QUOTE(zulija @ 2008 08 23, 16:23)
sveikutes mergaites
del arbor!!!galiu jums savo istorija papasakoti.Jau beveik 4-ti metai nesulaukiam gandro.Pries 3metus nusprendziau ieskoti ligu pas save,ko as tik nedariau puse metu istisai matavausiBT,po to nusipirkau arbor kazkokias pievas rode pirma men per pirmasias ciklo dienas rode paparcius, per ciklo viduri taskiukus,antra men jau atvirksciai ir paparciai neryskus budavo su taskiukais,trecia men vel makaliuze,ketvirta... saziningai kiekviena ryta dariau kaip priklause
zodziu nunesiau savo parodymus vienai ginekologei BT ir arbor,ji paziurejo i rezultatus ir pasake vaikeli pas tave nevyksta ovuliacija,liepe kontraceptiku pagert kokius 3men,vel gi saziningai geriau,kol man viena pazystama nepatare galu gale nesikankinus i gera klinika nuvaziuot,tai va nuvaziavau i mot ir vaikas ten man padare hormonu tyrima ir pasake,kad viskas pas mane gerai,kad vyksta ta ovuliacija!buvau nuvezus savo BT ir arbor tai man taip pasake,kad tokie metodai daznai buna netikslus!!!va teip va merginos
sekmeles jums!
tai jums arboras nei viena menesi neparode ovuliacijos
Papildyta:
QUOTE(Linutas @ 2008 08 23, 14:26)
kad grudelai tai gerai, nes pas mus visas istisai tik paparcius rode - tai ir nezinai zmogus, kurios gi tos dienos pacios geriausios vaikelio pradejimui
Kontrolei atlik OT
ot ir vakar, ir siandien neigiamas
pas mane mmm dar nesusireguliave normaliai, tai visko galima tiketis is tu parodymu