Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

yra l'erbolario kuno kremas su vaisinem rugstim, gal kas esat bande arba zinot kiek kainuoja? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audry @ 2005 09 07, 14:19)
Aš irgi jau daug metų naudoju Neostrata produktus su rūgštimis bei Exuviance krempudrą. Bet mane tai nervina jų atstovų (Vilnius, Sugicharos g.) darbas. Labai dažnai būna, kad išbaigi buteliuką, o naujo nusipirkti negali, nes jie dar neįsivežė naujos partijos!
Nejau taip sunku apskaičiuoti, kiek produktų išparduodi ir per kiek laiko. Pas mane oda problematiška, tai laukimas (nuo kelių savaičių iki kelių mėnesių) mano odai ne į sveikatą  cry.gif Kad ir dabar -jau pora savaičių kaip neturiu Neostratos losjono, tai ką man daryti blink.gif Jau tokia pikta aš ant jų, kad baisu. Per tas pora savaičių oda baisingai pablogėjo  cry.gif Reiktų kažką kito nusipirkti, bet taip baisu išbandinėti. Čia jau buvau pripratus, man tiko. O be to, kosmetologė sakė, kad tik tokios pat sudėties pirkčiau. Kaip vienintelį (bent jai žinomą) paminėjo fimą "Neoglis". Gal kas girdėjot, kur jų prodikcijos galima Kaune įsigyti?

Sveikutes, perskaiciusi visas nuomones, tik pritariu isvadai, kad gydymas prasideda is vidaus, kaip sakant, nama statyk nuo pamatu, o ne sienas dazyk:).Tau, Audry, atsakau, nes paminejai Neoglis kosmetika. siuo metu ja naudoju, nes paskyre kosmetologe.mano atsiliepimai patys geriausi!!!!!atsimenu kaip dabar, kai atejau pirma diena i kosmetologini Vilniuje, Antakalnio gatveje.....sakyciau, veido bruozu nemaciau per spuogus...tai, ka pasake gydytoja, man liko stebuklingi zodziai visam gyvenimui.aisku, iskart pamate, kad spaudineju spuogus.ir ka-sako, vaikeli, turbut nervinga esi.juk spaudinejimas ne kas kita kaip tam tikra nervu israiska...taip kad patare pagert Valeradix,tai vaistazoliu pagrindu pagamintos tabletes nuo nerimo, streso, nemigos, baimes.juk daugelis susinervine suruko cigarete, isgeria grameli ar koki spuoga issispaudzia.tai cia buvo pirmas zingsnis.aisku mityba iskart pakeist sunku, bet po truptuti imanoma...3men geriau kontaceptikus Diane-35, kad sureguliuotu hormonus ir tt.man ginekologas nepatare ju gert daugiau nei 3-4men, bet pritare, kad tai paskutine galimybe atsikratyti priezasties, t.y. spuogu.toliau....dariausi valymus su AHA rugstimis. naudojama buvo butent Neoglis, italiska kosmetika,kuri, kaip skaiciau inete, lygiuojasi su tokiomis firmomis kaip Sothys, ir yra gydomoji.Pati gyvenu Italijoje, taciau kolkas dar nemaciau niekur Neoglis.matyt, tik grozio salonuose yra.didziausias dalykas, kuris isverte mane is koto, kad italiskam puslapy kaina beveik TRIGUBAI DIDESNE NEI LIETUVOJ.jeigu kazka placiau sudomins, rasykit i AZ.as praejau nepilna kursa, tik 5 proceduras, o reiktu kaip minimum 10.Kad rugstys "kelia"randus-tiesa, taciau reikia kantrybes.puikiai zinau, koks vaizdelis buna 3d po proceduros...kazkas girdejau kad apsisasavo ir liko baisiai nepatenkintas.noreciau pabrezt, kad tai yra NORMALU!!!nes tose vietose kur yra randeliu, oda yra plonesne, automatiskai rugstys isgrauzia stipriau...bet kaip tik tose vietoje oda yra skatinama atsinaujinti!!!!!naudoju Neoglis prausikli ir krema 8proc. ir esu labai patenkinta!!!!!kremas stebuklingas!!!nes pajutau, kaip pradejo keistis odos struktura, kas is pradziu man atrode nerealu.tik dar karta pabreziu, viskam reikia kantrybes....
Atsakyti
Man Sugiharoj kosmetologė draė triju kartų seansą su rugstimis. Veidas paskaistejo. Plius rekomendavo Neostrata veido losjona (kremas). Megineli turejau, kurio pakako 3 savaitem, manau dabar pirksiu, nes labai tiko. Veidas pagražėjo, nors šiaip tai labai problematiško mano veido oda.
Atsakyti
Na man tai netinka kosmetika su vaisiu rugstim sad.gif Kiek panaudojus, mane pradejo berti nuo kremuko. Taip kad su jom irgi atsargiai. wink.gif
Atsakyti
O as nusipirkau Neoglis losjona su 20 % AHA Smoothing and Revitalizing, parasyta kad jis skirtas striju gydymui, atnaujina oda ir regeneruoja. Planuoju ta kremuka tepti ir ant nugaros, nes jinai pas mane baisoka - ir spuogeliu yra ir demiu likusiu doh.gif
Atsakyti
gal zinot ar galima naudoti rugstini kremuka jei yra arti pavirsiaus kapiliarai? man dabar patare naudot kosmetike, o pries puse metu sake kad grieztai negalima, nes kapiliarai del rugsciu dar labiau ryskeja ir atsiranda nauji (jei oda linkusi). nebezinau ar pirkti ar saugot kapiliarus g.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipediete @ 2006 03 22, 21:39)
gal zinot ar galima naudoti rugstini kremuka jei yra arti pavirsiaus kapiliarai? man dabar patare naudot kosmetike, o pries puse metu sake kad grieztai negalima, nes kapiliarai del rugsciu dar labiau ryskeja ir atsiranda nauji (jei oda linkusi). nebezinau ar pirkti ar saugot kapiliarus  g.gif

nuo kosmetikos su vaisių rūgštimis plonėja odos sluoksnis, oda gali tapti "permatoma"

aš siūlyčiau pasidomėti kitomis priemonėmis, nes dabar su šia kosmetika išsprendus 1 problemą, po to reikės gydyti kapiliarus

reikia ieškoti skometikos, kuri gydytų kompleksiškai

bet čia geriausiai kosmetologė patartų, nuoširdi kosmetologė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2005 10 14, 14:22)
Taip, būtinai reikia bandyti atkasti problemų priežastį 4u.gif
Aš esu atkasusi. Kaip bebūtų keista tapau vos ne savo pačios dirbamo darbo auka smile.gif Besaugodami kitus išgriūname patys smile.gif Per vieną vakarą, kai suvalgiau svečiuose to, ko pati gyvenime parduotuvėje net nepirkdavau. Šiaip jau aš itin skrupulinga tam, ką valgau, bet svečiuose buvo gėda atsisakyti blush2.gif . Diagnozė tokia, kad organizmas audringai sureagavo į cheminius maisto priedus, patekau į ligoninę. Krūvos tyrimų, dabar vėl siūlo ligoninę. Pavargau nerealiai per trumpą laiką blush2.gif O juk einu "į žmones", savam dar diedui patikt norisi, tai atsirinkinėju kaip kūdikis viską iš naujo..kosmetiką, maistą biggrin.gif Tpfu tpfu tpfu, kai 5 sav. gėriau tik verdantį vandenį vietoje normalių arbatų/kavos ir valgiau virtus be jokių pagardinimų ryžius arba juodą duoną kasdien pusryčiams, pietums, vakarienei ir švenčių progomis, pamiršau kosmetiką išvis, jokių vitaminų.... pirmykštis žmogus buvau, tai dabar esu toookia laiminga..kaip nedaug žmogui visgi reikia biggrin.gif Jau suvalgau vis po produktą įvesdama, jau pasidažau truputuką (bet ne visada būna gerai cry.gif ) ir va, dar radau kremukų, kad nors kiek atgaivint pavargusią išvaizdą, tai laiminga kaip jaunas mėnulis thumbup.gif

Smalsu būtų sužinoti, ko užvalgei ax.gif ...aš nesu labai išranki maistui, kad nepataikyčiau nusipirkti nes organizmas irgi man kartais atsikeršija už nerūpestingumą verysad.gif
Atsakyti
Labas. Aš esu dariusi ir ne kartą kursus procedūrų su vaisių rūgštimois. Labai padeda. Tik kosmetologė šiuo metu dekretinėse. Jei galite parekomenduoti kAUNE GERĄ KOSMETOLOGĘ, KURI DARO SU RŪGŠTIMIS, BŪSIU LABAI DĖKINGA. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Motinėlė @ 2007 02 07, 18:33)
Labas. Aš esu dariusi ir ne kartą kursus procedūrų su vaisių rūgštimois. Labai padeda. Tik kosmetologė šiuo metu dekretinėse. Jei galite parekomenduoti kAUNE GERĄ KOSMETOLOGĘ, KURI DARO SU RŪGŠTIMIS, BŪSIU LABAI DĖKINGA.    biggrin.gif

As galiu parekomenduoti kosmetologe Asta.Ji anksciau dirbo SOthys, po to Formos salone, dabat Prie Rambyno atsidariusiame naujame salone. Pavadinimas uzkrito doh.gif Ji dirba su Sothys, Guinot kosmetika. taip pat galima uzsisakyt Exsiuvians(jei gerai parasiau)kosmetika su rugstimi.
Atsakyti
As galiu parekomenduoti kosmetologe Asta.Ji anksciau dirbo SOthys, po to Formos salone, dabat Prie Rambyno atsidariusiame naujame salone. Pavadinimas uzkrito doh.gif Ji dirba su Sothys, Guinot kosmetika. taip pat galima uzsisakyt Exsiuvians(jei gerai parasiau)kosmetika su rugstimi.
[/quote]
Labai ačiū. Bandysiu susirasti pavadinimą per internetą. Aš tikrai patenkinta efektu, kuris būna po rūgščių. O amžino tai juk nieko nėra, tai karts nuo karto reikia gaivinti savo pavargusią odą. Ačiū. bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=Motinėlė,2007 02 08, 10:47]
[/quote]
Labai ačiū. Bandysiu susirasti pavadinimą per internetą. Aš tikrai patenkinta efektu, kuris būna po rūgščių. O amžino tai juk nieko nėra, tai karts nuo karto reikia gaivinti savo pavargusią odą. Ačiū. bigsmile.gif
[/quote]
Prie pat Rambyno. Vasario 16 gatve ax.gif
Atsakyti