Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.
sveikos, noriu paklausti mergaiciu, kurios naudojasi situo "stebuklu" ARBOR,
kaip jus isgaunat skaidrias seiles ryte tik pabudus? man kazkodel jos baltos,
ir niekaip "neishgaunu" skaidriu, tai paskui matosi toks "siukslynas" per mikroskopa, nei grudeliai nei lapeliai..
ir niekaip "neishgaunu" skaidriu, tai paskui matosi toks "siukslynas" per mikroskopa, nei grudeliai nei lapeliai..
QUOTE(zhivute @ 2009 02 28, 21:21)
sveikos, noriu paklausti mergaiciu, kurios naudojasi situo "stebuklu" ARBOR,
niekaip neisgaunu as taip pat burbulai ir siusklynas kaip kad tu sakai nei paparciu nei roziu druskos tankios tokios, kitaip sakant burbulai padauginti 100 kartu prispjaudau beveik visus tuos stikliukus ir nieko. Gal pora kartu buvau pagavusi, bet jau padejau ji po spinta
as kai naudojausi, tai pirmasias seiles geriausia ispjauti kur i tualeta ar kriaukle. O paskui ispjaudavau i koki indeli, ir paimdavau is krastelio seiliu bandymuka be burbuliuku pipetes pagalba.
Visi rodymai man atitiko pagal pavyzdini grafikeli Tai lengva buvo paskaiciuoti vaisingas dienas.
Visi rodymai man atitiko pagal pavyzdini grafikeli Tai lengva buvo paskaiciuoti vaisingas dienas.
Sveikos, as naudoju arbor ir man viska gerai rodo
Sveikutes, dar karta trugdau, parduodu ARBOR'A. Kaina 60lt, naudojau nuo gruodzio men.
o kodel parduodi?
sveikos, norejau paklausti, turbut kazka ne taip darau ar nzn..
man per mikroskopa matosi vienoj pusej mazi paparteliai o kitoj tarp tarpu keleta tu taskeliu, tiktai as nesuprantu ka tai reiskia, ar tiesiog tuos seiles netolygiai pasiskirste ir is tikruju yra papareliai o tie taskiukai tai siaip kaip daleles oro, ar kaip... nezinau
man per mikroskopa matosi vienoj pusej mazi paparteliai o kitoj tarp tarpu keleta tu taskeliu, tiktai as nesuprantu ka tai reiskia, ar tiesiog tuos seiles netolygiai pasiskirste ir is tikruju yra papareliai o tie taskiukai tai siaip kaip daleles oro, ar kaip... nezinau
Gal kam reikia Arbor mikroskopo, mažai naudotas, rašykite į až nebrangiai Parduodu dėl to, kad natūraliai pasirodo pastoti negaliu, taigi jis man ir nereikalingas stovi stalčiuje...
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 05 24, 22:56)
Gal kam reikia Arbor mikroskopo, mažai naudotas, rašykite į až nebrangiai Parduodu dėl to, kad natūraliai pasirodo pastoti negaliu, taigi jis man ir nereikalingas stovi stalčiuje...
sweika, priskaiciau apie Arbor, mielai pirkciau. As Vilniuje