QUOTE(ausrine7 @ 2009 10 03, 16:28)
padare kaip ginekologe sako visus reikiamus tyrimus, kitu daryti nemato pagrindo kol vyras neissitirs, sako neapsimoka daug isleisi, o paskui paaiskes kad pas tave viskas gerai, sako kai vyras issitirs ateik su atsakymais pas mane jei vyrui bus viskas ciki, tada tave toliau tirsim...
jau nusibodo ir aplinkiniu klausimai, ir nemalonios replikos....
ir vyrui sako ka gal pamokyt tave gal nemoki
nu zodziu....tikiuosi arbor pades
Sveika, as ir buvau tokioje situacijoje kaip tu. Po dvieju metu nepastojimo nuejau pas gine pasikonsultuoti, ji mane apziurejus pasake, kad viskas gerai, jog reiketu, kad vyras issitirtu. Zinoma, kad vyro nejo ikalbeti pasidaryti tyrimus. Ka gi, po metu laukimo su didziausiais pykimais sutiko pasidaryti tyrimus. Manau, kad problema buvo ne tame, jog nenori vaiku, jis labai nori vaiku, o tame, jog bijo suzinoti, jog kazkas jam gali buti negerai, jog tai jo kalte, kad tris metus nepastojama. Siuo metu pradejone ilga gydyma.. nors nieko gero nereikia tiketis, nes labai maza tikimybe tureti vaiku.. , kaip pasake daktaras, jog turint pinigu viskas ymanoma, o kas siais laikais turi atliekamu pinigu? Bet bandysim kaip nors issikapanoti is sios nepavydetinos situacijos..