Kodėl tiek daug parduodančių tą mikroskopą? Pati galvoju šiuo metu pirkt - nepirkt
QUOTE(laisveja @ 2008 09 02, 08:12)
Kodėl tiek daug parduodančių tą mikroskopą? Pati galvoju šiuo metu pirkt - nepirkt
ir as parduodu nes jau : gal kam reikia....naudotas tik du menesius.... i a.z.
QUOTE(hefaiste @ 2008 09 02, 14:11)
ir as parduodu nes jau : gal kam reikia....naudotas tik du menesius.... i a.z.
Vat ir įdomu, ar dažniausiai parduodama, kad jau patapo merginos ir daugiau nebeplanuoja vaikų, ar kad nepateisino lūkesčių
QUOTE(laisveja @ 2008 09 02, 14:45)
Vat ir įdomu, ar dažniausiai parduodama, kad jau patapo merginos ir daugiau nebeplanuoja vaikų, ar kad nepateisino lūkesčių
drysciau teigti,kad nepateisina lukesciu,as cia va vel neseniai apdulkejusi issitraukiau siaip pasimonyti,ir vel man tas pacias pievas rodo kaip ir rasiau,o dabar kiek zinau ciklo vidurys tai man grudelius vietoj paparciu rodo,makalose kaskokia
na ka, griztu pas jus pries metelius, nusipirkus mikroskopa sekiau papartelius ir uzkibo paparciukas vienas tiesa sakant sekiau daugiau del apsaugos. Dabar auginu ta maza kleckyte ir prisiminiau, kad tebeturiu savo patikima apasisaugojimo priemone, na stebesim, ziuresim ir diskutuosim o stengianciom pagauti savo papartelius, linkiu dideles sekmes l
matai, kas saugosi naudodamas si daikta, o kas kaip tik nori prsisaukti angeliuka.
Kaip ir sakiau jau cia, kad daiktas geras, bet turi daug ir minusu - reikia kruopstumo bei sugebti moketi interpretuoti tai kas matosi.
Geresne alternatyva uz 100 Lt ovuliacijos testai (is interneto).
O siaip si mikroskopa naudojau ir ne visai pagal paskirti - sumislyjau vyro grikiukus istirti, po to is akvriumo vandeli su mikroorganizmais panagrinejau Taigi, ai, dar neparduosiu
Kaip ir sakiau jau cia, kad daiktas geras, bet turi daug ir minusu - reikia kruopstumo bei sugebti moketi interpretuoti tai kas matosi.
O siaip si mikroskopa naudojau ir ne visai pagal paskirti - sumislyjau vyro grikiukus istirti, po to is akvriumo vandeli su mikroorganizmais panagrinejau Taigi, ai, dar neparduosiu
QUOTE(Linutas @ 2008 09 23, 16:49)
matai, kas saugosi naudodamas si daikta, o kas kaip tik nori prsisaukti angeliuka.
mergaites, parduodu mikroskopa, naudotas menesi laiko, uz 60 lt. parduodu, nes man jis pagelbet negali, pasirodo yra problemeliu su pastojimu tai pievas man rodo. ka sudomino rasykit i a.z. as is kauno
Naudoju ir aš jį (apsaugai). Pastebėjau, kad vaizdas gan stipriai priklauso nuo seilių kiekio, tad kiekvieną dieną "pagaminu" po du bandymukus iškart. O tada jau iš dviejų vedu "bendrą vardiklį".
Sveikos,
Noreciau ir as isbandyti sita daikciuka Gal kas turite parduoti? Vln
Noreciau ir as isbandyti sita daikciuka Gal kas turite parduoti? Vln
ir as nusivyliau Arbor, rodo man haosa, beveik visada du arba trys pliusai