QUOTE(Klajone @ 2010 08 24, 07:40)
Atnaujinau jau rugstinio pilingo proceduras
Paskutine buvau dariusi geguzes pradzioje. Iki rugpjucio veidas buvo lygutelis, o paskui vel pradejo kilt spuogai vienoj veido pusej. Tai sutapo su buvimu siltuose krastuose - gal saule kazkaip itakojo tai? Zodziu vakar vel nuejau i pirmaja procedura, tik si karta ne su Neostrata, o su Neogliu. Mano ispudis - su Neogliu viskas atrodo daug agresyviau, stipriau, ir net skausmingiau. Kol imasazuoja ta rugsti - ojojoj kaip dega viskas
Nuplaunant tai atrode, kad per gyva mesa su zvyru braukia ir pakilsiu nuo stalo is skausmo. Bet kauke gerai nuramina, ir isejau is kabineto net neparaudus, kaip zmogus, tiesiai i baliu galeciau eit
Priesingai nei su Neostrata - vaizdelis buna nelabai koks. Siandien veidukas pasidenges tokiu kietesniu odos luobu, truputi pasisasijes, kaip po lengvo nubrozdinimo - su Neostrata taip nebudavo. Manau prireiks kokiu 4-5 dienu, kol tas sluoksnis nusilups/nupleiskanos. Zodziu del rezultato verta pakenteti
Kaip sekasi kitoms? Kokie veideliai po vasaros ir proceduru nebuvimo?
aš ir vasarą dariausi procedūras..Tiesa rečiau.Man tai paskutinį kartą darė su neogliu tai apstebėjau,akd agresyviau suveikė. O dabar nežinau dėl ko,bet prikilo nemažai spuogų.nežinau,kas čia apsidarė.Seniaia beturėjau jau tiek tokių.Galvoju , ka dgal nuo maisto,nes nemažai baliukų turėjau pastaruoju metu..
na nieko,lėksiu penktadienį darytis rūgštinių procedūrų..