Vi_, kur prapuolei, pasiilgau tavo minčių, ar viskas Jums gerai? Kaip sekasi, tikuosi REMISIJA, nors dar ne oficiali, bet einate link to?
QUOTE(kareen @ 2008 01 11, 20:22)
O as siandien suzinojau, kad man i darba reikia grizti jau tingiu . Na bet jei pabloges iki antro auksto tereiks nueiti . As ligonineje dirbu .
Užjaučiu, nes vakare jausiesi kaip sudaužytas šuo.Nebent dirbtum pusę etato.Na nepradėsiu burti.Čia aš rašau pagal save, nors dirbau protinį , sėdimą darbą, o ligoninėje tiek lakstymo.
Tausok ir mylėk save.
QUOTE(Rytine kava @ 2008 01 11, 19:21)
Mano mamai daro antra chemoterapija siandien
Tai dar "geriausios " chemijos , dar chemijai dantukai neišdygę , o ir organizmas dar tik pradedamas pakrauti.
Man sveikatos ir nervų krizė prasidėdavo po 3-ios.
Nors ir nenorės ,veskit į lauką pasivaikščioti.Mane tai per prievartą vyras išvesdavo.Tai apie pirmą etapą. O kai po remisijos buvo antras chemijų etapas jau ne taip pykino, tik sąnarius suėdė, tada nesinori judėti , nes viską skauda.
Dabar pratimais ir joga kaulus laužau, bet geriausiu atveju, sprendžiant pagal pirmą kartą išliekamieji pažeidimai tik po 7- 8 mėnesių praeis.
Ir nereikia labai užjausti ir gailėti mamos.Gal tai ir atrodys žiauru. Reikia elgtis lyg sirgtų paprasta liga , tik daugiau bendrauti išklausyti.Kitaip visai praskys.Jei galima, tai būtų gerai , jei kas padarytų valgyti, nes virtuvės kvapai užmuša.Aš tokios prabangos neturėjau.
Sveikatos ir begalinės kantrybės.
QUOTE(Gabija. @ 2008 01 12, 12:34)
Tai dar "geriausios " chemijos , dar chemijai dantukai neišdygę , o ir organizmas dar tik pradedamas pakrauti.
Kiekvienas esame labai individualus, kitam blogiau per pirmąsias, kitam į pabaigą, kitas net just nejunta. Tas pats žmogus, kiekvieną kartą kitoks. Nėra nei kažkokių bendrų dėsningumų, nei didelių taisyklių. Viskas bus gerai Jūsų mamai, rytine kava.
QUOTE(adis @ 2008 01 12, 16:29)
Kiekvienas esame labai individualus, kitam blogiau per pirmąsias, kitam į pabaigą, kitas net just nejunta. Tas pats žmogus, kiekvieną kartą kitoks. Nėra nei kažkokių bendrų dėsningumų, nei didelių taisyklių. Viskas bus gerai Jūsų mamai, rytine kava.
RYTINEI KAVAI[COLOR=blue]
Atsiprašau, jei nupiešiau neigiamą vaizdą.
Linkiu visko kas geriausia.
QUOTE(Gabija. @ 2008 01 12, 12:18)
Užjaučiu, nes vakare jausiesi kaip sudaužytas šuo.Nebent dirbtum pusę etato.Na nepradėsiu burti.Čia aš rašau pagal save, nors dirbau protinį , sėdimą darbą, o ligoninėje tiek lakstymo.
Tausok ir mylėk save.
Tausok ir mylėk save.
Visa gyvenima dirbau protini darba ir dabar taip pat . Dirbsiu tik tris dienas, po pusmecio galesiu vel pasiimti 4 menesius Bonifacijaus atostogas (labai gerai apmokamas).
Svarbiausia isgyventi iki atostogu .
[quote=kareen,2008 01 12, 21:26]
Visa gyvenima dirbau protini darba ir dabar taip pat . Dirbsiu tik tris dienas, po pusmecio galesiu vel pasiimti 4 menesius Bonifacijaus atostogas (labai gerai apmokamas).
/quote]
Labai gerai , kad galėsi dirbti nepilną dieną.
Jau norėčiau lengvo darbelio, vien kad prasiblaškyti.
Aš namuose, įskaitant gydymą nuo liepos.Per tą laiką pasikeitė 4 mano buhalterės.Siūlė dirbti pusę etato, bet kai visos naujos , tai mane būtų užvaikę.Kaip išeiti namo vidury dienos , kai darbų krūva.o dar tobulumo ir skubos reikalauja.Dabar prisiregistravau darbo biržoje.
Bet buvimas namuose jau slegia.Gyvenu kaime, visi užsidarę , o ir aš nenoriu reklamuotis.Porą savaičių negėriau antidepresantų,tai vakar užsiblioviau.Svarbiausia nebuvo realios priežasties, bet sėdi ,galvoji ir nė vienos pozityvios minties.Teks vėl juos gerti.
Linkiu, gero sekmadienio, gerų minčių ir stiprybės.
/quote]
Labai gerai , kad galėsi dirbti nepilną dieną.
Jau norėčiau lengvo darbelio, vien kad prasiblaškyti.
Aš namuose, įskaitant gydymą nuo liepos.Per tą laiką pasikeitė 4 mano buhalterės.Siūlė dirbti pusę etato, bet kai visos naujos , tai mane būtų užvaikę.Kaip išeiti namo vidury dienos , kai darbų krūva.o dar tobulumo ir skubos reikalauja.Dabar prisiregistravau darbo biržoje.
Bet buvimas namuose jau slegia.Gyvenu kaime, visi užsidarę , o ir aš nenoriu reklamuotis.Porą savaičių negėriau antidepresantų,tai vakar užsiblioviau.Svarbiausia nebuvo realios priežasties, bet sėdi ,galvoji ir nė vienos pozityvios minties.Teks vėl juos gerti.
Linkiu, gero sekmadienio, gerų minčių ir stiprybės.
Labukos ,nu kas yra pasidare sutriko virskinimas,ne zingsnio nebegaliu be virskinimo fermentu.Pries kaledas echoskopavau kasa,gyditojai nesidziauge,sake ,kad ten tikrai ne amerika,galvoju,negi taip galejo reikalai pabloget?gyditojai savo sakiau,sake,kad reikia dazniau ir po mazai valgyt,bet kad ne visada taip iseina.Reikes dar pasikartot echo,bet dabar nebera laiko,menesio pabaigoje leksiu i Svedija porai menesiuku.
QUOTE(Gabija. @ 2008 01 12, 07:37)
RYTINEI KAVAI[COLOR=blue]
Ui, ta vaizda as jau susidarius, aciu uz linkejimus
QUOTE(adis @ 2008 01 11, 13:03)
Vi_, kur prapuolei, pasiilgau tavo minčių, ar viskas Jums gerai? Kaip sekasi, tikuosi REMISIJA, nors dar ne oficiali, bet einate link to?
Kaip čia jau ne viena rašė, pas mane dabar nerašymo periodas. Tačiau iš įpročio vis užsuku paskaitinėti, tad apie tai, kas čia vyksta, man yra žinoma. Turiu juodą periodą darbe, kai tenka puškuoti po keliolika valandų į dieną, ir didžiąją dalį užima rašinėjimas. Ta proga prisirašinėju dabar iki negaliu, ir forumui jau nebelieka syvų.
Prieš porą dienų atėjo paskutinių tyrimų rezultatai (markerio), - viskas ok, tad galima bent porą mėnesių poramiai pagyventi. Užvakar ta proga pasidarėme baliuką. Tekila nugalėjo brendį. Pasekmių prasme. Aš žiemą geriu tekilą, o maniškis visada yra brendžio-konjako šalininkas. Anyway, linksma nebuvo per daug abu esame prisiskaitę, be to esame perfekcionistai (viskas arba nieko...), tad laikinumas mums nėra tai, kuomi verta pernelyg džiaugtis. Bandžiau priminti 2 metų senumo laikus, kai niekas jam nežadėjo gyvam išeiti iš ligoninės. Tas kiek paguodė - kaip bebūtų, tačiau jau daugiau nei 2 metai gyvename, ir tai dar ne pabaiga. Taip, tai dovana, bet... ji tartum daiktas, kurį tau davė kuriam laikui paturėti. Antra vertus, visi taip gyvena, tik nesuvokia savo trapumo ir laikinumo. Nežinau, ar šis supratimas yra geras daiktas. Tačiau nepaliesti nelaimės žmonės man dabar atrodo mažumėlę išprotėję.
Tokie dalykai.
Sėkmės tau ir kitoms čia esančioms. Esame dar gyvos/gyvi, o gyventi amžinai niekas mums ir nežadėjo.