Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.
Atsakyti
sveikos, noriu paklausti mergaiciu, kurios naudojasi situo "stebuklu" ARBOR,
kaip jus isgaunat skaidrias seiles ryte tik pabudus? man kazkodel jos baltos,
ir niekaip "neishgaunu" skaidriu, tai paskui matosi toks "siukslynas" per mikroskopa, nei grudeliai nei lapeliai.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zhivute @ 2009 02 28, 21:21)
sveikos, noriu paklausti mergaiciu, kurios naudojasi situo "stebuklu" ARBOR,
kaip jus isgaunat skaidrias seiles ryte tik pabudus? man kazkodel jos baltos,
ir niekaip "neishgaunu" skaidriu, tai paskui matosi toks "siukslynas" per mikroskopa, nei grudeliai nei lapeliai..  g.gif

biggrin.gif niekaip neisgaunu as taip pat burbulai ir siusklynas kaip kad tu sakai nei paparciu nei roziu biggrin.gif druskos tankios tokios, kitaip sakant burbulai padauginti 100 kartu tongue.gif prispjaudau beveik visus tuos stikliukus ir nieko. Gal pora kartu buvau pagavusi, bet jau padejau ji po spinta schmoll.gif
Atsakyti
as kai naudojausi, tai pirmasias seiles geriausia ispjauti kur i tualeta ar kriaukle. O paskui ispjaudavau i koki indeli, ir paimdavau is krastelio seiliu bandymuka be burbuliuku pipetes pagalba. 4u.gif

Visi rodymai man atitiko pagal pavyzdini grafikeli thumbup.gif Tai lengva buvo paskaiciuoti vaisingas dienas.
Atsakyti
Sveikos, as naudoju arbor ir man viska gerai rodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, dar karta trugdau, parduodu ARBOR'A. Kaina 60lt, naudojau nuo gruodzio men.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
o kodel parduodi? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, tik neseniai uzsireginau siame forume, nes labai daug naudingos info skaiciau. Dabar noriu prasyti jusu pagalbos: gal kas ARBOR mikroskopa parduoda???buciau dekinga
Atsakyti
sveikos, norejau paklausti, turbut kazka ne taip darau ar nzn..
man per mikroskopa matosi vienoj pusej mazi paparteliai o kitoj tarp tarpu keleta tu taskeliu, tiktai as nesuprantu ka tai reiskia, ar tiesiog tuos seiles netolygiai pasiskirste ir is tikruju yra papareliai o tie taskiukai tai siaip kaip daleles oro, ar kaip... nezinau sad.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Arbor mikroskopo, mažai naudotas, rašykite į až 4u.gif nebrangiai 4u.gif Parduodu dėl to, kad natūraliai pasirodo pastoti negaliu, taigi jis man ir nereikalingas stovi stalčiuje...
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 05 24, 22:56)
Gal kam reikia Arbor mikroskopo, mažai naudotas, rašykite į až  4u.gif nebrangiai  4u.gif Parduodu dėl to, kad natūraliai pasirodo pastoti negaliu, taigi jis man ir nereikalingas stovi stalčiuje...

sweika, priskaiciau apie Arbor, mielai pirkciau. As Vilniuje smile.gif
Atsakyti