atsirado labai tikslus ir 99 proc patikimas analogas O susekti - ovuliacijos testai - ir darbo maziau, ir pasiruosimo, o ir uz 120 Lt galima nusipirkti 120 vnt OT, tai uztektu ir 3 vaikam susiplanuoti (jeigu tikrai su organizmu viskas gerai )
Na bet jau turint toki daikciuka, kontrolei su OT ir BT tai labai liux gautusi!
turiu ir as ta abra katabra.........gal ir geras tas dalykelis rodo jis man viska taip kaip reikia.....visada dariau iskarto du testukus....nes kartais vienas nelabai aisku...tai va.....tik kadangi gandrams tai nerodiklis ...bastosi jie kur papuole.....tai netekau kantrybes darydavausi tiek ryte tiek vakare taip koki pusmeti.....man regis gandrui reikia spyrio i uspakali tad kreipsiuos pas specus gal reiktu pasistimuliuoti...koki IUI pasidaryti
pasireiksiu ir as tai va,buvau kazkada prisiskaicius kaip puikiai veikia tie mikroskopiukai,ir atsiliepimai tiesiog pasakiski,nusiperka ir pastoja,tiesiog saunu.Isigijau ir as("maybe baby"),rezultate po menesio to aparaciuko naudojimo pastojau tik vat negaliu nuopelnu jam priskirti,mat visa menesi jis man taskiukus rode,paparciai neisaugo,pamaniau dar menesi paseksiu rezultatus,o cia pasirodo kitas testukas II rodo beveik kaip atsiliepimuose,pabandziau ir po menesio jau
QUOTE(ramushka @ 2008 12 19, 14:28)
man regis gandrui reikia spyrio i uspakali tad kreipsiuos pas specus gal reiktu pasistimuliuoti...koki IUI pasidaryti
Kam stimuliuotis, jei pas tave vyksta ir taip O?
O kalbant apie IUI cia jau nuo TB grikiuku priklauso - tad pirma reiktu issitirti abiem - tik po to griebtis krastutiniu priemoniu.
p.s. pas mane jauciu kad nebutu didesne bedele - kiausintakiu nepraeinamumas, nes O vyksta, grikiukai geri, o gandru vis ner ir ner..
Taciau ciua jau ne stimuliacija ne IUI nepades - isgelbet tokioj situacijoj gali tik IFV
Parduodu savo ARBOR.
Naudotas 3 menesius. Jo pagalba stebejau ovuliacija, bet po tyrimu paaiskejo, kad naturaliai nepastosiu, taigi nera prasmes man jo laikyti stalciuje.
Pati ji pirkau uz 130 Lt, parduociau uz 60 Lt - gal kam pades susilaukti mazylio
Jei kas noretu, rasykit i AZ.
Naudotas 3 menesius. Jo pagalba stebejau ovuliacija, bet po tyrimu paaiskejo, kad naturaliai nepastosiu, taigi nera prasmes man jo laikyti stalciuje.
Pati ji pirkau uz 130 Lt, parduociau uz 60 Lt - gal kam pades susilaukti mazylio
QUOTE(SimpLi @ 2009 01 14, 17:08)
Parduodu savo ARBOR.
PARDUOTA.
Sveikutes
Nesupykit, kad sukuriau gal nereikalinga tema, bet man labai svarbu suzinoti, ar patikimas ABROR mikroskopas? ar visoms, kurios naudojote ji, rode teisingai viska?
klausiu todel, kad siandien man prasidejo mmm ir pacia pirma mmm diena man parode papartelius siandien pirma karta pradejau stebeti seiliu kristalizacija
taip pat dariau ir OT siandien, tai jis buvo neigiamas (viena kontroline juostele, visa kita balta balta (jautrumas 25))
pries mmm temperatura buvo iki 36,7-37,1...o siandien ji jau 36,2-3....
viskas panasu i neovuliacija, o va ABROR rodo priesingai
Nesupykit, kad sukuriau gal nereikalinga tema, bet man labai svarbu suzinoti, ar patikimas ABROR mikroskopas? ar visoms, kurios naudojote ji, rode teisingai viska?
klausiu todel, kad siandien man prasidejo mmm ir pacia pirma mmm diena man parode papartelius siandien pirma karta pradejau stebeti seiliu kristalizacija
taip pat dariau ir OT siandien, tai jis buvo neigiamas (viena kontroline juostele, visa kita balta balta (jautrumas 25))
pries mmm temperatura buvo iki 36,7-37,1...o siandien ji jau 36,2-3....
viskas panasu i neovuliacija, o va ABROR rodo priesingai
labutis
jeigu matuoji bazine temperatura (BT), tai patartina matuoti ryte, tik pabudus, ismiegojus bent 4 valandas nepertraukiamo miego Atsikelus ir pavaiksciojus temperatura pakyla, todel tau dabar vakare ji ir yra pakilus...
o del ARBOR, reikia buti nevalgius, negerus pora valandu, tuomet tikslesni rezultatai... esu girdejus is kitu merginu, kad ne visada jis rodo tiksliai, todel vien tik juo pasitiketi negalima, geriau taikyti kelis saves stebejimo budus man jis rodydavo daugmaz teisingai, kelios dienos pries vaisingas dienas ryskedavo reti paparteliai, veliau ju daugedavo... cia irgi reikia iprasti juos analizuoti ir teisingai interpretuoti...
sekmes
jeigu matuoji bazine temperatura (BT), tai patartina matuoti ryte, tik pabudus, ismiegojus bent 4 valandas nepertraukiamo miego Atsikelus ir pavaiksciojus temperatura pakyla, todel tau dabar vakare ji ir yra pakilus...
o del ARBOR, reikia buti nevalgius, negerus pora valandu, tuomet tikslesni rezultatai... esu girdejus is kitu merginu, kad ne visada jis rodo tiksliai, todel vien tik juo pasitiketi negalima, geriau taikyti kelis saves stebejimo budus man jis rodydavo daugmaz teisingai, kelios dienos pries vaisingas dienas ryskedavo reti paparteliai, veliau ju daugedavo... cia irgi reikia iprasti juos analizuoti ir teisingai interpretuoti...
sekmes
Sveikutes, jei kam idomu, parduodu vaisingumo indikatoriu - ARBOR, mazai naudotas 100lt.