Tai vat as irgi galvojau apie tai, kad bijo, kad jo kalte yra, nors ne viena karta buvo kalbeta, kad vienas kito nekaltinsim, o gal problema ne tokia didele ir bus umanoma isgydyti....Del pinigu tai taip ta krize jau visai smegenis uzspaude, pagrindinė mintis ner pinigų, o cia dar tyrimus darykis mokamus, tai taip ir tęsiasi ta istorija, o laikas tai bega, nejaunėjam, visad sakiau pirmo vaiko susilauksiu 25, o va 25,6 ir vaiko ner....
Mill laikykis viskas bus gerai, turi būti gerai, aisku jei gydytojai duotu garantija, kad tikrai pasiseks tai ir paskola galima būtų imti, juk taip norisi mažučio
kur visos dingusios???
QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 07, 22:43)
kur visos dingusios???
esu esu.... mes irgi kalbejom sita tema.. as sakiau saviskiui gi blogiausiu atveju ir issivaikinti galima sakau tikrai nebus problemos jeigu del tavo bedos negalim tureti leliuko... nu jis jau btutu sutikes tirtis... bet atejo stebukliukas..
o tu jau bandai abror?
Mano Arbor keliauja per lietuva link manes, vakar ziurejau jau vilniuj, bet dar ne mano paste, sian reiks paziuret gal jau greit turesiu
QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 08, 13:16)
Mano Arbor keliauja per lietuva link manes, vakar ziurejau jau vilniuj, bet dar ne mano paste, sian reiks paziuret gal jau greit turesiu
tikuosi jis tau pagelbes... bo man neuzteko kantrybes
ziuriu jis jau mano paste, bet dar pransimo negavau, kad ateit pasiimt, tikiuosi man kantrybes uzteks
sveikos, turiu arbor, esu patenkinta, susitvarke hormonai, rodo viska, kaip priklauso
na va kaip saunu, o kas hormonus sutvarke?
QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 08, 21:47)
na va kaip saunu, o kas hormonus sutvarke?
vaisukai, vis dar geriu, prolaktina slopinu bet arbor jau aiskiai rodo vaisingas o iki tol bet ka matydavau
tik ziurek per daug nenuslopink!
QUOTE(Garbane26 @ 2009 10 08, 21:49)
vaisukai, vis dar geriu, prolaktina slopinu bet arbor jau aiskiai rodo vaisingas o iki tol bet ka matydavau
tai gal ir pas mane tie hormonai siautejo nes as ten tas palmes daznai matydavau...
QUOTE(tomcexx @ 2009 10 09, 08:28)
tai gal ir pas mane tie hormonai siautejo nes as ten tas palmes daznai matydavau...
va va as palmes ir daznai matydavau