Įkraunama...
Įkraunama...

ARBOR mikroskopas

QUOTE(Meina @ 2008 08 22, 17:43)
jei paparcius rode, gal ta menesi kas issireguliave buvo g.gif

tai kita menesi jau zinosit, kas ir kaip smile.gif

as dabar bandau, paziuresiu, ka arboras rodo apsikritai, dar turiu O testuku, tai greta ir juos darysiuos

tiesa sakant tik ta viena men ir naudojau ax.gif Tikngiu kas diena zaisti - tas spajudymas uzkniso - kol tinkama megini padarai doh.gif . Kai jauciu ka nors tada jau daraus mirksiukas.gif
Gerai, bandyk - gal tau kas pavyks biggrin.gif
Atsakyti
Siandien nebematau as tu paparciu, aiskus grudeliai unsure.gif o tikejausi, kad viskas taip paprasta bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 23, 11:03)
Siandien nebematau as tu paparciu, aiskus grudeliai unsure.gif o tikejausi, kad viskas taip paprasta bus doh.gif

kad grudelai tai gerai, nes pas mus visas istisai tik paparcius rode - tai ir nezinai zmogus, kurios gi tos dienos pacios geriausios vaikelio pradejimui g.gif
Kontrolei atlik OT
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif del arbor!!!galiu jums savo istorija papasakoti.Jau beveik 4-ti metai nesulaukiam gandro.Pries 3metus nusprendziau ieskoti ligu pas save,ko as tik nedariau puse metu istisai matavausiBT,po to nusipirkau arbor kazkokias pievas rode pirma men per pirmasias ciklo dienas rode paparcius, per ciklo viduri taskiukus,antra men jau atvirksciai ir paparciai neryskus budavo su taskiukais,trecia men vel makaliuze,ketvirta... saziningai kiekviena ryta dariau kaip priklause unsure.gif zodziu nunesiau savo parodymus vienai ginekologei BT ir arbor,ji paziurejo i rezultatus ir pasake vaikeli pas tave nevyksta ovuliacija,liepe kontraceptiku pagert kokius 3men,vel gi saziningai geriau,kol man viena pazystama nepatare galu gale nesikankinus i gera klinika nuvaziuot,tai va nuvaziavau i mot ir vaikas ten man padare hormonu tyrima ir pasake,kad viskas pas mane gerai,kad vyksta ta ovuliacija!buvau nuvezus savo BT ir arbor tai man taip pasake,kad tokie metodai daznai buna netikslus!!!va teip va merginos 4u.gif
sekmeles jums!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zulija: 23 rugpjūčio 2008 - 16:26
QUOTE(zulija @ 2008 08 23, 16:23)
sveikutes mergaites smile.gif del arbor!!!galiu jums savo istorija papasakoti.Jau beveik 4-ti metai nesulaukiam gandro.Pries 3metus nusprendziau ieskoti ligu pas save,ko as tik nedariau puse metu istisai matavausiBT,po to nusipirkau arbor kazkokias pievas rode pirma men per pirmasias ciklo dienas rode paparcius, per ciklo viduri taskiukus,antra men jau atvirksciai ir paparciai neryskus budavo su taskiukais,trecia men vel makaliuze,ketvirta... saziningai kiekviena ryta dariau kaip priklause unsure.gif zodziu nunesiau savo parodymus vienai ginekologei BT  ir arbor,ji paziurejo i rezultatus ir pasake vaikeli pas tave nevyksta ovuliacija,liepe kontraceptiku pagert kokius 3men,vel gi saziningai geriau,kol man viena pazystama nepatare galu gale nesikankinus i gera klinika nuvaziuot,tai va nuvaziavau i mot ir vaikas ten man padare hormonu tyrima ir pasake,kad viskas pas mane gerai,kad vyksta ta ovuliacija!buvau nuvezus savo BT ir arbor tai man taip pasake,kad tokie metodai daznai buna netikslus!!!va teip va merginos 4u.gif
sekmeles jums!

tai jums arboras nei viena menesi neparode ovuliacijos g.gif

Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2008 08 23, 14:26)
kad grudelai tai gerai, nes pas mus visas istisai tik paparcius rode - tai ir nezinai zmogus, kurios gi tos dienos pacios geriausios vaikelio pradejimui  g.gif
Kontrolei atlik OT

ot ir vakar, ir siandien neigiamas rolleyes.gif pas mane mmm dar nesusireguliave normaliai, tai visko galima tiketis is tu parodymu doh.gif
Atsakyti
[quote=Meina,2008 08 23, 17:44]
tai jums arboras nei viena menesi neparode ovuliacijos g.gif
Papildyta:

ot ir vakar, ir siandien neigiamas rolleyes.gif pas mane mmm dar nesusireguliave normaliai, tai visko galima tiketis is tu parodymu doh.gif
rode ir paprcius,bet netokius ryskius,sakau nesuprasi tai per pirmasias ciklo dienas tai per viduri,tai pries cikla,zodziu geriausia butu jums hormonu tyrima pasidaryt ir susizinot del ovuliacijos rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif del arbor!!!galiu jums savo istorija papasakoti.Jau beveik 4-ti metai nesulaukiam gandro.Pries 3metus nusprendziau ieskoti ligu pas save,ko as tik nedariau puse metu istisai matavausiBT,po to nusipirkau arbor kazkokias pievas rode pirma men per pirmasias ciklo dienas rode paparcius, per ciklo viduri taskiukus,antra men jau atvirksciai ir paparciai neryskus budavo su taskiukais,trecia men vel makaliuze,ketvirta... saziningai kiekviena ryta dariau kaip priklause unsure.gif zodziu nunesiau savo parodymus vienai ginekologei BT  ir arbor,ji paziurejo i rezultatus ir pasake vaikeli pas tave nevyksta ovuliacija,liepe kontraceptiku pagert kokius 3men,vel gi saziningai geriau,kol man viena pazystama nepatare galu gale nesikankinus i gera klinika nuvaziuot,tai va nuvaziavau i mot ir vaikas ten man padare hormonu tyrima ir pasake,kad viskas pas mane gerai,kad vyksta ta ovuliacija!buvau nuvezus savo BT ir arbor tai man taip pasake,kad tokie metodai daznai buna netikslus!!!va teip va merginos 4u.gif
sekmeles jums!

O Jus jau turite mazyli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė.2008 @ 2008 08 25, 11:39)
O Jus jau turite mazyli?  4u.gif

deje ne unsure.gif problema ne pas mane o pas vyra cray.gif
Atsakyti
sveikutes mergaites smile.gif del arbor!!!galiu jums savo istorija papasakoti.

Labai panasi situacija ir pas mane.
Tad linkiu sekmes tau ir sau 4u.gif

QUOTE(zulija @ 2008 08 25, 08:08)
rode ir paprcius,bet netokius ryskius,sakau nesuprasi tai per pirmasias ciklo dienas tai per viduri,tai pries cikla,zodziu geriausia butu jums hormonu tyrima pasidaryt ir susizinot del ovuliacijos rolleyes.gif

Esu pasidarius ir hormonu tyrimus (dare 4 cd) Su jais viskas tvarkoje. Bet pagal mano anamneze - nereguliarus ciklas, 3 metai nesisaugant nepastoju, bei 23 CD echoskoppas parode tik smulkius folikulus - buvo nustatyta diagnoze - Letinis anovuliacinis sindromas unsure.gif
Va, bet OT darausi, ziuresim, ka trecia cikla parodys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zulija @ 2008 08 25, 12:19)
deje ne unsure.gif problema ne pas mane o pas vyra cray.gif

console.gif Linkiu, kad visos problemos issisprestu ir greiciau sulauktumete maziuko. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2008 08 25, 15:50)
Labai panasi situacija ir pas mane.
Tad linkiu sekmes tau ir sau  4u.gif

Jusu seimai taip pat linkiu, kad kuo greiciau mazytis atkeliautu. 4u.gif
Atsakyti
aciukas jums visoms,jums taip pat linkiu susilaukti stebuklelio wub.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Nusipirkau is as ARBOR mikroskopa, kelias dienas pasimatavau, bet neturiu kantrybes kiekviena diena ziuret ir laukt paparciu. Noreciau parduoti savo ARBOR. Jei kas susidomejot, rasykit i AZ, nes temos neseku. Esu Klaipedoje.
Atsakyti