Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

kivių tyrė maišoma su citrinų rūgštim.
tik jei yra atvirų žaizdų ant odos tada nedėk , nes išgriauš ir žaizdos ilgiau gis , todėl geriau nenukrapščius kadanors jei ką wink.gif
Papildyta:
ai dar po tokios kaukės kremas su filtru gerai būtų
Atsakyti
QUOTE(INGRIDIK81 @ 2007 05 05, 23:41)
aaa na dabar aiskiau,o tai kokia itaka odai turi ta vaisiu glikolio ar pieno rugstis?
glikolio lyg tai gido visokias odos problemeles,kaip spuogai ir t.t.
ir dar jinai visiems tinka,nes skaiciau kad gali ir netikti,kaip cia issiaiskinti?nes pirmom dienom atrodo oda lupasi ir t.t

AHA sukelia odos eksfoliaciją (atsisluoksniuoja negyvos ląstelės), dėl to pagerėja odos išvaizda, ji tampa skaistesnė, padailėja tos vietos, kur per daug suragėjusi oda, įrodyta, kad turi teigiamos įtakos senėjimo proceso pristabdymui ar kai kurių požymių sušvelninimui. Esminis dalykas naudojant priemones su AHA - jų koncentracija ir pH lygis. Jei koncentracija iki 4 proc., tai veikia kaip vandenį surišanti medžiaga, o virš 4 proc. jau kaip eksfoliantas. Efektyviausia koncentracija individualiam naudojimui yra 8-10 proc. su pH lygiu 3-4.

Yra ir BHA (betahytroxy acid), arba salicilo rūgštis. Veikia panašiai kaip ir AHA, tik dar turi savybę įsiskverbti į porą ir jos turinį priversti lįsti lauk (pvz., inkštirus), be to, veikia priešuždegimiškai ir antibakteriškai, pagerina kolageno gamybą. Efektyviausia koncentracija 1-2 proc., pH lygis 3-4.
Atsakyti
hmm prieblanda gal žinai kur gaut didesnės koncentracijos salicilio tirpalą?
vaistinėj daugiausiai 5% mačiau salicilio tirpalą.
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 14, 14:12)
hmm prieblanda gal žinai kur gaut didesnės koncentracijos salicilio tirpalą?
vaistinėj daugiausiai 5% mačiau salicilio tirpalą.

Nia, nežinau blush2.gif
Atsakyti
Smalsu būtų sužinoti, ko užvalgei  ...aš nesu labai išranki maistui, kad nepataikyčiau nusipirkti nes organizmas irgi man kartais atsikeršija už nerūpestingumą
Tikrai, Rasma, ir man būtų labai įdomu sužinoti. verysad.gif Aš pati tai turėjau didelį "džiaugsmą" dėl pirktų braškių. wink.gif
Atsakyti
QUOTE({GlOsSy} @ 2007 05 14, 13:04)
kivių tyrė maišoma su citrinų rūgštim.
tik jei yra atvirų žaizdų ant odos tada nedėk , nes išgriauš ir žaizdos ilgiau gis , todėl geriau nenukrapščius kadanors jei ką wink.gif
Papildyta:
ai dar po tokios kaukės kremas su filtru gerai būtų

na Tu cia sudominai su ta namine kauke bigsmile.gif o pati ar bandei? kas parekomendavo? ir kiek uztenka vaisiu? na koki kieki? puse limono ir puse kivio ar maziau? gal reikes pirma kurnor kitur pabandyt ne ant veido biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sygyta @ 2007 05 14, 19:18)
na Tu cia sudominai su ta namine kauke bigsmile.gif  o pati ar bandei? kas parekomendavo? ir kiek uztenka vaisiu? na koki kieki? puse limono ir puse kivio ar maziau? gal reikes pirma kurnor kitur pabandyt ne ant veido biggrin.gif

ir kiek laiko ta kaukę reik laikyt ir kaip dažnai? blink.gif
Atsakyti
tą kaukę tai draugė pasakė pasidaryt.
jo bandžiau ir dabar tebetepu ;D
joo geriau kitur pabandyt , nes dar apskui išbers tai iš viso ;DD
aš tai sutrinu pusę arba vieną kivį , bet taip gerokai reik sutrint ir nežinau atsipjaunu kokį pusę citrinos ir spaudžiu kol spaudžias , nu gal mažiau ;]
laikyt tai reikia ne mažiau 20 min o jei po tod ar nori palaikyt gali laikyt bet ne ilgiau kaip valandą.
aš tai darausi maždaug tris kartus per savaitę , nu pagal poreikį ^^
Papildyta:
dar sako jei kaukė per skysta galima molio įdėt , irgi neblogai gaunas.
vieną kart bandžiau.
Atsakyti
Man visai patiko CLINIANS kremas su migdolų rūgštimi, veido oda žymiai skaistesnė būdavo kai jį naudojau. Jis kartu yra ir regeneruojantis. rolleyes.gif Gaila, vasarą jis man netinka, nes neturi filtrų nuo saulės. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 05 18, 10:57)
Man visai patiko CLINIANS kremas su migdolų rūgštimi, veido oda žymiai skaistesnė būdavo kai jį naudojau. Jis kartu yra ir regeneruojantis. rolleyes.gif Gaila, vasarą jis man netinka, nes neturi filtrų nuo saulės. unsure.gif

Kažkaip pirmą kartą girdžiu apie migdolų rųgštį g.gif
Atsakyti
Kažkaip pirmą kartą girdžiu apie migdolų rųgštį
Žinok, man ir pačiai tai buvo nauja. smile.gif Gal ir klystu, tačiau itališkai rašoma: "Azione Rigenerante con Acido Mandelico". mirksiukas.gif
Lietuviškoje anotacijoje, dabar nepasakysiu tiksliai, bet irgi panašiai išsireikšta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(France;) @ 2007 02 12, 22:37)
O kokiu firmu buna tokie auksti apsaugos filtrai? ax.gif

Shiseido tikrai yra
Atsakyti