Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

As ir susizavejus Arbor'u,bet jis mane labiau domintu,kaip apsisaugojimo priemone,ka apie tai manote?
Atsakyti
bandem, visai mums neblogai gavosi...
Atsakyti
Na gal as cia ir ne i tema, bet turiu viena pastebejima.
Kam pirkti uz 130 Lt daikta kuri vagu galima pavadinti mikroskopu. Jei www.teleskopai.lt galima uz 80 Lt nusipirkti vaikiska mikroskopa didinanti nuo 100x iki 600x (kai arboras berods 100x ir tai klausimas).
Be to tikra mikroskopa galesite panaudoti ir veliau pvz. kai tas zmogutis kurio susilauksite prades eiti i mokykla ir t. t. zodziu fantazijos reikalas.
Atsakyti
QUOTE(Gintatute @ 2009 06 03, 19:55)
As ir susizavejus Arbor'u,bet jis mane labiau domintu,kaip apsisaugojimo priemone,ka apie tai manote?

Man eirgi sudomino kaip apsisaugojimo priemonė, nes tablečių jau nebenorių ir nebegaliu gerti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(V*i*k*a @ 2009 07 07, 15:23)
Man eirgi sudomino kaip apsisaugojimo priemonė, nes tablečių jau nebenorių ir nebegaliu gerti  schmoll.gif

Iš esmes galima naudoti ir apsisaugojimui, jei ciklas reguliarus. Tik patikimumas būtų kur kas mažesnis ax.gif

Kažkas prieš tai skundėsi kad nesigauna išgauti reikiamu seiliu kiekio be burbuliukų, tai čia tik praktikos reikia veliau visai imanoma normaliai padaryti. Aš tai darydavau ne ryte, o po darbo prieš valgant vakarienę 4u.gif

parduodu savo Arbor mikroskopą, naudotas tik pora mėnesiukų, o dabar jau gera pusmetį nenaudojamas. Tvarkingas su visomis knygutėmis, norėčiau 60 Lt arba keičiu į 2 maximos arba rimi knygutes su lipdukais ax.gif
Veiksmas vyksta Vilniuje, geriausia per AŽ 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as ir parduociau savo abor, beveik nenaudotas. jei ka domina, prasau AZ. veiksmas Kaune
Atsakyti
QUOTE(JURY @ 2009 07 09, 23:31)
Iš esmes galima naudoti ir apsisaugojimui, jei ciklas reguliarus. Tik patikimumas būtų kur kas mažesnis  ax.gif

Kažkas prieš tai skundėsi kad nesigauna išgauti reikiamu seiliu kiekio be burbuliukų, tai čia tik praktikos reikia veliau visai imanoma normaliai padaryti. Aš tai darydavau ne ryte, o po darbo prieš valgant vakarienę  4u.gif

parduodu savo Arbor mikroskopą, naudotas tik pora mėnesiukų, o dabar jau gera pusmetį nenaudojamas. Tvarkingas su visomis knygutėmis, norėčiau 60 Lt arba keičiu į 2 maximos arba rimi knygutes su lipdukais  ax.gif
Veiksmas vyksta Vilniuje, geriausia per AŽ  4u.gif

Mikroskopas parduotas, sekmingo naudojimo naujai seimininkei 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
ir as noriu parduoti savo mikroskopa. Taip ir neismokau juo naudotis... Veiksmas Klaipedoje. Jei ka domina, rasykit i AZ. Del kainos susitarsim:)
Atsakyti
As taip pat bandziau naudoti,, pirkau is mamos forume naudota,, bet greitai truko kantrybe i tas palmes ziureti ir seiliotis kas ryta blush2.gif blush2.gif biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
Jei kuria domina jis tai galiu atiduoti ar uz simboline kaina parduoti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos.

Na ash irgi turiu shi prietaisa.
Taip, seiles paimti ne taip paprastas, ir dar jos turi buti skaidrios, tad pasikankint tenka.

Bandau pirma menesi, jo parodymai man sutapo su OT ir su BT.
Taciau vien shiuo aparatu vadovaustis butu sunku ir pakankamai klaidinga, nes nuo pirmu ciklo dienu man rode paparcius. Tik kai buvo O paparciai zymiai padidejo.
Atsakyti
Aš ir gi naudoju, beje labai sėkmingai. Pirkau gal kovo mėn., tai užkibo po kelių ciklų nestuke.gif . Baigėsi nėštumas nesėkme, tai labai džiaugiuosi, kad turiu arbor, nes galiu save stebėti. Dėl sunkumo, tai nieko sudėtinga, aš tai naudoju pipete nuo NT, burbuliukus galima pašalinti, praktikos reikalas. Tai va, po abrazijos sulaukiau pirmu mmm, ir jos kaip ir turėtų baigtis,nes jau 8 dienas nesibaigia, bet dar teplioja. Arbor vakar rodė burbuliukus su vos vos paparčių, o šiandien jau papračiai. Kvailioja hormonai, o gal OV ten vyksta, žodžiu, manau verta save stebėti ir geriau suprasti, kada kas tau darosi, ypač, kai reikia saugotis nuo nėštumo. Pilnai tikiu, kad nelaimė galėjo būti dėl tablečių, kurias 4 metus be perstojo gėriau. Nutariau daugiau jų į burną jų neimti ir pasikliauti ARBOR. Sėkmės visoms 4u.gif Beje planuojam už poros mėn. vėl bandyti, tai tikiu, kad šis aparačiukas mums padės nestuke.gif
Atsakyti
sveikos, mes irgi planuojame vaikeli, uzsisakiau is ebay mikroskopa, tiesa kiek kitoki, Ovatel, jis siandien atkeliavo ir kaip tik matau paparcius thumbup.gif bandysim siandien laime, gal pagaliau uzkibs, nes jau 8 menesiai bandom...
Atsakyti