QUOTE(Ūkanota @ 2008 01 15, 11:15)
gali padėti islandiškos kerpenos tabletės. Kaip kokius saldainius kelis kartus per dieną sučiulpti. ...gal jau ir žinomas toks receptas bendram pasistiprinimui: po šaukštą ar kelis per dieną lygiomis dalimis sumaišyta medus+tarkuota citrina+imbieras. Laikykis
Ačiū,
islandijos kerpeną naudoju.
, o imbierą medų ir citriną - pamiršau.
Būtinai, tik kitą savaitėlę, kai jau atsistatinėsiu, nes dabar gali būti didelis kraujo kritimas ir dar reikai pralaukti tą galimo bėrimo laiką. Praeitą sykį dėl metalinio skonio burnoje vartojau imbierinius saldainiukus, tai gal jie ir kažkiek prisidėjo prie mano alergijos, greičiausiai tai ne, bet kuram laikui imbierą eliminuoju. Dėl atsargos. Vakar tiek įsičiaudėjau ir įsislogavau, kad net baisu pačiai buvo, kol grįžau ir gerklę, akis perštėti pradėjo. Tik vėliau prisiminiau, kad Gemzaros anotacijoje parašyta, kaip šalutinis veiksnys, gripo požymiai. Gerai tos anotacijos.
Šiandien viskas OK ir
tris kart į medį ir per petį.
QUOTE(romantikė @ 2008 01 15, 11:32)
Kai netekau plauku, supratau, kad mano galvos forma gana grazi.
zinau, kad ataugs, zinau, kad bus grazesni...tiesiog, NUSIBODO... Visada kazkaip norejau is savo buvusiu plauku tai to, tai ano...O dabar prisimenu juos su didziule meile
Plauku nebuvimas - ne beda. Suprantu tai. Nepykit, kad skundziuosi.
Mano ir lb. graži forma, tinka, kas pamato - giria, bet kas iš to. Veidas ligoniuko. Stengiuosi daugiau šypsotis, tada bent akyse spindulėliai.
Man plaukų netekimas buvo vienas iš skaudžiausių dalykų, juo labiau, kad nuslinko iškart po dviejų savaičių. Šįkart net sunkiau nei prieš dvejus metus. Buvau atsirinkusi beveik tobulą man šukuoseną ir plaukų spalvą. Turiu spalvos formulę, kai ataugs vėl atkartosiu.
Jei per tą laiką nepasikeis mano norai.
Dabar matau vėl tik moterų ševeliūras, ko neturi - akys taip ir limpa. Suprantu, kad nusibodo, tavo gydymas jau ritasi į pabaigą, turėjo nusibosti. Gydymo pradžioje būna euforija, noras kuo greičiau pradėti, dar ir smalsu, kas, kaip... Vėliau lieka rutina: gydymas-poilsis, vėl gydymas, atmieštas visokiais skausmeliais ir negerumais, dar vėliau į gydymo pabaigą, ateina nerimas. dar vienas sunkus periodas bus, kai baigsi gydymą, kai pasakys - viskas. Teks išmokti gyventi suketvirčiuot gyvenimą, išmokti nebijoti atkryčio, pamiršti, kad turi vėžio spaudą. Nė viena čia nesam išimtis, daugiau- mažiau bendri jausmai.
Pabandykim būti pozityvios.
1) Koks skirtumas ar sumetuotas ar suketvirčiuotas gyvenimas? Nuo to jis greičiau eina? Ar kas nors jau labai keičiasi? Gal tik atsiranda didesnis konkretumas, realesnis laiko pojūtis. Dar papildomos nerimo dienos prieš apžiūras ir vizitus į onkocentą. Jos eina ir praeina. Žiūrėk, dažnai tas nerimas tik beprasmis būna, nervų ląstelių žudikas
, o jas, tiesiog dėl
savo gerbūvio, pasaugoti ir pataupyti vertėtų.
2) esame buožgalviukai.
kad tai laikina, kad ataugs gražesni plaukai - šiandien neguodžia, norisi dabar, kupetos! NUSIBODO! Ar galim, ką nors pakeisti? Nelabai, belieka apsiginkluoti kantrybe ir iššlaukti. Bandykim įjungti racionalųjį protą, tiksliau tai, kas yra jo likę. Atlieka pinigų ir nemažai: nuo kirpimo, dažymo, šampūnų, kaukių ir kitų plaukų priežiūros priemonių. Vienos daugiau, kitos mažiau sutaupom, jau kaip ten išeina taip, vis vien į pliusą, o ne į minusą.
O jei tai, kas atlieka, ramia sąžine -sau: įsigyti tai, ko širdis geidžia, ko niekad sau neleidai, kokią nors nesąmonę ir be jokios graužaties, tik, kad džiaugsmą keltų. Ar atsidėti vasaros atostogoms, ar vyrui, vaikams? Na kiekviena rasim, kur...