Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetika su vaisinėmis rūgštimis

QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 20:29)

Klajone, o oda vietoj po 70 proc?  g.gif

Kaip tik siandien esu po 70% proceduros - netiketina, bet nejauciu nieko thumbup.gif Net nekaista veidas. Nors po 50% dvejose vietose turejau nudegimus - taip oda sureagavo. As galvoju kad siandien nieko nejauciu del to, kad savaite laiko naudoju ryte/vakare prausikli su AHA20. Vakare tai duse pirmiausia padengiu veida prausikliu ir palaikau pora min, kol nusiprausiu. Ir siaip rugstinius produktus naudoju jau 3 men, tai oda pripratinta. Labiausiai gydytoja bijojo deti 20 ir 50%, bet viskas thumbup.gif

O is kitos puses oda nelabai vietoj, nes po kiekvienos proceduros 4-5 dienas oda gana stipriai pleiskanoja, lupasi smile.gif Bet rezultatu as labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajone @ 2010 04 08, 20:50)
Kaip tik siandien esu po 70% proceduros - netiketina, bet nejauciu nieko  thumbup.gif  Net nekaista veidas. Nors po 50% dvejose vietose turejau nudegimus - taip oda sureagavo. As galvoju kad siandien nieko nejauciu del to, kad savaite laiko naudoju ryte/vakare prausikli su AHA20. Vakare tai duse pirmiausia padengiu veida prausikliu ir palaikau pora min, kol nusiprausiu. Ir siaip rugstinius produktus naudoju jau 3 men, tai oda pripratinta. Labiausiai gydytoja bijojo deti 20 ir 50%, bet viskas  thumbup.gif

O is kitos puses oda nelabai vietoj, nes po kiekvienos proceduros 4-5 dienas oda gana stipriai pleiskanoja, lupasi smile.gif Bet rezultatu as labai patenkinta  thumbup.gif

Tu del spuogu? Jei taip-po dusu su siltu/karstu vandeniu riebios odos neplaunu. Tik atskirai su saltu vandeniu.
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 04 08, 21:53)
Tu del spuogu? Jei taip-po dusu su siltu/karstu vandeniu riebios odos neplaunu. Tik atskirai su saltu vandeniu.

Ir taip ir ne. Siuo metu naikinu nuo spuogu likusius randus. Si men "laukiu" naujo spuogu antpludzio, bet tikiuosi, kad tiek darbo idejus i veido prieziura ju nebeatsiras g.gif (mane beria, kai nustoju gert KT). O veida as prausiu normaliu vandeniu, tokiu kaip ir prausiuosi.
Atsakyti
kokiu efektu? ka konkreciai naudojant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 04 gegužės 2010 - 18:55
Merginos, kur perkate Neoglis AHA-BHA 15 proc. prausikli? g.gif Kazkaip nerandu kur isigyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 05 05, 11:52)
Merginos, kur perkate Neoglis AHA-BHA 15 proc. prausikli? g.gif  Kazkaip nerandu kur isigyti verysad.gif

Neoglis (kiek zinau neseniai pasikeite firmos pavadinimas i kita) prausikli pirkau is savo kosmetologes. Kazkaip labai pigiai-45 Lt. g.gif O gal ir normali kaina.
Papildyta:
QUOTE(susidomejus @ 2010 05 04, 19:45)
kokiu efektu? ka konkreciai naudojant?

rugstinius valymus darant, naudojant kosmetika su rugstim.
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 05 05, 12:03)
Neoglis (kiek zinau neseniai pasikeite firmos pavadinimas i kita) prausikli pirkau is savo kosmetologes. Kazkaip labai pigiai-45 Lt.  g.gif  O gal ir normali kaina.

Neoglis produktus perku irgi pas kosmetologe - man sios firmos produktai labiausiai patiko, nes rezultatai akivaizdus thumbup.gif Naudoju prausikli BHA-AKA 8%, tai uz 150 ml mokejau tikrai daugiau nei 45 lt g.gif O krema veidui gavau jau su nauju firmos pavadinimu - Natinuel.
Atsakyti
Dar ka pastebejau.. Po keturiu rugštiniu valymu..mano kakta apie pietus tampa tiesiog aliejine visa. Idomu ar tai todel, kad atsivere, išsivale poros ir lenda visas aliejus lauk?? g.gif Seniau lankiausi pas dermatologę. Ji sake, kad tokiu metu turėčiau nueiti ir nusivalyti veida toniku. Matyt, teks darbe šį ritualą atlikti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(neris @ 2010 05 05, 11:52)
Merginos, kur perkate Neoglis AHA-BHA 15 proc. prausikli? g.gif  Kazkaip nerandu kur isigyti verysad.gif

su BHA isvis nera,net neoglis atstovai neturi. tik aha pha.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maserati: 05 gegužės 2010 - 15:06
QUOTE(jelenyte112 @ 2010 05 05, 11:22)
Neoglis produktus perku irgi pas kosmetologe - man sios firmos produktai labiausiai patiko, nes rezultatai akivaizdus  thumbup.gif  Naudoju prausikli BHA-AKA 8%, tai uz 150 ml mokejau tikrai daugiau nei 45 lt  g.gif  O krema veidui gavau jau su nauju firmos pavadinimu - Natinuel.

aš už tokį mokėjau 72 pas savo kosmetologę.Ten kalbėjo apie AHA-Bha tai gal todėl kaina ir skiriasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 05 05, 14:20)
Dar ka pastebejau.. Po keturiu rugštiniu valymu..mano kakta apie pietus tampa tiesiog aliejine visa. Idomu ar tai todel, kad atsivere, išsivale poros ir lenda visas aliejus lauk??  g.gif  Seniau lankiausi pas dermatologę. Ji sake, kad tokiu metu turėčiau nueiti ir nusivalyti veida toniku. Matyt, teks darbe šį ritualą atlikti.  g.gif

Spėju, kad išsausėjus kakta, pabandykit padrėkinti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoko @ 2010 05 04, 19:12)
Auu, ar kas nors uzsuka i sia temele. smile.gif  Gal kas pasidalins efektu..

As jau baigiau 5 proceduru kursa. Esu LABAI patenkinta bigsmile.gif Demes nuo spuogu gerokai isbluko, spuogai tfu tfu tfu kolkas nekyla, veidas svelnus svelnus... Jau galiu i gatve iseit ir be pudros, pamaskuoju tik pavienius taskelius. Tikiuosi per vasara su Neostratos produktais islaikysiu tokia padeti ax.gif O rudeni kursa dar kartosiu. Bent mano rezultatas tikrai panasus i tas nuotraukas, kaip buna "pries" ir "po" thumbup.gif
Atsakyti