Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(Garbane26 @ 2009 10 09, 09:30)
va va as palmes ir daznai matydavau smile.gif

o tu hormonu tyrimus dareisi?
Atsakyti
Kaip jus cia palmes matot g.gif Pas mane paparciai, o kai ne O, atskiri paparciu lapeliai,,,beje vakar atradau, kad galima tolinti artinti truputuka bigsmile.gif Si cikla susiduriau su problema: ryte vis seiliu nebudavo arba neskaidrios, tai nuo tokiu nieko nerodydavo tik purvinas vaizdas doh.gif

O tai LT testo nekompensuoja, net jei nustatytos problemos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hip @ 2009 10 10, 00:55)
Kaip jus cia palmes matot g.gif Pas mane paparciai, o kai ne O, atskiri paparciu lapeliai,,,beje vakar atradau, kad galima tolinti artinti truputuka bigsmile.gif Si cikla susiduriau su problema: ryte vis seiliu nebudavo arba neskaidrios, tai nuo tokiu nieko nerodydavo tik purvinas vaizdas doh.gif

O tai LT testo nekompensuoja, net jei nustatytos problemos? g.gif

kazkaip nelabai tikiu kad LT gali kompensuoti kazka biggrin.gif visi saves ziuri blush2.gif taip paparcius matem...tik vadinam palmemis rolleyes.gif
Atsakyti
thumbup.gif siandien gavau savo Arbor, ryt jau tikrinsiu smile.gif idomu kaip seksis
Atsakyti
QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 10, 13:40)
thumbup.gif siandien gavau savo Arbor, ryt jau tikrinsiu smile.gif idomu kaip seksis

parasyk kaip sekasi... ax.gif
Atsakyti
Sveukutes smile.gif ir as prisijungsiu prie jusu.Pries kelias dienas nusipirkau ta mikroskopa,siandien 7cd ir jau pradejo rodyti papartelius matysim,kaip rodys toliau.
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 12, 19:46)
Sveukutes smile.gif ir as prisijungsiu prie jusu.Pries kelias dienas nusipirkau ta mikroskopa,siandien 7cd ir jau pradejo rodyti papartelius matysim,kaip rodys toliau.

sekmes analizuojant 4u.gif
Atsakyti
nu va pas mane paparteliai ir pilva pjauna lyg pries menesines gal ovuliacija g.gif ,bet BT tai zema 36.5 va cia tai idomu
Atsakyti
del skausmo sakyciau kad ovuliacija, bet kodel Bt zema?
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 13, 17:10)
nu va pas mane paparteliai ir pilva pjauna lyg pries menesines gal ovuliacija g.gif ,bet BT tai zema 36.5 va cia tai idomu

gal termometras blogas... nes jei tas elektroninis tai jie netikslus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sonkezz @ 2009 10 13, 16:10)

Prie ovuliacijos ir pakrenta kazkiek BT mirksiukas.gif Taigi jei grazus poaparciaič O skausmas _ galimas dalykas kad dabar tau ovuliacijaš
Tik jau as vien tik situo mikroskopu nepasitikiu schmoll.gif
Atsakyti
Tai va ir as nezinau ar tuo mikroskopu pasitiketi ar ne,bet skausmai kaip per O toks,bet temperatura 36.5-36.6 tai zema,siandien paparciu is vis nerodo ir skausmai praejo g.gif idomu,matysiu i ciklo pabaiga ka rodys
Atsakyti