Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(*Niki* @ 2008 01 16, 01:05)
console.gif Mergyt, laikykis, nenusimink taip labai! Įtampa ir nerimas trukdo pastoti, ypač kai to labai lauki ir tikiesi... Sakyčiau, negaudykit ovuliacijos, geriau bandykit atsipalaiduoti ir mylėtis tada, kai to norite. Bet... Geriau palinkėsiu tau kuo greičiau "pagauti" savo žirniuką!  nestuke.gif

Aciu smile.gif ..taip norisi to stebukliuko wub.gif
Atsakyti
sveikos mergaites 4u.gif is kur galima gauti ta mikroskopa? g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irmina_B @ 2008 01 30, 18:02)
sveikos mergaites 4u.gif  is kur galima gauti ta mikroskopa?  g.gif  blush2.gif

Nusipirkti iš parduodančių forumiečių (gal millamia dar nepardavė mirksiukas.gif ) arba užsisakyti naują iš www.arborita.lt
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 01 13, 16:50)
Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti  blush2.gif  bet gal jus zinosit; Ovuliaciniais testukais sugavau savo ovuliacija ir netgi ja jauciau, ta nakti ir kojas laikiau iskelusi i virsu nes kiek esu girdejusi taip lengviau yra pastoti.. taciau sulaukiau savuju mmm... verysad.gif  pasakykit man nuo ko tas nestumas priklauso, as visada galvojau kad svarbiausia yra sugauti savo ovuliacija ir viskas, o pasirodo ne, o del sveikatos tai viskas gerai pas mane, tai kaip cia yra?  blink.gif

smile.gif nesijaudink, is pirmo karto retai kam pavyksta smile.gif problemu gali tureti tiek tu, tiek vyras, kas dabar gi zino, o gali buti ir visiskai sveika + tavo vyras, bet metus nesulaukti maziuko, ir tai NORMALU.
Atsakyti
Parduodu arbor'a. Kaina 60 lt . Kaunas. rasyti i az
Atsakyti
Labutis visoms ,

Gal kam reikalingas Arbor mikroskopas, parduociau uz 50 lt. prisipazinsiu, kad man tai visiskai nepatiko tie zaidimai, spjaudimai, as spaudziau, o vyras jau ten ziurinejo, nes man kantryb4s nebuvo. Nors kai apie ji prisiskaiciau, tai buvo visos viltys sudetos.
Taigi jei ka domina pasispjaudimai, rasyki man i a.z. Miestai kuriuose galeciau perduot- Vilnius-Kaunas-Marijampole
Atsakyti
Sveikutės, parduodu Arbor mikroskopą, naudotas apie vieną mėnesiuką, taip ir guli nenaudojamas. Visai neblogas dalykas, tik deja sužinojom, kad turim didesniu problemėlių kur Arboras nepadės.
Atsakyti
gal kas Klaipedoje ar apylinkese parduoda Arbor mikroskopa?
rasykite i az. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Noriu visas padrasinti ir patarti,kad nenusimintu sitam sunkiam reikale.As pati dabar turiu 7 men dukryte,kurios susilaukiau 3 men stebedama mikroskopa,tiesa ne Arbor,as turiu kitoki,Sis mikroskopas buvo paskutine viltis pries dirbtini apvaisinima,kuri planavome atlikti,nes nei pas mane nei pas vyra jokiu ligu nerado,o susilaukti vaikiuko negalejome 4 metus.Zodziu stebedama savo paparcius sa uztikrintai zinojau,kad butent ta diena reikia atlikti malonu reikaliuka ir stebuklas ivyko wub.gif wub.gif wub.gif .Linkiu visoms sekmes pagaunant savo laimes paukste uz uodegos nestuke.gif ,,ypac toms,kurioms sunkiau sekasi,nenusiminkit tikrai pavyks rolleyes.gif
Atsakyti
As galiu parduoti uz 20 lt mirksiukas.gif
Jei kam reikia rasykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tati @ 2008 03 10, 12:55)
gal kas Klaipedoje ar apylinkese parduoda Arbor mikroskopa?
rasykite i az.  4u.gif

as is ten, bet kolkas si cikla panaudosiu maza ka pasiseks, nes ciklai buvo belekokie tai arboras nieko doro ir nerode 4u.gif bet jei si cikla nepasiseks as parduodu (Gargzdai) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjus @ 2008 03 24, 16:10)
As galiu parduoti uz 20 lt  mirksiukas.gif
Jei kam reikia rasykit  mirksiukas.gif

As Kaune parduodu, bet galiu siusti ir i kitus miestus mirksiukas.gif
Atsakyti