Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

Kodėl tiek daug parduodančių tą mikroskopą? g.gif Pati galvoju šiuo metu pirkt - nepirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 02, 08:12)
Kodėl tiek daug parduodančių tą mikroskopą?  g.gif Pati galvoju šiuo metu pirkt - nepirkt  doh.gif

ir as parduodu nes jau nestuke.gif: gal kam reikia....naudotas tik du menesius.... i a.z.
Atsakyti
QUOTE(hefaiste @ 2008 09 02, 14:11)
ir as parduodu nes jau nestuke.gif: gal kam reikia....naudotas tik du menesius.... i a.z.

Vat ir įdomu, ar dažniausiai parduodama, kad jau patapo merginos nestuke.gif ir daugiau nebeplanuoja vaikų, ar kad nepateisino lūkesčių g.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveja @ 2008 09 02, 14:45)
Vat ir įdomu, ar dažniausiai parduodama, kad jau patapo merginos  nestuke.gif ir daugiau nebeplanuoja vaikų, ar kad nepateisino lūkesčių  g.gif

drysciau teigti,kad nepateisina lukesciu,as cia va vel neseniai apdulkejusi issitraukiau siaip pasimonyti,ir vel man tas pacias pievas rodo kaip ir rasiau,o dabar kiek zinau ciklo vidurys tai man grudelius vietoj paparciu rodo,makalose kaskokia doh.gif
Atsakyti
na ka, griztu pas jus smile.gif pries metelius, nusipirkus mikroskopa sekiau papartelius ir uzkibo paparciukas vienas lotuliukas.gif tiesa sakant sekiau daugiau del apsaugos. Dabar auginu ta maza kleckyte ir prisiminiau, kad tebeturiu savo patikima apasisaugojimo priemone, lotuliukas.gif na stebesim, ziuresim ir diskutuosim mirksiukas.gif o stengianciom pagauti savo papartelius, linkiu dideles sekmes 4u.gif l
Atsakyti
matai, kas saugosi naudodamas si daikta, o kas kaip tik nori prsisaukti angeliuka. biggrin.gif
Kaip ir sakiau jau cia, kad daiktas geras, bet turi daug ir minusu - reikia kruopstumo bei sugebti moketi interpretuoti tai kas matosi.
Geresne alternatyva uz 100 Lt ovuliacijos testai (is interneto).
O siaip si mikroskopa naudojau ir ne visai pagal paskirti - sumislyjau vyro grikiukus istirti, po to is akvriumo vandeli su mikroorganizmais panagrinejau lotuliukas.gif Taigi, ai, dar neparduosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutas @ 2008 09 23, 16:49)
matai, kas saugosi naudodamas si daikta, o kas kaip tik nori prsisaukti angeliuka. biggrin.gif
Kaip ir sakiau jau cia, kad daiktas geras, bet turi daug ir minusu - reikia kruopstumo bei sugebti moketi interpretuoti tai kas matosi.
Geresne alternatyva uz 100 Lt ovuliacijos testai (is interneto).
O siaip si mikroskopa naudojau ir ne visai pagal paskirti - sumislyjau vyro grikiukus istirti, po to is akvriumo vandeli su mikroorganizmais panagrinejau  lotuliukas.gif Taigi, ai, dar neparduosiu  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Atsakyti
mergaites, parduodu mikroskopa, naudotas menesi laiko, uz 60 lt. parduodu, nes man jis pagelbet negali, pasirodo yra problemeliu su pastojimu tai pievas man rodo. ka sudomino rasykit i a.z. as is kauno
Atsakyti
As naudojuosi arboru ir dziaugiuosi thumbup.gif Mano ciklas reguliarus labai, tai rodo viska thumbup.gif (kaip pagal pavyzdi arbor knyguteje) Bandysim susiorganizuoti nestuke.gif
Atsakyti
Naudoju ir aš jį (apsaugai). Pastebėjau, kad vaizdas gan stipriai priklauso nuo seilių kiekio, tad kiekvieną dieną "pagaminu" po du bandymukus iškart. O tada jau iš dviejų vedu "bendrą vardiklį".
Atsakyti
Sveikos,

Noreciau ir as isbandyti sita daikciuka smile.gif Gal kas turite parduoti? Vln
Atsakyti
ir as nusivyliau Arbor, rodo man haosa, beveik visada du arba trys pliusai schmoll.gif
Atsakyti