As zinau, kad jos nenutemsiu, jei pati neuzsiregistruos pas gydytoja. Ji nenori gyventi, nekarta zudesi, gaivino brolis - atsigavo. Kosmaras, draugei pasiguodziau. O ji dar labiau nuliudino, jog mire nuo vezio viena jauna siauliete, ji kovojo gydesi, issimokinusi panele, bet liga nebeleido gyventi.
QUOTE(darbsti @ 2008 01 08, 19:15)
As zinau, kad jos nenutemsiu, jei pati neuzsiregistruos pas gydytoja. Ji nenori gyventi, nekarta zudesi, gaivino brolis - atsigavo. Kosmaras, draugei pasiguodziau. O ji dar labiau nuliudino, jog mire nuo vezio viena jauna siauliete, ji kovojo gydesi, issimokinusi panele, bet liga nebeleido gyventi.
Labai užjaučiu dėl tokios situacijos.Tokiu atveju tu nieko negali padaryti.
Noras gyventi motinai atsiras prasidėjus skausmams ir kitiems ligos požymiams, bet tada bus vėlu.
Kiekvienam skirtas likimas, intelektas, jo gyvenimo nuostatos, tegul jos ir klaidingos ,bet jei dar prie to yra savęs naikinimo mechanizmas...
Užjaučiu dar kartą.
Adis, Tau labai dėkinga, kad vis randi laiko. Labai dar būsiu nekukli ir norėčiau sužinoti kiek kainavo tie tyrimai Lenkijoje ir kaip ten prie jų prieiti ir panašiai...
QUOTE(ana43 @ 2008 01 09, 10:27)
Adis, Tau labai dėkinga, kad vis randi laiko. Labai dar būsiu nekukli ir norėčiau sužinoti kiek kainavo tie tyrimai Lenkijoje ir kaip ten prie jų prieiti ir panašiai...
Jau daug kartų rašiau apie šį tyrimą, nenoriu kartotis. Parašiau į As.
visoms.
Man paskutiniu metu visiskai dingo noras bendrauti. Ir realiam ir virtualiam gyvenime. Skaityti-skaitau, o rasyti nesinori. Apatija?
Liko man paskutine chemija - sesta Po to, svitinimas. Bet tai jau bus kita mano filmo dalis.
Laikykites.
Man paskutiniu metu visiskai dingo noras bendrauti. Ir realiam ir virtualiam gyvenime. Skaityti-skaitau, o rasyti nesinori. Apatija?
Liko man paskutine chemija - sesta Po to, svitinimas. Bet tai jau bus kita mano filmo dalis.
Laikykites.
QUOTE(romantikė @ 2008 01 09, 16:18)
visoms.
Laikykites.
Laikykites.
Jei po visų gydymų apatija neišnyks, gal ateina depresija.
Per pirmą remisiją depresija užpuolė kaip žvėris.Jau dirbau , o bliaudavau laukdama , kada vėl liga atsinaujins.Paskui nusprendžiau baigti su psichozėmis ir nuėjau pas psichiatrą.
Dabar jau savo nuožiūra antidepresantų nuo Kalėdų negeriu.
Aš pasidariau didelė tinginė.Jei laukia kokia užduotis , ji man atrodo neįveikiama.Jei anksčiau megzdavau įvairius raštus , tai dabar pasižiūrėjau į knygą-atrodo kaip kinų raštas, ne tai kad nesuprasčiau, bet nenoriu net gilintis.Galiu daryti tai kur greitas rezultatas.
Per Lietuvos Ryto televizijos laidą TV3 , šiandien rodys Pavilionienę.
Visoms būna tylos periodų,Romantike. Ir man taip pat. Nieko čia blogo. Išgyvename skaudžius dalykus,tai tylos,apmąstymų metas.
Noriu pasidalinti gerais pavyzdžiais. Šiandien buvau susilašinti Herceptino,tai sutikau 2 gerus pavyzdžius. Viena moterytė jau 15 m.su krūties 3-4 st.gyvena. Tiesa,turėjo po 5m.recidyvą. Bet ir vėl praginė,ir toliau gyvena.
Antra moteris su 2-3 st.jau 13m. ( be recidyvo ) gyvena,net mastektomija neatlikta. Šiandien gerų pavyzdžių diena. Jie kaip niekas kitas nuteikia gerai !
Noriu pasidalinti gerais pavyzdžiais. Šiandien buvau susilašinti Herceptino,tai sutikau 2 gerus pavyzdžius. Viena moterytė jau 15 m.su krūties 3-4 st.gyvena. Tiesa,turėjo po 5m.recidyvą. Bet ir vėl praginė,ir toliau gyvena.
Antra moteris su 2-3 st.jau 13m. ( be recidyvo ) gyvena,net mastektomija neatlikta. Šiandien gerų pavyzdžių diena. Jie kaip niekas kitas nuteikia gerai !
QUOTE(arune @ 2008 01 09, 19:26)
Šiandien gerų pavyzdžių diena. Jie kaip niekas kitas nuteikia gerai !
Ačiū arune, geri pavyzdžiai visuomet nuteikia tik geram.
Turėjo mamai šiandien pradėti pirmąją chemiją, bet gryžo atgal su visais daiktais- vietų ligoninėj nėr Sakė, laukdama girdėjo, kad kiti ligoniai jau po trečia kartą išsiunčiami namo be chemijos, nes vis nėra vietų... *****, tiek ilgai visi ruošėmes psichologiškai, tiek įtampos ir vėl viskas nusikelia į nežinia kada... Plius taip ištaikyt, kad mama būtų be temperatūros gana sudėtinga, ypač šaltuoju metu laiku ji daug serga...džiaugiaus, kad pagaliau pradės, bet vėl telieka laukimas ir nerimas...
QUOTE(vobla @ 2008 01 09, 13:58)
Turėjo mamai šiandien pradėti pirmąją chemiją, bet gryžo atgal su visais daiktais- vietų ligoninėj nėr Sakė, laukdama girdėjo, kad kiti ligoniai jau po trečia kartą išsiunčiami namo be chemijos, nes vis nėra vietų... *****, tiek ilgai visi ruošėmes psichologiškai, tiek įtampos ir vėl viskas nusikelia į nežinia kada... Plius taip ištaikyt, kad mama būtų be temperatūros gana sudėtinga, ypač šaltuoju metu laiku ji daug serga...džiaugiaus, kad pagaliau pradės, bet vėl telieka laukimas ir nerimas...
Dar ir taip buna
QUOTE(vobla @ 2008 01 09, 21:58)
liudna...
O pas jus is anksto neitraukia atsigulanciu ligoniu i plana? Ta prasme, kad,pvz, mane visada itraukia i plana kai turiu atsigulti chemijai ir tada visada buna laikoma vieta. Gal kitu miestu ligoninese kita tvarka
QUOTE(vobla @ 2008 01 09, 22:58)
Ar nėra pas jus dienos stacionaro?
Nebent sveikata neleidžia ar toli gyvenat, o šeip suleidžia chemiją , atjungė ir namo.