Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(Linutas @ 2007 11 29, 19:33)
bet užsiregistravau pas gydytoją, kuri ir įvertintis juos. Viską sužinosiu kai eisiu pas ją gruodžio 21 d. Na tai dar turiu gražaus laiko  ir galiu žaisti su tuo daikčiuku.  tongue.gif

Na ir kaip sekasi, kokie rezultatai? 4u.gif
Atsakyti
Nava aš jau po tyrimų, kurie įvedė dar daugiau neaiškumo, vadinasi taip: pripaišė lėtinį anovuliacinį sindromą blink.gif t.y. priminis nevaisingumas cry.gif Kraujo tyrimai čiki, echoskopija rode pilnas smulkių mažyčiu folikulų. Klausiau gydytojo - tai ar įvyko ovuliacija (nes echoskopuota 22 cd)? Nežinau, atsakė g.gif
Dabar planas toks - gerti kontraceptikus 2-3 men ir nutraukus sako iskart turetu ivykti ovuliacija. Jei per 2 men nepastociau - teks stimuliuoti O su vaistais (ohj, kaip aš to nenoriu, brrr.. schmoll.gif )
Bet visa ta laiką aš ne tik su Arboru žaidžiau - dar ir BT pradėjau matuoti, kuri parodė aiškų temperatūros pakilimą.
O arboro duomenis sudėsiu į fotki svetainę, galėsit įlysti pasmalsauti, o čia pakomentuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia:
http://public.fotki....boro-paparciai/
pasvord: paparciai
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 12 21, 21:36)
taigi, jei kam įdomu, kaip man sekėsi iki šios dienos su arboru, gali apsilankyti čia:

4u.gif O kada BT kilo? Nes paparciai tai II fazej taip ir nedingo g.gif Zinok, ne vienintele, kuriai BT kyla, bet O nebuna... Kazkas siaubingo darosi su tais nevaisingumais doh.gif Bet tikiu, kad viskas bus gerai biggrin.gif Bet tai kazin kodel taip yra, jei hormonai normoj? g.gif
Atsakyti
Sakyčiau mano BT ne dvifaze, o trifazė ši cikliuką, nes bt 9-14 cd buvo 36,4 (beveik stabiliai), 15-19 cd stabiliai 36,6, 20-21 cd nematuota, o toliau 36,8-36,9-37,0. tik 21 cd (kai ėjau pas ginę atsakymo) užkilo iki 37,5, o šį rytą vėl 37,0.
Na norėčiau parodyti prie to pačio savo grafikėlį, kad aiškiau būtų, tik nžn kaip blush2.gif
O su nevaisingumais, tai neturiu supratimo kodėl taip, juk nei rūkau, nei geriu (tiksliau visai negeriu blush2.gif ), atrodo ir gryman ore pasivaikštau su šuniais, bet vat rezultatas...
Ech, mat juos velniai, kaip bus taip. Kol kas labai nedepresuoju, gyvenime yra ir kitu dalykų kur gsalima save realizuoti, kad ir niekada netapsiu mama... unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2007 12 21, 21:36)

bigsmile.gif pas tave vos ne kas diena paparciai bigsmile.gif
As savo aparaciuke tokiu ten nesu maciusi verysad.gif Pas mane jeigu ir buna tai tik taskiukai
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Jungiuos ir aš prie jūsų.
Groja jau suplanavo. Tai mikroskopiuką perėmiau aš. Dar pirmas ciklas kai matuoju, ir ne labai susigaudau su tais paparčiais. Matau, kad galima nufotkinti, reiks pabandyti. Bus lengviau palyginti.
Atsakyti
Sveikutės!

Ot, rašo, kad ir kūdikį planuoti galima su Arbor, ir saugotis nėštumo, ir netgi jei planuojama, tai lytį vaikelio susiplanuoti. doh.gif
Pradedu galvoti, kad išmečiau pinigus į balą... unsure.gif
O jum kaip sekasi? Neberašote...
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 03, 23:40)
Ot, rašo, kad ir kūdikį planuoti galima su Arbor, ir saugotis nėštumo, ir netgi jei planuojama, tai lytį vaikelio susiplanuoti.  doh.gif
Pradedu galvoti, kad išmečiau pinigus į balą...  unsure.gif
O jum kaip sekasi? Neberašote...

Yra ivairiu atsiliepimu. As tai turiu likti neutrali, nes pas pacia problemos. Gal tikrai reikia vel issitraukt is spintos, paziuret, ka rodys, kai vaistus gersiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita.gs @ 2008 01 04, 08:21)
Yra ivairiu atsiliepimu. As tai turiu likti neutrali, nes pas pacia problemos. Gal tikrai reikia vel issitraukt is spintos, paziuret, ka rodys, kai vaistus gersiu  biggrin.gif

Ot palyginsiu šiandien ARBOR rezultatus su NT. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Niki* @ 2008 01 04, 17:42)
Ot palyginsiu šiandien ARBOR rezultatus su NT.  g.gif

laukaim rezultatu bigsmile.gif
Atsakyti
Na, vis tiek rodo "paparčius", nors ir viską darau teisingai, o be to, ir NT II, gi jau nebeturėtų rodyti jų. blink.gif
Reikės kiek vėliau dar pabandyti, po kelių dienų ir savaičių, ar kas pasikeis.
Truputį nusivylusi ARBOR, gal tai ir mano specifinės kažkokios savybės ar klaidos, bet jei naudočiau ARBOR ne vaikelio planavimui, o kontracepcijai, tai nepadėtų jis man. Taip išeina. g.gif doh.gif
Atsakyti