Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(sonkezz @ 2009 10 16, 20:09)
Tai va ir as nezinau ar tuo mikroskopu pasitiketi ar ne,bet skausmai kaip per O toks,bet temperatura 36.5-36.6 tai zema,siandien paparciu is vis nerodo ir skausmai praejo g.gif idomu,matysiu i ciklo pabaiga ka rodys

Kaip apsisaugojimo priemone as nepasitikeciau schmoll.gif
Atsakyti
O kaip tu BT matuoji? Kokia buvo pries tai? Juk O simptomus gali jausti ir pries ovuliacija,,,ka OT rodo? Man ta diena kai OT rode ovuliacija, mikroskopas rode tik dalinius papartelius,,,Kartais juk per mazai seiliu uzdedi ir nieko gero nesigauna.
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 10 18, 06:51)
O kaip tu BT matuoji? Kokia buvo pries tai? Juk O simptomus gali jausti ir pries ovuliacija,,,ka OT rodo? Man ta diena kai OT rode ovuliacija, mikroskopas rode tik dalinius papartelius,,,Kartais juk per mazai seiliu uzdedi ir nieko gero nesigauna.

BT matuoju anksti ryte.Pries tai buvo 36.6-36.7.OT nesidariau galvoju kad ir ji reiketu darytis tada gal kas gausis g.gif
Atsakyti
Laba diena,
Parduodu Arbor aparata matavimo. Kaina 50 litu. Kadangi man jis nereikalingas ir visai juo nesinaudoju del aplinkybiu, tai uz tai parduodu.
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 18, 07:00)
BT matuoju anksti ryte.Pries tai buvo 36.6-36.7.OT nesidariau galvoju kad ir ji reiketu darytis tada gal kas gausis g.gif

O ka kiti pozymiai rodo, pvz gleives? As ot visada darau aplink numanoma o diena,,,O tu tempa i kokia nors programa vediesi? Kai suzymi viska vienoj kruvoj geresni vaizda gali susidaryti,,,Gal dar pakils tempa,,,ir toliau viska stebek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Skubiai nupirkciau vaisingumo indikatoriu. Rasyti i AZ smile.gif
Atsakyti
ausrine7 kaip sekasi planuoti?
Atsakyti
sveikos merginos gal kuri zinote kur lietuvoje galeciau nusipirkti arbor mikroskopa? Kas jais prekiauja?o gal kuri is jusu parduodate?
Tik laaabai prasau rasykit i az,
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giesim @ 2009 11 05, 16:12)
sveikos merginos gal kuri zinote kur lietuvoje galeciau nusipirkti arbor mikroskopa? Kas jais prekiauja?o gal kuri is jusu parduodate?
Tik laaabai prasau rasykit i az,
Aciu 4u.gif

paskaityk keleta puslapiu atgal..mama kazkuri pardavinejo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidagad @ 2009 10 18, 15:01)
Laba diena,
Parduodu Arbor aparata matavimo.  Kaina 50 litu. Kadangi man jis nereikalingas ir visai juo nesinaudoju del aplinkybiu, tai uz tai parduodu.

Ar dar turite Arbora?Noreciau...
Atsakyti
QUOTE(*Žiogas* @ 2009 12 13, 20:17)
Ar dar turite Arbora?Noreciau...

as turiu smile.gif
Atsakyti
Aš galiu parduoti Kaune už 50Lt, man viską gerai rodė ir taškelius ir papartėlius, tik va pripratau matuoti BT, nigaliu be termometro, priklausomybė jau man nuo BT matavimo lotuliukas.gif , tai šis dabar stalčiuj guli biggrin.gif
Prašom į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti