Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologinės ligos 7

QUOTE(Rytine kava @ 2007 12 19, 11:25)
ACIU JUMS. Tai jauciu i darbo birza lengviausia pradzioj, o po to gydytoja gal pasakys kaip daryti geriau ( g.gif ).........................

Viena mano pažįstama sakė,kad jei grįžti iš užsienio dirbęs legaliai ir eini į darbo biržą registruotis,galima gauti pakankamai nemažą bedarbio pašalpą ir visas kitas lengvatas...bet taip buvo kažkur prieš pusmetį.Aš msnau Jums būtų geriausia nueiti į darbo biržą ir išsiklausinėti,juk nebūtina iškarto pasakyti,kad mama serga...Iš siklausinėkit,o poto pasirinksit Jums tinkamiausią būdą.Didelės sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunike @ 2007 12 19, 04:30)
Viena mano pažįstama sakė,kad jei grįžti iš užsienio dirbęs legaliai ir eini į darbo biržą registruotis,galima gauti pakankamai nemažą bedarbio pašalpą ir visas kitas lengvatas...bet taip buvo kažkur prieš pusmetį.Aš msnau Jums būtų geriausia nueiti į darbo biržą ir išsiklausinėti,juk nebūtina iškarto pasakyti,kad mama serga...Iš siklausinėkit,o poto pasirinksit Jums tinkamiausią būdą.Didelės sėkmės  4u.gif

Mama niekur neatzimeta, kad buvo isvykus i uzsieni ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Teta @ 2007 12 19, 11:01)
Kai prieš 4 metus man krūtyje rado cistų, apsidrausti nuo kritinių ligų jau nebuvo taip paprasta. Bet patikrinę (duoda užklausas į gydymo įstaigas), apdraudė. Tačiau dabar draudimo dar vis neišmoka, nes nesuranda, kas pirmasis įtarė ir diagnozavo ligą  doh.gif Nežinau kuo baigsis.

As buvau apsidraudus nuo kritiniu ligu. Po operacijos nepraejus menesiui, padaviau dokumentus ismokai. Draudimo bendrove siunte visur uzklausimus, kai gavo atsakymus, man buvo ismoketa ismoka - po 3 menesiu nuo pareikimo padavimo dienos. Tau irgi ismokes. Tiesiog, jie turi terminus per kuriuos privalo viska patikrinti.
Be to, jei kam idomu, jauciuosi geriau ax.gif Tepu ranka Hepagel tepalu ir nuolat deduosi kopustu lapu kompresus. Aciu uz palaikyma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 20 gruodžio 2007 - 16:38
QUOTE(romantikė @ 2007 12 20, 18:37)

Be to, jei kam idomu, jauciuosi geriau  ax.gif Tepu ranka Hepagel tepalu ir nuolat deduosi kopustu lapu kompresus. Aciu uz palaikyma  wub.gif

Saunuole 4u.gif ,taip ir toliau laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mielos moterys,

Prasau, patarkite.

Sia vasara mano mama susirgo plauciu onkologine liga, buvo pasalintas kairysis plautis, po to seke chemoterapijos seansai. Pries pora savaiciu atlikus tyrimus itarta, kad metastazuoja i kaulus. Paskirta stipresne chemija, kuria be galo sunkiai atlaike. Kita tuoj po Kaledu. Siandiena mamos noru nuejome i ziniuones Ilzes Jansones paskaitas. Po paskaitos mama priejo pasikonsultuoti asmeniskai ir Ilzei pasisake, kokia liga serga. Tai ziniuone i ja paziurejusi pasake, kad pas mama praktiskai nebera kepenu ir kad dar vieno seanso mama neatlaikys (beje, ir mama sako, kad neatlaikys). ziniuone sako, kad reikia atsisakyti chemoterapijos ir gydytis jos budais (zoleliu misiniais, specialiomis miksturomis ir t.t.)

Mielosios, gal esate ka nors girdejusios apie Ilze Jansone? Kokia jusu nuomone tuo klausimu?
Is anksto labai dekoju uz atsakyma 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2007 12 20, 23:15)
Labas mielos moterys,

Prasau, patarkite.

Sia vasara mano mama susirgo plauciu onkologine liga, buvo pasalintas kairysis plautis, po to seke chemoterapijos seansai. Pries pora savaiciu atlikus tyrimus itarta, kad metastazuoja i kaulus. Paskirta stipresne chemija, kuria be galo sunkiai atlaike. Kita tuoj po Kaledu. Siandiena mamos noru nuejome i ziniuones Ilzes Jansones paskaitas. Po paskaitos mama priejo pasikonsultuoti asmeniskai ir Ilzei pasisake, kokia liga serga. Tai ziniuone i ja paziurejusi pasake, kad pas mama praktiskai nebera kepenu ir kad dar vieno seanso mama neatlaikys (beje, ir mama sako, kad neatlaikys). ziniuone sako, kad reikia atsisakyti chemoterapijos ir gydytis jos budais (zoleliu misiniais, specialiomis miksturomis ir t.t.)

Mielosios, gal esate ka nors girdejusios apie Ilze Jansone? Kokia jusu nuomone tuo klausimu?

Stiprybes tau ir tavo mamai 4u.gif 4u.gif 4u.gif . O mama neatlaiko pacios chemoterapijos ar salutiniu poveikiu jau po chemijos?
Siandien skaiciau apie Abdulova http://www.lrytas.lt...97903241&view=4 rusu aktoriu labai nuliudino verysad.gif .
Atsakyti
Sveikos mielosios, noriu visas visas pasveikinti artejanciu svenciu proga, linkiu sveikatos, tvirtybes, sekmes ir niekad nepamirsti, kad jei Dievas uzdaro duris, jis palieka pravira langa... Tikekite, tikekite savimi, likimu, Dievu, draugais, viskuo, niekada nepraraskite Vilties, tik ji padeda istverti siame tikrai nelengvama kely.

Kai suskambės kalėdiniai varpai
Ir pasakose pasipuoš eglutės,
Lai užsimirš kasdieniniai vargai
Ir kils dar noras žemėje pabūti.
Tegul ištirps žvakučių liepsnose
Širdžių ledai ir šaltas ledo gruodas,
Ir lai sušvis vėl mūsų veiduose
Vilties ugnis lyg pranašas paguodos.

Visada salia Jusu ir su Jumis
Atsakyti
QUOTE(kareen @ 2007 12 21, 00:59)
Stiprybes tau ir tavo mamai  4u.gif  4u.gif  4u.gif . O mama neatlaiko pacios chemoterapijos ar salutiniu poveikiu jau po chemijos?
Siandien skaiciau apie Abdulova http://www.lrytas.lt...97903241&view=4 rusu aktoriu labai nuliudino  verysad.gif .

aciu uz atsakyma 4u.gif
pasalinius poveikius labai sunkiai pakelia mama verysad.gif po kiekvienos chemoterapijos vis blogiau, todel ir sprendziame, gal atsisakyti chemoterapijos ir rinktis netradicine medicina

Atsakyti
QUOTE(Rytine kava @ 2007 12 20, 00:57)
Mama niekur neatzimeta, kad buvo isvykus i uzsieni  ax.gif

O viza Amerikon, darbo sutartys? Negi Jūsų mama visus dešimt metų Amerikoj dirbo nelegaliai?
Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2007 12 20, 23:15)
Labas mielos moterys,

Prasau, patarkite.

nesu priesiskai nusiteikus tokiems gydymo budams..

bet...
as manau jei butu stebuklinga gydytoja (is tos srities) ir pvz isgydytu mano artima- as paskelbciau apie tai visam pasauliui.. bet kazkodel nesigirdi tokiu pasisakymu.. konkreciu atveju..

bet gal tas atvejis esat Jus..?

neimanoma patart tokioj situacijoj, zmogus turi rinktis kuo tiket ir pasitiket.

laikykites.

Atsakyti
QUOTE(Astonija @ 2007 12 21, 16:09)
pasalinius poveikius labai sunkiai pakelia mama verysad.gif po kiekvienos chemoterapijos vis blogiau, todel ir sprendziame, gal atsisakyti chemoterapijos ir rinktis netradicine medicina

Mano diagnoze ir stadija ta pati kaip tavo mamos ax.gif . Gal gali ivardinti keleta salutiniu poveikiu del kuriu mamai yra blogiau. Netradicineje medicinoje lygiai taip pat buna tie salutiniai poveikiai ir dar reikia issiaiskinti del ziniuones siulomu zoleliu, nes man zinomoje netradicines medicinos metodikoje negalima po chemijos ar ja nutraukus pereiti prie zoleliu.
Atsakyti

Stiprybė, drąsa ir pasitikėjimas ateina su patirtimi, kaskart, kai sustoji ir pažvelgi baimei į akis. Tuomet gali sau pasakyti: „Išgyvenau šį siaubą. Galiu imtis kito reikalo, kuris pasitaikys mano kelyje.“
Privalome padaryti tai, ką manėme esant neįmanoma...........

Visoms linkiu sielos ramybės
Atsakyti