Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(Karkaselis 223 @ 2008 06 27, 08:26)
P.S mus Linutas labai jau viskas panasiai. Skaiciau, kad tau ir OT buvo teigiamas 3 paras kaip ir man. Ir paparciai beveik visada rodo.

Deja, ne 3, o 4 dienas verysad.gif
Pagalvojau, kad tai dėl to, kad mažai gėriau skysčių ir šlapinausi tuo metu(per parą tik 3 kartus), todėl ilgai skyrėsi hormonas iš organizmo.
Nu bet bus matyti ar viskas gerai, ar pavyko šį kartą rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos,

galiu parduoti ARBOR, naudojausi tik viena menesi.
VILNIUS

jei kam idomu rasykite i AZ
Atsakyti
Parduodu ARBOR Kaune. Kaina 55lt 4u.gif naudotas vos kelis kartus smile.gif
Atsakyti

Parduodu ARBOR Vilniuje. Naudotas tik vieną mėnesį. Kaina 65Lt
Atsakyti
gal žinote, ar maitinančiai verta būtų bandyt įžiūrėt ką nors teisingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 11, 14:28)
gal žinote, ar maitinančiai verta būtų bandyt įžiūrėt ką nors teisingo g.gif

Kažin ar verta, nes vistiek tie paparčiai dėl išsiskiriančių hormonų kaip aš suprantu atsiranda, o pas maitinančią tai ne viskas dar normoj bus 4u.gif bet aš ne ekspertė tai nežinau tik taip pastebėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi kazkaip nusivyliau siuo testeriu unsure.gif
Nsakau, kad jis blogas isradimas, bet manau reikia: 1. moketi labai gerai atlikti meginius;
2. moketi gerai juos interpretuoti.
Tai nors palyginus ir pigus (bet ne pigiausias) budas vaisingom dienom nustatyti, bet manau tikslesnis ir paprastesnis yra ovuliacijos testu naudojimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(indrutee @ 2008 08 06, 18:34)
Parduodu ARBOR Kaune. Kaina 55lt  4u.gif  naudotas vos kelis kartus  smile.gif

parduotas 4u.gif
Atsakyti
Parduodu ARBOR Kaune. Kaina 50lt Naudojau vos kelis kartus. Rasykite i az
Atsakyti
visgi isigijau as ta arbor'a smile.gif siandien penkta diena, kai analizus dariau biggrin.gif pirmas keturias nesupratau nieko, kazkokie laseliai, siuleliai, siandien jau esu tikra, kad pradeda rysketi paparciai thumbup.gif

tai dabar klausimas kyla, jei parodys man ovuliacija arboras, ar manyti, kad su hormonais man viskas tvarkoje g.gif paskaiciau cia, kad arboras rodo nesamones, tai su hormonais negerai g.gif
Atsakyti
matai, as tai galvojau, kad kaip pas mane beveik visuomet rode paprcius yra kazkas negerai. taciau atlikau hormonu tyrimus - viskas normoje.
Tai ir nezinau del ko cia rode paparcius g.gif
Dabar darau OT - jie parodo, kad vyksta LH banga - ir ta dienba dar padariau su arboru - tai jau paparciai buvo - tokiu net nemacius thumbup.gif Bet, deja, nors proga buvo tinkamai isnaudota, mums nieko nepavyko..
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 08 22, 16:52)
matai, as tai galvojau, kad kaip pas mane  beveik visuomet rode paprcius yra kazkas negerai. taciau atlikau hormonu tyrimus - viskas normoje.
Tai ir nezinau del ko cia rode paparcius  g.gif
Dabar darau OT - jie parodo, kad vyksta LH banga - ir ta dienba dar padariau su arboru - tai jau paparciai buvo - tokiu net nemacius  thumbup.gif Bet, deja, nors proga buvo tinkamai isnaudota, mums nieko nepavyko..

jei paparcius rode, gal ta menesi kas issireguliave buvo g.gif

tai kita menesi jau zinosit, kas ir kaip smile.gif

as dabar bandau, paziuresiu, ka arboras rodo apsikritai, dar turiu O testuku, tai greta ir juos darysiuos
Atsakyti