Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(*Niki* @ 2008 01 05, 15:40)
kontracepcijai, tai nepadėtų jis man. Taip išeina.  g.gif  doh.gif

Uoj tikrai jau kontracepcijai Arboru nepasitikeciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2008 01 05, 16:05)
Uoj tikrai jau kontracepcijai Arboru nepasitikeciau  schmoll.gif

Aha, pritariu tau. drinks_cheers.gif Kai paskaičiau apie ARBOR pirmą kartą, tai taip apsidžiaugiau, kad galima va natūraliai saugotis (dar nebuvom apsisprendę dėl trečio lėliuko), bet kuo toliau save stebėjau, tuo labiau ėmiau abejoti, ar tai labai jau patikima. g.gif schmoll.gif
Be to, dauguma čia rašote, kad vienoms irgi arba ištisai "paparčius" rodo, o kitoms - kone ištisai "grūdelius". doh.gif Vadinasi, ne man vienai čia taip.

Rita.gs, o kaip tavo reikaliukai? Linkiu tau sėkmės, laikykis, mergyt!
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 05, 23:58)
Be to, dauguma čia rašote, kad vienoms irgi arba ištisai "paparčius" rodo, o kitoms - kone ištisai "grūdelius".  doh.gif Vadinasi, ne man vienai čia taip.

Rita.gs, o kaip tavo reikaliukai? Linkiu tau sėkmės, laikykis, mergyt!

Bet, man rodos, buvo čia tokių, kurioms viską gerai rodydavo. Gal toms, kurioms nelabai sąmones rodo, yra kažkokie sutrikimai... nebūtinai labai rimti, gal tiesiog koks hormonas padidėjęs ir tiek.
O tai tu nestuke.gif ? Kelintą savaitę? Iš rugsėjo pamenu irgi viena jau nėščia testavosi, tai kažkiek grūdelių matė, bet tiksliausiai ji pati pasakytų kaip ten buvo.

Man tai viskas gerai irnesakyk.gif Ačiū už linkimą sėkmę, palaikymą, tiek kad dar pačiai labai laikytis neprireikė biggrin.gif Po naujienų jau laiko praėjo, taip kad susitaikiau su savo situacija, o kol kas dar nieko neatsitiko dėl ko turėčiau stipriai nuliūsti mirksiukas.gif 2008 01 01 prasidėjo naujas ciklas ir nuo 3 jo dienos stimuliacija. Geriu vaistus. Nieko baisaus, nepykina, jokių šalutinių poveikių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita.gs: 06 sausio 2008 - 10:20
Rita.gs, nesu susidūrusi su stimuliacija, nelabai žinau, bet įsivaizduoju, kad gal nelabai malonu tuos vaistukus vartoti. Tačiau suprantu, kad reikia.
nestuke.gif dar tik 2 mėn. Siunčiu ir tau šį virusiuką! mirksiukas.gif

O ką rodo ARBOR gal man dar stebėti kažkiek? Vat įdomu, ar nustos "paparčius" rodyti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 07, 00:17)
Aš  nestuke.gif dar tik 2 mėn. Siunčiu ir tau šį virusiuką!  mirksiukas.gif

O ką rodo ARBOR gal man dar stebėti kažkiek? Vat įdomu, ar nustos "paparčius" rodyti.  g.gif

O kaip smagu!! bigsmile.gif Ka arboras turi rodyti, as nezinau schmoll.gif
Atsakyti
Vakar sumąsčiau vėl "patikrinti" ARBOR, tai ką gi - jau rodo "grūdelius"! thumbup.gif Gaila kad kasdien netikrinau, būčiau nustačiusi, kada pradėjo "grūdelius" rodyti.

Taigi, viskas OK! Esu nestuke.gif , ARBOR rodo, ką ir turėtų - "grūdelius". biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 12, 18:25)
Vakar sumąsčiau vėl "patikrinti" ARBOR, tai ką gi - jau rodo "grūdelius"!  thumbup.gif Gaila kad kasdien netikrinau, būčiau nustačiusi, kada pradėjo "grūdelius"  rodyti.

Taigi, viskas OK! Esu  nestuke.gif , ARBOR rodo, ką ir turėtų - "grūdelius".  biggrin.gif

sveikinimai didziausi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti blush2.gif bet gal jus zinosit; Ovuliaciniais testukais sugavau savo ovuliacija ir netgi ja jauciau, ta nakti ir kojas laikiau iskelusi i virsu nes kiek esu girdejusi taip lengviau yra pastoti.. taciau sulaukiau savuju mmm... verysad.gif pasakykit man nuo ko tas nestumas priklauso, as visada galvojau kad svarbiausia yra sugauti savo ovuliacija ir viskas, o pasirodo ne, o del sveikatos tai viskas gerai pas mane, tai kaip cia yra? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 01 13, 15:50)
Sveikos mergaites, nezinau i koki skyreli rasyti  blush2.gif  bet gal jus zinosit; Ovuliaciniais testukais sugavau savo ovuliacija ir netgi ja jauciau, ta nakti ir kojas laikiau iskelusi i virsu nes kiek esu girdejusi taip lengviau yra pastoti.. taciau sulaukiau savuju mmm... verysad.gif  pasakykit man nuo ko tas nestumas priklauso, as visada galvojau kad svarbiausia yra sugauti savo ovuliacija ir viskas, o pasirodo ne, o del sveikatos tai viskas gerai pas mane, tai kaip cia yra?  blink.gif

Kiek zinau, yra tik 25 proc. sansu porai viename cikle pastoti (t.y. is 100 poru per viena cikla pastoja apie 25). Gal tiesiog nepasiseke. O is kur zinai, kad pas tave viskas gerai? Yra galimybe, kad ir pas vyra gal kas ne taip. Kaip tik siandien skaiciau straipsni supermama.lt, kad kuo labiau stenges, kuo daugiau apie tai galvoti, tuo ilgiau nepavyksta. Ar seniai bandot?
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2008 01 12, 20:32)
sveikinimai didziausi thumbup.gif

Ačiū, Hefaiste! Jums linkiu to paties - nestuke.gif ! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2008 01 13, 17:41)
Kiek zinau, yra tik 25 proc. sansu porai viename cikle pastoti (t.y. is 100 poru per viena cikla pastoja apie 25). Gal tiesiog nepasiseke. O is kur zinai, kad pas tave viskas gerai? Yra galimybe, kad ir pas vyra gal kas ne taip. Kaip tik siandien skaiciau straipsni supermama.lt, kad kuo labiau stenges, kuo daugiau apie tai galvoti, tuo ilgiau nepavyksta. Ar seniai bandot?

Na, siaip cia buvo musu pirmasis bandymas kai as tiksliai nusistaciau savo ovuliacija, be to dvi mano drauges pastojo is pirmo karto palaikiusios iskeltas kojas.. ir man buvo taip keista kad man neuzkibo unsure.gif Vyras mano jau yra turejes vaika, o as pati lankiausi pas gydytoja, dariausi echoskopija, viskas kaip ir ok. Zinau kad neverta nerimauti pusmeti ar metus jei leliukas nesigauna, bet visada galvojau kad ta pusmeti moterys savo ovuliacija medzioja.. O as va sumedziojau ir nieko cray.gif O negalvoti apie leliuka stengiuosi, bet giliai sirdyje tai labai nerimauju ir nekantrauju..
Atsakyti
QUOTE(maliootka @ 2008 01 14, 20:45)
Na, siaip cia buvo musu pirmasis bandymas kai as tiksliai nusistaciau savo ovuliacija, be to dvi mano drauges pastojo is pirmo karto palaikiusios iskeltas kojas.. ir man buvo taip keista kad man neuzkibo  unsure.gif  Vyras mano jau yra turejes vaika, o as pati lankiausi pas gydytoja, dariausi echoskopija, viskas  kaip ir ok. Zinau kad neverta nerimauti pusmeti ar metus jei leliukas nesigauna, bet visada galvojau kad ta pusmeti moterys savo ovuliacija medzioja.. O as va sumedziojau ir nieko  cray.gif O negalvoti apie leliuka stengiuosi, bet giliai sirdyje tai labai nerimauju ir nekantrauju..

console.gif Mergyt, laikykis, nenusimink taip labai! Įtampa ir nerimas trukdo pastoti, ypač kai to labai lauki ir tikiesi... Sakyčiau, negaudykit ovuliacijos, geriau bandykit atsipalaiduoti ir mylėtis tada, kai to norite. Bet... Geriau palinkėsiu tau kuo greičiau "pagauti" savo žirniuką! nestuke.gif
Atsakyti