos miego, nors užsimigdau tik su migdomaisiai.Tai 1-2 nakties einu treniruoklio minti.Minu bent 10 minučių, ax.gif nors ir neaktualu , bet 50 kolorijų sudega, o po to užmiegu. doh.gif Ryte dedu į akį iki 10 val.Galiu sakyti, kad jei kelčiausi anksčiau tai užmigti mygdomųjų nereiktų, bet niekas nesigauna.Gulu pirmą ir vis tiek neužmiegu.kai atsigulu į galvą ateina visos protingos mintys ir prasideda mastymo procesas schmoll.gif , nuo kurio dingsta visi miegai.

Na o jums visoms saldžių sapnų.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 01 15, 17:40)
romantike, į kokią sanatoriją planuoji ir kiek tavo mažiui (-ei), nepamenu, ką tu ten taip gražiai augini metų?

Planuoju i Birstono "Tulpe" pagal tavo rekomendacijas smile.gif
Mazulei mano beveik 2 metukai.

QUOTE(arune @ 2008 01 15, 18:22)
Sveikutės,
Romantike,aš patarčiau tau važiuot su vaiku. Mano situacija irgi prieš 4,5 m.buvo tokia pat-vaikas mažytė. Jai tada buvo apie 2 m.,kai vežiausi ją į sanatoriją. Ir vežiausi ne dėl to,kad neturėjau kur palikt,o todėl,kad pati to norėjau. Kažkaip neįsivaizdavau savęs ten,sanatorijoj,vienos. Ir gerai dariau,kad vežiausi-buvo vasara,tai mūsų pagrindinis užsiėmimas buvo pasivaikščiojimai. Mano dukrytė rami,tokia geruolė,todėl man nebuvo jokių problemų. Į procedūras aš beveik nevaikščiojau,mano tikslas buvo pati Palanga,jos oras,pušynai. Kambary gyvenom kartu su moterim,vaikų darželio auklėtoja,kuri buvo atsivežus savo anūką 9 m. Tai tokia įdomi kompanija buvo. Na,nebent tu nori visiškos ramybės.

As vaziuosiu kovo vidury. Orai bus nelabai tinkami. Daug laiko lauke su vaiku nepraleisiu. Ji pas mane irgi gana rami, paklusni, isterijos priepuoliu nebuna. Nezinau net...Tiesiog, nesvarsciau tokios galimybes.
QUOTE(adis @ 2008 01 15, 18:39)
Toms kurių maži vaikai, nepalyginamai sunkiau, nepalyginamai.P.s. dieną nusnūsti nepavyksta?

Sunku tik ta prasme, kad negaliu daryti to, ka noreciau ir galeciau. Reikia derinti smile.gif Dienos metu miegu su ja kartu, tik jei visiskai esu nukvakus, pvz. pirmom po chemijos suleidimo dienom. Siaip, miegot diena neiseina.

Is viso, matyt, valios silpnumas kazkoks verziasi arba as leidziu jam prasiverzti. Kazkokia pasimetus esu.

Klausykit, o kaip skaiciuojat jus ta termina iki remisijos: nuo operacijos ar nuo viso gydymo pabaigos?
Papildyta:
QUOTE(Gabija. @ 2008 01 15, 20:53)
Kai atsigulu į galvą ateina visos protingos mintys ir prasideda mastymo procesas schmoll.gif , nuo kurio dingsta visi miegai.
Na o jums visoms saldžių sapnų.

Man tas pats: kai atsigulu, pradedu mastyti... doh.gif doh.gif doh.gif Pora valandu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2008 01 15, 22:27)

Mazulei mano beveik 2 metukai.

Dar per maža, visą dieną išvaikščioti kartu, o kovą orai irgi dar vėsūs.Jei būtų bent 5 metukai.

Pavargs ir vaikas ir tu nepailsėsi.Nebent vyras pirktų kelialapį sau.Tada ir su vaiku pabūtumėt ir su vyru ramioje aplinkoje pabendrautumėte .Aišku jei leidžia finansai.
Atsakyti
QUOTE(kareen @ 2008 01 15, 19:10)
Vyksta bandyminiai tyrimai su vaikais. O 2005m. UK vykde su suaugusiais. Kartais gydytojai daro kepenu transplantacija.

aciu tau labai kad nors kazkiek atsiliepi i mano sauksma. gal zinai kur galima apie tuos bandymus paskaityti.
kazkiap nesitiki ,kad nera gydymo ir reikia tik kentet ir laukt
Atsakyti
QUOTE(matija @ 2008 01 15, 23:03)
aciu tau labai kad nors kazkiek atsiliepi i mano sauksma. gal zinai kur galima apie  tuos bandymus paskaityti.

Straipsnis anglu kalba Hepatic hemangioendothelioma: Clinical experience and management strategy. http://www.jiaps.com...spage=117;epage
Dar yra tokia tarptautine hemangioendothelioma palaikymo grupe. http://www.heardsupp.../gen_2500.1.gif
Oficialiai bandymu rezultatai paskelbti bus po 5 metu.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Na va, ir vel prisijungiau prie jusu.
Penktadieni atsisveikinome su teveliu. Mano sunelis nebeturi senelio. Labai labai liudna....O nuo diagnozes patvirtinimo tepraejo du menesiai. Vezys sugriauze ji labai greit ir negailestingai. Beprotiskai skaudejo ir man, kai maciau jo kancias, kai negalejau niekuo padeti. O jam dar taip norejosi gyventi, turejo begales planu ir nebaigtu darbu. Bet mes nesirenkam, kada iseiti. Tai jau padaryta uz mus. Tik vis galvoju, uz ka gi jam buvo skirtos tokios kancios. Beprotiskos kancios. Klausimas be atsakymo.

O vakar uzgeso ir mociute. Senatve. Gyvenimas buvo ilgas ir prasmingas.
Atsakyti
QUOTE(matija @ 2008 01 15, 23:03)

1) Ar yra suplanuotas koks nors gydymas?
2) Kokios prognozės. Koks ligos išplitimas?
3) Deklaruojama: Sunkios Lietuvoje negydomos ligos, gydomos užsienyje.
4) Išsiaškinti, kur gydomos tokios ligos, medikai, kurie jums diagnozavo ligą turi turtėti tokią informaciją arba padėti ją susirasti. Važinėja į įvairias konferencijas, dalyvauja tarptautinuose seminaruose ir pan.
4) Kreiptis į SAM ir reikaluti, kad siųstų gydtytis į užsienį. Pasiskaityti čia: Apie siuntimus gydytis užsienyje

Bandykit, reikės daug kanrtrybės, jėgų. Kažkas patarė V. Kernagiui vykti į Austriją gydytis. Medikai turi informacijos, tik ją išpešti sunku, nes tada prasideda probelmos. Mano nurodytame straipsnyje yra tokia frazė: „Gydymo įstaigą užsienyje parenka ir gydymo laiką suderina Sveikatos apsaugos ministerijos konsultantai arba universiteto ligoninės klinikos vadovai.“ Remkitės ja.

Ieškokite onkocentrų Europoje.

Paieškojusi internete radau, kad lyg tai šiuo klausimu Abdominal Transplant Unit, University Hospitals St. Luc, Brussels, Belgium. lerut@chir.ucl.ac.be
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adis: 16 sausio 2008 - 11:22
Papildymas matijai:
Čia yra apžvelgiama šios ligos gydymo galimybės. Rare Cancer News » Hemangioendothelioma
Pagal autorių pavardes, kurie skelbia rezultatus, per int. paiešką bandykit rasti ligonines, kur jie dirba, galima rašyti asmeninius laiškus, susiradus int. koordinates. Didžiulis, titaniškas darbas.
Atsakyti
QUOTE(zamke @ 2008 01 16, 11:47)
Sveikutes 4u.gif
Penktadieni atsisveikinome su teveliu.
O vakar uzgeso ir mociute. Senatve. Gyvenimas buvo ilgas ir prasmingas.

Užjaučiu.Tiek netekčių iš karto.
Mes mirštame visada per anksti.
Atsakyti
QUOTE(adis @ 2008 01 16, 12:39)
Papildymas matijai:
Čia yra apžvelgiama šios ligos gydymo galimybės. Rare Cancer News » Hemangioendothelioma
Pagal autorių pavardes, kurie skelbia rezultatus, per int. paiešką bandykit rasti ligonines, kur jie dirba, galima rašyti asmeninius laiškus, susiradus int. koordinates. Didžiulis, titaniškas darbas.

aciu labai labai. is tikruju tyre ir kauno kliniku daktarai ir klaipedos onkologas A.Cesas. isvada visu tokia pat - gydymo nera, vaistu nera. tai dabar geria tik nuo skausmo , kurie jau nebelabai padeda.
kokia stadija kas ir kaip daugiau nieko nezinom- tik tiek kad tie kraujagysliniai skauduliukai isplite po visas kepenis ir jau yra ant plauciu,
kadangi nuo skausmo vaistai nepadeda vaziuosim pas gyd Cesa jau po savaites, nors reikejo tik pavasari.
Atsakyti
Vakar turejau 7 chemija, dar 8 chemija atlaikyti ir au revoir! . CT scan rodo, kad stabilu thumbup.gif . Metastazes kauluose pasidare sklerotines (tai butu atejau ir pamirsau del ko cia esu ) lotuliukas.gif. Tikiu, kad tokios ir liks biggrin.gif . Juk nuo sklerozes vaistu nera lotuliukas.gif . Vos pavyko islikti ant bandyminiu vaistu, nes organizmui sunku atlaikyti tokias chemijos ir vaistu apkrovas. Ypac bandyminiai vaistai mini chemija kiekviena diena. Atrodo nekalta 1 tablete, o del ju ir sustreikavo mano inkstai per daug proteinu, bet pakartojus slapimo tyrima nebebuvo taip baisiai. Svarbiausia savijauta gera, nieko neskauda, depresija dar negresia. Tai tiek ziniu is fronto gun_bandana.gif .
Atsakyti
Kaip džiaugiuosi ,KAREEN, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Tu didelė šaunuolė ir pavyzdys.Tik čia,šiame forume,už kitą gali pasidžiaugti kaip už save. Dievo palaimos ir globos Tau :
Atsakyti