Kazkokia nesąmonė - man savaitė po gimdymo, o Arbor rodo paparčius Dukrelę maitinu pati, su skydliauke problemų neturiu
QUOTE(rasyte @ 2008 03 12, 13:54)
Sveikos merginos Noriu visas padrasinti ir patarti,kad nenusimintu sitam sunkiam reikale.As pati dabar turiu 7 men dukryte,kurios susilaukiau 3 men stebedama mikroskopa,tiesa ne Arbor,as turiu kitoki,Sis mikroskopas buvo paskutine viltis pries dirbtini apvaisinima,kuri planavome atlikti,nes nei pas mane nei pas vyra jokiu ligu nerado,o susilaukti vaikiuko negalejome 4 metus.Zodziu stebedama savo paparcius sa uztikrintai zinojau,kad butent ta diena reikia atlikti malonu reikaliuka ir stebuklas ivyko .Linkiu visoms sekmes pagaunant savo laimes paukste uz uodegos ,,ypac toms,kurioms sunkiau sekasi,nenusiminkit tikrai pavyks
As irgi bandysiu pagal tuos Arbor paparcius leliu planuoti, paziuresim ar pavyks
jeigu sveika esi (turiu omeny, kad hormoninis ciklas normalus) - tai gal ir galima pataikyti atspeti ovuliacija, bet jeigu ne - tai paparčius daugiau mažiau +visada rodys (pas mane taip buvo, nors, beje, ir hormoniniai tyrimai norma rodė )
Nesamone tas arbor mikroskopas. Ilgai leliaus negalejom sulaukt tai viska isbandem. Tie paparciai man kasdien vaidendavosi Geriausias budas - myletis visa menesi, kiekviena diena Tikrai pataikysit ant O
QUOTE(Linutas @ 2008 04 22, 17:53)
jeigu sveika esi (turiu omeny, kad hormoninis ciklas normalus) - tai gal ir galima pataikyti atspeti ovuliacija, bet jeigu ne - tai paparčius daugiau mažiau +visada rodys (pas mane taip buvo, nors, beje, ir hormoniniai tyrimai norma rodė )
Ir man taip atrodo Bet tu surask dabar žmogų, kuris būtų visiškai sveikas - gal todėl Arbor ir ne visoms tinka, be to net instrukcijoje liepiama šį metodą derinti su BT ir Billingsono
QUOTE(waterly @ 2008 04 23, 10:26)
Nesamone tas arbor mikroskopas. Ilgai leliaus negalejom sulaukt tai viska isbandem. Tie paparciai man kasdien vaidendavosi Geriausias budas - myletis visa menesi, kiekviena diena Tikrai pataikysit ant O
bet ir tai negarantuoja 100 procentinio pastojimo o tai gali įtakoti ir tai, kad vyro grikiukai negreiti, nekokybiški, koks peršalimas ar alkoholio vartojimas ir n faktorių. o dar ir tas, kad moteris per metus turi kelis ciklus be ovuliacijos, tai gal būtent tą mėn, ir jos nebuvo, taip kad nėra ką apvaisinti.
kaip jau skelbia statistika mažas skaičius porų, kurioms pavyksta iš pirmo karto
Jei ką domina šis mikroskopas, galiu parduoti (kaina 50lt) tiesa, trūksta poros stikliukų, bet visa kita geros būklės, yra ir priklausančios 2 knygutės.
Gal kas turite parduoti si testeri?
QUOTE(tomcexx @ 2008 05 26, 17:00)
Gal kas turite parduoti si testeri?
Galeciau parduoti Arbor indikatoriu uz 65Lt (pilnas komplektas, naudotas 1 cikla). Naujas jis kainuoja 130Lt. su siuntimu. Jai kam reikia, rasykit i az.
QUOTE(rasyte @ 2008 03 12, 16:54)
Sveikos merginos Noriu visas padrasinti ir patarti,kad nenusimintu sitam sunkiam reikale.As pati dabar turiu 7 men dukryte,kurios susilaukiau 3 men stebedama mikroskopa,tiesa ne Arbor,as turiu kitoki,Sis mikroskopas buvo paskutine viltis pries dirbtini apvaisinima,kuri planavome atlikti,nes nei pas mane nei pas vyra jokiu ligu nerado,o susilaukti vaikiuko negalejome 4 metus.Zodziu stebedama savo paparcius sa uztikrintai zinojau,kad butent ta diena reikia atlikti malonu reikaliuka ir stebuklas ivyko .Linkiu visoms sekmes pagaunant savo laimes paukste uz uodegos ,,ypac toms,kurioms sunkiau sekasi,nenusiminkit tikrai pavyks
O kaip tas kitas testas vadinasi, kur jį galima įsigyti nes kažkaip man tas arbor nepatikimas pasirodė paskaičius atsiliepimus
jokio skirtumo pro kokį mikroskpopą žiūrėsi (kad ir per paprastą biologinį) - principas tas pat
Esmė, yra, kad tinkamas seilių lašas tinkamai sudžiūtų ant stikliuko ir kad pats mikroskopas tinkamu dydžiu padidintų vaizdą (bijau sumeluoti, berods 40X).
Aš bandau interpretuoti savo ,,meginį" iur štai ką matau, kad centre yra grūdeliai, o galuose yra gan gražūs paparčiai. Ir dar pastebėjau jei storiau paseilinu - būna grūdeliai, jei vos vos palaižau stikliuką - paparčiai.
Tai ką aš darau ne taip ir kaip tada rekia vertinti?
Esmė, yra, kad tinkamas seilių lašas tinkamai sudžiūtų ant stikliuko ir kad pats mikroskopas tinkamu dydžiu padidintų vaizdą (bijau sumeluoti, berods 40X).
Aš bandau interpretuoti savo ,,meginį" iur štai ką matau, kad centre yra grūdeliai, o galuose yra gan gražūs paparčiai. Ir dar pastebėjau jei storiau paseilinu - būna grūdeliai, jei vos vos palaižau stikliuką - paparčiai.
QUOTE(Linutas @ 2008 06 06, 22:10)
jokio skirtumo pro kokį mikroskpopą žiūrėsi (kad ir per paprastą biologinį) - principas tas pat
Ir man panasiai vyksta kaip pas tave. As dar aisku tik ta daikciuka turiu savaite, bet vistiek man sunku intrepretuoti tuos paveikslelius. Pas mane praktiskai kiekviena karta matosi ir grudeliu ir paparciu. per viduri daug maz grudeliai o sonuose matosi paparciai. Sakau gal cia seliu per viduri daugiau todel susimaiso vaizdelis. bet ir dar kaip suprantu kad ne kiekyje esme, o kokie jie yra. Tai man krastuose buna labai dideliu ir aiskiu paparciu. tai reiskia visada +.Nesamone kazkokia.
P.S mus Linutas labai jau viskas panasiai. Skaiciau, kad tau ir OT buvo teigiamas 3 paras kaip ir man. Ir paparciai beveik visada rodo.