Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Vitulka @ 2010 07 23, 11:18)
bet ar tokiu atveju aš įdegsiu?
ar kremai nuo saulės neapsaugo nuo odos įdegimo/įrudimo ?  blush2.gif
aš visad galvojau, kad kremai nuo saulės apsaugo ne tik nuo žalingų spindulių, bet ir apsaugo odą nuo įrudimo, nudegimo, ta prasme neleidžia įdegt  blush2.gif
panašiai ir darau  drinks_cheers.gif
tik kartais vis vieną reik ir veidą padegint, nes savaiminiu nevisur "prieinu": palei šaknis, po antakiais, link ausų, plaukai šviesūs, savaiminis ryžai nudažo  doh.gif

Teisingai naudojant SPF virš 15 neturėtumėt įdegti, arba jei įdegsit, tai labai minimaliai.

Ta Biodermos priemonė, spėju, yra tiesiog bronzatas su apsauga nuo saulės. Nežinau, ką jis ten gali skatinti, kai apsauga yra SPF40, su tokiu aukštu SPF neprisideginsi. Reiktų į sudėtį žiūrėt. Jei turi įdegį skatinančių, jų poveikis bus praktiškai neutralizuotas, nes per SPF 40 vos pora procentų saulės spindulių yra neprafiltruojama. O be spindulių nebus ir įdegio...
Atsakyti
Paneles, gal galetumete rekomenduoti gera kosmetologe vln, kuri dirba su rugstimis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 07 23, 18:37)
Nebent dar yra kažkokia nauja Bioderma priemonė, kuri su apsauga, bet kartu ir įdegimą skatina. Photoderma serija berods, SPF 40 ar 50. Tai gal ir kitų analogiškų priemonių yra g.gif

QUOTE(himalaia @ 2010 07 23, 18:49)
Teisingai naudojant SPF virš 15 neturėtumėt įdegti, arba jei įdegsit, tai labai minimaliai.

supratau drinks_cheers.gif
arba įdegis, arba rūgštis ir savaiminis plius SPF
o Bioderma apeinu aplink, kiek naudojau, tiek oda buvo sudirginta. Daugiau nebeperku nieko ir ranka nekyla pirkt ateity smile.gif
Ačiū už konsultacijas 4u.gif
Atsakyti
Pataisykit, jei klystu, bet nuo saulės dėmės nuo spuogų gali dar labiau patamsėti g.gif Tai šiuo atveju savaiminis su apsauga yra vienintelė išeitis.
Atsakyti
man taip nėra. dėmės susilygina su įdegiu ir veidas lygesnis atrodo. Tas pats ir savaiminiu išsitepus, dėmės nuo jo man nepatamsėja smile.gif
ir aš esu skaičius, kad gali dėmės paryškint ir dar ilgiau jos "įkimba" ant odos, ir gydymui paskui reik dar daugiau laiko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2010 07 24, 12:02)
man taip nėra. dėmės susilygina su įdegiu ir veidas lygesnis atrodo. Tas pats ir savaiminiu išsitepus, dėmės nuo jo  man nepatamsėja  smile.gif
ir aš esu skaičius, kad gali dėmės paryškint ir dar ilgiau jos "įkimba" ant odos, ir gydymui paskui reik dar daugiau laiko  doh.gif

Matai nuo savaiminio tik negyva oda patamsėja, o įdegis atsiranda dėl padidėjo melatonino kiekio odoje. Kur dėmės, to melatonino ir taip pakankamai yra ir tau jau nebuvus saulėj sunku susitvarkyt. Pabuvus bus dar sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 07 24, 04:52)
Pataisykit, jei klystu, bet nuo saulės dėmės nuo spuogų gali dar labiau patamsėti g.gif  Tai šiuo atveju savaiminis su apsauga yra vienintelė išeitis.

Jei žiūrėsim į dėmes nuo spuogų kaip į randus, tai taip, gali ir patamsėti.
Jei žmogus labai jau nori įdegti, galima didesnę apsaugą tik ant dėmelių pasitept.

QUOTE(prieblanda @ 2010 07 24)
Matai nuo savaiminio tik negyva oda patamsėja, o įdegis atsiranda dėl padidėjo melatonino kiekio odoje.

Melanino. Melatoninas yra hormonas.
Atsakyti
noreciau patarimo kaip gydyti demes?skaiciau tema bet ne visa,ka patartumete pradziai uzsisakyti is O.D.A demiu(likusiu del spuogu spaudymo) ir nuo inkstiru.aciu is anksto;)
Atsakyti
prisipirkau dabar kruva Murad priemoniu:
Exfoliating Acne Treatment Gel
user posted image
Active Ingredient: Salicylic Acid (1.0%)
Other Ingredients: Water (Aqua), Alcohol Denat, Glycolic Acid, Butylene Glycol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Methyl Gluceth-10, PPG-5-Ceteth-20, Salicylic Acid, Retinol, Polysorbate 20, Arnica Montana Flower Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Triclosan, Lecithin, Tocopherol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Dipotassium Glycyrrhizate, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Distillate, Zinc Sulfate, Linoleic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Hydroxyethylcellulose, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide
Clarifying Cleanser
user posted image
Active Ingredient: Salicylic Acid (1.5%)
Other Ingredients: Water (Aqua), Cocamidopropyl Betaine, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Methyl Gluceth-20, PPG-26-Buteth-26, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Butylene Glycol, Cimicifuga Racemosa Root Extract, Camellia Oleifera Leaf Extract, Silver Citrate, Menthol, PEG-150 Distearate, Zea Mays (Corn) Starch, Hydrolyzed Corn Starch, Hydrolyzed Corn Starch Octenylsuccinate, Glyceryl Stearate, Cocamidopropyl Dimethylamine, Polysorbate 80, Citric Acid, Tetrasodium EDTA, Chlorphenesin, Methylisothiazolinone, Limonene, Citrus Reticulata (Tangerine) Leaf Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantifolia (Lime) Oil, Lavandula Hybrida Oil, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Peel Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Fragrance (Parfum)

Skin Perfecting Lotion
sudetis:
Water (Aqua), Dicaprylyl Maleate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol, Glycerin, Sorbitan Stearate, Retinol, Polysorbate 20, Phytonadione, Arnica Montana Flower Extract, Epilobium Angustifolium Extract, Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectin/Glycerin Crosspolymer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Protein, Hydrolyzed Soy Flour, Spiraea Ulmaria Extract, Honey Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Squalane, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Talc, C9-15 Fluoroalcohol Phosphate, Glycolipids, Hyaluronic Acid, Panthenol, Lecithin, Tocopherol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Algae Extract, Dimethicone, Sodium PCA, Propylene Glycol, Allantoin Sclerotium Gum, Carbomer, Triethanolamine, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Tetrasodium EDTA
Post-Acne Spot Lightening Gel
user posted image
sudetis:
Active Ingredient: Hydroquinone 2.0%

Other Ingredients: Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycolic Acid, Butylene Glycol, Glycerin, Methyl Gluceth-10, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Salix Alba (Willow) Bark Extract Lecithin, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Tocopherol, Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectin/Glycerin Crosspolymer, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract, Rice Amino Acids, Chitosan Ascorbate, Lysine Lauroyl Methionate, Zinc Asparate, Allantoin, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Polyquaternium-10, Hydroxyethylcellulose, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Tetrasodium EDTA, Sodium Metabisulfite, Sodium Sulfite, Sodium Hydroxide

mano tikslas: lyginti oda, na ir prevencijai - kad nekiltu spuogeliai.
Atsakyti
ir dar vienas pirkinys:
AHA/BHA Exfoliating Cleanser
user posted image
sudetis:
Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Jojoba Esters, Acrylates Copolymer, Glycol Stearate, Butylene Glycol, Sodium PCA, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Glycolic Acid, Lactic Acid, Salicylic Acid, Polyquaternium-4, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Citric Acid, Disodium EDTA, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben
Atsakyti
Su tai geliais atsargiai, kad odos neišdžiovintų- turi daug alkoholio abu. Pirmasis dar ir papildomų odą dirginančių ekstraktų turi.

Geriausiai iš visų priemonių atrodo AHA/BHA prausiklis.
Atsakyti
Himalaia, ar galima naudoti rūgštinius produktus turint peroralinį ( apyburnės) dermatitą g.gif
Atsakyti