Parduodu Arbor mikroskopa Kreiptis i az:)
Si savaitgali busiu Klaipedoje
Sveikutes, vis norejau pirkti arbora, bet suzinojau kad tinka ir paprastas mikroskopas, tai issitraukiau tecio senaji Ir visai gerai matyti per ji... Vakar maciau tokius ryskius paparcius, tokia gausybe, bet vyriskis dirbo tai jau alvoju tiek to... neismeginom, bet vat domina toks klausimas. Kokia seiliu struktura buna nestumo metu? Ar su arboru galima nustatyti nestuma?
QUOTE(vilmajun @ 2010 01 29, 22:29)
Pirkčiau arbor'ą. Gal kuri turit?
Galiu parduoti Arbor. Naudotas 4 men., noreciau 80 lt., Kaunas. Rasyti lina0612@gmail.com
Parduodu Arbor'a 70lt Vilnius.
kijanskaite.inga@gmail.com
kijanskaite.inga@gmail.com
keliu temele i virsu,bandau arbor mikroskopiuka menesi panasiai,na net nezinau..vien kristaliukai,jokiu paparciu dar nemaciau..
idomu butu isgirsti,ar kamnors padejo arbor pastoti..
QUOTE(amelyte123 @ 2010 03 08, 17:56)
keliu temele i virsu,bandau arbor mikroskopiuka menesi panasiai,na net nezinau..vien kristaliukai,jokiu paparciu dar nemaciau..
O pas mane ištisą ciklą tik paparčiai.Bet labai ryškūs ir aiškūs.
Turiu mikroskopiuką ir aš. Tai vis pastebiu save. Keletas ciklų buvo, kad nebuvo paparčių visai. O kitais mėnesiais grynai tuomet, kai jaučiu pati, kad O metas yra - paparčiai gražiausi matosi. Tai va ir suprask, ar čia nebūna vaisingų dienų kai kuriuose cikluose?
Parduodu ir as arbor mikroskopa...su paprastu man geriau matos ir paprasciau kazkaip...
laba diena parduodu abro mikroskopa 80 lt. Vilnius
nu pagaliau ir pas mane pradejo sviest paparteliai ,sendien 13 CD,ir pamaciau sakeles tarp kristaliuku,ziuresim ka rytojus parodys..bet del viso pikto ir sendien reik padaryt namu darbus
Įdomu būtų sužinoti, ar visos patenkintos šiuo mikroskopu Norėčiau įsigyti, bet šiuo metu turiu labai taupyti, todėl perku tik labai reikalingus daiktus Kad nebūčiau įsigijus be reikalo, vis tik kainuoja
QUOTE(Klaipedele @ 2010 03 15, 10:00)
Įdomu būtų sužinoti, ar visos patenkintos šiuo mikroskopu Norėčiau įsigyti, bet šiuo metu turiu labai taupyti, todėl perku tik labai reikalingus daiktus Kad nebūčiau įsigijus be reikalo, vis tik kainuoja
Sveikute na as pati dar nesenai ji pradejau naudot,manau,tai nebloga priemone padedanti pazint savo cikla,o kad ji tiksli tai kazkaip netikiu,bet stebet idomu na mano nuomone tai tikrai nera pirmos butinybes preke,turbut ovuliacijos testukai geriau,bet cia jau kitos mergaites gal patartu,nes dar ju neteko naudoti